[gentoo-user] Install issue, I need a solution quickly..

2005-09-01 Thread Ian K
Hi there, When I run chroot /mnt/gentoo /bin/bash, I get: chroot: cannot run command `/bin/bash': Exec format error Any ideas? Thanks!! Ian __ Find your next car at http://autos.yahoo.ca --

[gentoo-user] GarageBand

2005-08-26 Thread Ian K
Hi there, My friend who is new to Linux is wondering if there is a program like Garageband for Linux. The big thing he would want is the ability to play different instruments on an on screen keyboard. Any thoughts? Ian begin:vcard fn:Ian K n:K;Ian email;internet:[EMAIL PROTECTED]

[gentoo-user] Windows Media Player

2005-08-25 Thread Ian K
Hi there, I was wondering if anyone here has gotten Windows Media Player 9 or 10 to work with Wine. On the Wine website, it has Media Player 9 listed. Although there are threee discouraging comments. Any one here getting it working? Thanks! Ian begin:vcard fn:Ian K n:K;Ian email;internet:[EMAIL

[gentoo-user] Blender Problem

2005-08-25 Thread Ian K
Hi there, Im using Blender 2.36, after downgrading from 2.37, hoping to resolve this issue. Didn't work. Heres the problem: Seemingly randomly, after I trigger a key press or mouse press event, it will suddently scramble my 3d scene and menus. It shows some resembelence to wireframe, but filled in

Re: [gentoo-user] Flash MX 2004

2005-08-24 Thread Ian K
for the longest time without any major issues. Cool! Im getting an install isue though, I mount the cdrom, then use wine setup.exe But I get an error... Something about ikernel not being located, I believe. Thanks! Ian -Mike On 8/23/05, *Ian K* [EMAIL PROTECTED] mailto:[EMAIL PROTECTED] wrote: Michael

[gentoo-user] Flash MX 2004

2005-08-23 Thread Ian K
Hey all, Has anyone been able to get the trial working under Wine? Also, because I would use it under Wine, would it be easy to uninstall the trial and re install it after 30 days? :) Ian begin:vcard fn:Ian K n:K;Ian email;internet:[EMAIL PROTECTED] note;quoted-printable:Pentium 3=0D=0A=

Re: [gentoo-user] Flash MX 2004

2005-08-23 Thread Ian K
? (Note: for personal use only please, I don't advocate software piracy) Ah. Well no, I dont like illegal software. Um, I have Flash 5, does that work under Wine? Thanks! Ian -Mike On 8/23/05, *Ian K* [EMAIL PROTECTED] mailto:[EMAIL PROTECTED] wrote: Hey all, Has anyone been able

[gentoo-user] VMWare?

2005-08-20 Thread Ian K
Hey all, I have a friend who is getting a desktop, (high end) and was wondering if he should VMware under WinXp and install Gentoo on VMWare. How slow would this be if any, under an Athlon 64 3000+, and what are general pros and cons with VMware? He is also thinking of dualbooting, would that be

[gentoo-user] Problem with portage overlay

2005-08-19 Thread Ian K
Hi there, When I run the ebuild command with the digest parameter, I get an error. Please be assured that the path is correctly pointing to a downloaded ebuild. Avalon media-video # pwd /usr/local/portageOverlay/media-video Avalon media-video # ebuild

[gentoo-user]

2005-08-19 Thread Ian K
Zac wrote: Ian K wrote: Hi there, When I run the ebuild command with the digest parameter, I get an error. Please be assured that the path is correctly pointing to a downloaded ebuild. Avalon media-video # pwd /usr/local/portageOverlay/media-video Avalon media-video # ebuild /usr/local

[gentoo-user] Automatic Network Stuff

2005-08-17 Thread Ian K
Hi there, I was having to use Windows the other day, and it got me into wondering if Linux is able to automatically set up a network connection when an ethernet cable is inserted, or more importantly, establish a connection to my wireless network when I switch my network card on. (Yes it has a

Re: [gentoo-user] F4L

2005-08-16 Thread Ian K
Gyuri wrote: Ian K wrote: Hi there, I would love to try out Flash4Linux (f4l.sf.net) but it wont compile. Im trying 0.2. When I type make, I get: [EMAIL PROTECTED] ~/MyTars/f4l-0.2 $ make make: *** No rule to make target `/usr/qt/3/mkspecs/default/qmake.conf', needed by `Makefile

Re: [gentoo-user] F4L

2005-08-16 Thread Ian K
Frank Schafer wrote: On Tue, 2005-08-16 at 07:33 +, Gyuri wrote: Ian K wrote: Hi there, I would love to try out Flash4Linux (f4l.sf.net) but it wont compile. Im trying 0.2. When I type make, I get: [EMAIL PROTECTED] ~/MyTars/f4l-0.2 $ make make: *** No rule to make target `/usr/qt

Re: [gentoo-user] F4L

2005-08-16 Thread Ian K
Holly Bostick wrote: Ian K schreef: Frank Schafer wrote: On Tue, 2005-08-16 at 07:33 +, Gyuri wrote: Ian K wrote: Hi there, I would love to try out Flash4Linux (f4l.sf.net) but it wont compile. Im trying 0.2. When I type make, I get: [EMAIL PROTECTED

Re: [gentoo-user] F4L

2005-08-16 Thread Ian K
Nick Rout wrote: On Tue, 2005-08-16 at 11:53 +0200, Frank Schafer wrote: On Tue, 2005-08-16 at 21:46 +1200, Nick Rout wrote: On Tue, 2005-08-16 at 11:25 +0200, Christoph Gysin wrote: Nick Rout wrote: try the ebuild that is on bugs.gentoo.org Be nice and

Re: [gentoo-user] Re: Ktoon

2005-08-16 Thread Ian K
Daniel Vrcic wrote: * Ian K [EMAIL PROTECTED] [05-08-16 10:46]: Hi there, Does anyone know how to get KToon working? http://ktoon.toonka.com/ I cannot compile it because when I run Qmake to compile the sources, it says qmake: command not found. What can I do? Assuming that you have Qt

[gentoo-user] Sphere Game App

2005-08-16 Thread Ian K
Hi there, I would like to try Sphere out, because Id love to make up a game without much coding, which Im not too good at. It says that it is able to run on Linux, but when I download the source for 1.0, I cant figure out how to compile it. There is no makefile or anything. Has anyone else used

[gentoo-user] F4L

2005-08-15 Thread Ian K
Hi there, I would love to try out Flash4Linux (f4l.sf.net) but it wont compile. Im trying 0.2. When I type make, I get: [EMAIL PROTECTED] ~/MyTars/f4l-0.2 $ make make: *** No rule to make target `/usr/qt/3/mkspecs/default/qmake.conf', needed by `Makefile'. Stop. Any ideas? Thanks! Ian

[gentoo-user] Ktoon

2005-08-15 Thread Ian K
Hi there, Does anyone know how to get KToon working? http://ktoon.toonka.com/ I cannot compile it because when I run Qmake to compile the sources, it says qmake: command not found. What can I do? Thanks! Ian __ Do You Yahoo!? Tired of spam? Yahoo!

Re: [gentoo-user] F4L

2005-08-15 Thread Ian K
Gyuri wrote: Ian K wrote: Hi there, I would love to try out Flash4Linux (f4l.sf.net) but it wont compile. Im trying 0.2. When I type make, I get: [EMAIL PROTECTED] ~/MyTars/f4l-0.2 $ make make: *** No rule to make target `/usr/qt/3/mkspecs/default/qmake.conf', needed by `Makefile

Re: [gentoo-user] [OT] Mozilla Google behind the scenes payola

2005-08-11 Thread Ian K
Benno Schulenberg wrote: Holly Bostick wrote: I have the right to observe, and I also have the right to record my observations, Yes, as an individual you have that right (unless you're observing military installations :). But Google is a company, and companies are bound to some

Re: [gentoo-user] real-time priority

2005-08-11 Thread Ian K
Joseph wrote: How to list real-time priority in Linux for an application (example asterisk)? Do you mean processor scheduling? This program deserves more processor time/power than others? If so, find out the process ID of the app you want to 'promote' or 'demote' and take it with you into a

Re: [gentoo-user] real-time priority

2005-08-11 Thread Ian K
Joseph wrote: On Thu, 2005-08-11 at 17:19 -0700, Mark Knecht wrote: On 8/10/05, Joseph [EMAIL PROTECTED] wrote: How to list real-time priority in Linux for an application (example asterisk)? man schedtoot man chrt Have fun, Mark Thanks Mark, But they must be part of

Re: [gentoo-user] Whats wrong with my grub.conf

2005-08-06 Thread Ian K
intel. Regards spox Thanks very much!! Ian Am Samstag, den 06.08.2005, 01:32 -0400 schrieb Ian K: Hi there, I am getting an Error 15 when grub loads. I booted in with a Gentoo Live CD and got the file, and am including it. I think the error 15 code is a syntax error, right? Here is the file

Re: [gentoo-user] Whats wrong with my grub.conf

2005-08-06 Thread Ian K
Hey guys, I was poking around, and saw that my boot simlink was wiped. I thought that was the answer. But I now boot and get an error 16. g. Ian Ian K wrote: Heinz Sporn wrote: Hi! Whenever someone has Grub problems it'd be a good idea to not only post grub.conf but more

Re: [gentoo-user] Whats wrong with my grub.conf

2005-08-06 Thread Ian K
Ian K wrote: Hey guys, I was poking around, and saw that my boot simlink was wiped. I thought that was the answer. But I now boot and get an error 16. g. Ian Well, it turns out that when I replaced the symlink with a new one, I replaced it wrong. It pointed to the wrong place

[gentoo-user] Keyboard Question

2005-08-06 Thread Ian K
Hey all, Well, I went out and got a nice Logitech media keyboard, with some special buttons on the top and all. Its a plain Logitech Multimedia Keyboard. What Im wondering about is the back and forward buttons. These are recognized, as with all but 2 of the buttons. What I am wondering is how I

[gentoo-user] Media players

2005-08-06 Thread Ian K
Hi guys, [disclaimer] I have a question, that could _potentially_ start a minor flame war. [/disclaimer] I personally, really like how Windows Media Player works. It is bloated, yes, but I like how it can play so much. It has radio, nice visuals, dvd, etc support. Much like Xine. Im just

[gentoo-user] Toshiba Satellite A70 Question

2005-08-05 Thread Ian K
Hi there, I know there is a few of you with a Toshiba A70, and I was wondering if you have gotten yours to reboot properly? I have discovered that if you enable legacy USB support in the BIOS, the touchpad will not work, but a reboot no longer hangs your system when it would display the BIOS info.

[gentoo-user] Whats wrong with my grub.conf

2005-08-05 Thread Ian K
Hi there, I am getting an Error 15 when grub loads. I booted in with a Gentoo Live CD and got the file, and am including it. I think the error 15 code is a syntax error, right? Here is the file. Let me know if you see a problem. Ian PS Please note I like to make things look good, explaining the

[gentoo-user] Standby not working

2005-08-04 Thread Ian K
Hi guys! Im on a Toshiba Satellite A70, and was wondering how to get the suspend to RAM working. KDE can initiate a hibernate, which will basically make the system hang when it should turn off. Thats ok though, I really only want suspend to ram working, and for my purposes, couldn't care less

[gentoo-user] Its not fair! (PCMCIA issue)

2005-08-02 Thread Ian K
HI guys, I have resorted to putting Ubuntu on my friend's laptop. If you remember, it was an evil Panasonic Toughbook, with a Ricoh PCMCIA card slot(?) from hell. If you want a brief explanation, read starting from the 1. If you want to skip to the problem, goto 2. :) 1. Well, I tried everything,

[gentoo-user] PCMCIA Card detection issue

2005-07-30 Thread Ian K
Hi guys, I have a Panasonic Toughbook CF-37 notebook here, and I finally have the Ricoh cardbus of hell working. :) I now, need to get the driver for my Linksys WPC11 Version 4.0 Card working. I insert the card, and upon a # cardctl status I get: Socket 0: 3.3v CardBus Card function 0: [ready],

[gentoo-user] [gentoo-laptop] PCMCIA Card detection issue

2005-07-30 Thread Ian K
Hi guys, I have a Panasonic Toughbook CF-37 notebook here, and I finally have the Ricoh cardbus of hell working. :) I now, need to get the driver for my Linksys WPC11 Version 4.0 Card working. I insert the card, and upon a # cardctl status I get: Socket 0: 3.3v CardBus Card function 0: [ready],

[gentoo-user] [gentoo-laptop] PCMCIA Card detection issue

2005-07-30 Thread Ian K
Hi guys, I have a Panasonic Toughbook CF-37 notebook here, and I finally have the Ricoh cardbus of hell working. :) I now, need to get the driver for my Linksys WPC11 Version 4.0 Card working. I insert the card, and upon a # cardctl status I get: Socket 0: 3.3v CardBus Card function 0: [ready],

[gentoo-user] PCMCIA Card detection issue

2005-07-30 Thread Ian K
Hi guys, I have a Panasonic Toughbook CF-37 notebook here, and I finally have the Ricoh cardbus of hell working. :) I now, need to get the driver for my Linksys WPC11 Version 4.0 Card working. I insert the card, and upon a # cardctl status I get: Socket 0: 3.3v CardBus Card function 0: [ready],

[gentoo-user] KDE crash on start

2005-07-26 Thread Ian K
Hi there, I have KDE 3.4.1 here, and I am having issues with KDE. I recently tried that GLOcean window decoration. When I first applied the decoration, KWin crashed. I thought it was nothing, so I restarted KDE, (and X). But now, KDE will load about 3 quarters, and then hang. I switched to another

Re: [gentoo-user] [solved] KDE crash on start

2005-07-26 Thread Ian K
David Helstroom wrote: On Tue, 2005-07-26 at 02:06 -0400, Ian K wrote: I really want KDE back. Any ideas? Im thinking if there was a way to change the decoration in a config file or something, I could switch it to something else to prevent a crash. Your thoughts? Ian Hi Ian, If you

[gentoo-user] Recommend me a good PCMCIA wireless network card

2005-07-24 Thread Ian K
Hi there, I have an older laptop that I want to add to my network, (its a 802.11B one) and I was wondering what brands/models would work the best under Linux. Im fairly flexible, and would really not like to tinker with too many drivers. Any good ideas? Thanks! begin:vcard fn:Ian K n:K;Ian

Re: [gentoo-user] Recommend me a good PCMCIA wireless network card

2005-07-24 Thread Ian K
Colin wrote: On Jul 24, 2005, at 2:54 AM, Greg Bur wrote: On 7/23/05, Ian K [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi there, I have an older laptop that I want to add to my network, (its a 802.11B one) and I was wondering what brands/models would work the best under Linux. Im fairly flexible

Re: [gentoo-user] Recommend me a good PCMCIA wireless network card

2005-07-24 Thread Ian K
Colin wrote: On Jul 24, 2005, at 2:54 AM, Greg Bur wrote: On 7/23/05, Ian K [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi there, I have an older laptop that I want to add to my network, (its a 802.11B one) and I was wondering what brands/models would work the best under Linux. Im fairly flexible

Re: [gentoo-user] Re: My laptop is freaking me out.

2005-07-13 Thread Ian K
Richard Fish wrote: Ian K wrote: Heres the bad news.. I turned my laptop on today, and the fans didn't come on like they did before, and within five minutes and 1 compile, the laptop was off. Ok, so you defintely have some kind of problem with your fans. Did you follow

Re: [gentoo-user] OpenOfficeWriter: wee small fonts

2005-07-12 Thread Ian K
Christoph Eckert wrote: Hi, Today, I started OpenOfficeWriter, and I only got wee small fonts. When setting the font size to 96 and zomming the document to 200% the text still appears in a size like 9px on the screen. sorry for the traffic, but I just noticed that it mainly happened

Re: [gentoo-user] Re: My laptop is freaking me out.

2005-07-12 Thread Ian K
Richard Fish wrote: Ian K wrote: Probably not KDE, but possibly X itself. Maybe it isn't the CPU, but the GPU that is overheating. The radeon driver has a DynamicClocks setting (man radeon). Do you have this option in your xorg.conf file? Nope, but after setting

[gentoo-user] Audacity Host Error

2005-07-11 Thread Ian K
Hi there, I have already posted something kind of like this, but I was told to kill artsd before running audacity, and it didn't work. When I start Audacity, (In KDE, it works fine in FluxBox,) I get a host error. It tells me I wont be able to play or record audio, and its absolutely correct. I

Re: [gentoo-user] Audacity Host Error

2005-07-11 Thread Ian K
Noah Roberts wrote: Ian K wrote: Hi there, I have already posted something kind of like this, but I was told to kill artsd before running audacity, and it didn't work. Are you sure artsd died and that it stayed dead? Some of these sound daemons think they are better than you

[gentoo-user] Sound priority @ boot

2005-07-11 Thread Ian K
Hello All, I posted this question earlier, as part of a sequence, but no one replied to this one in particular. Any thoughts? I notice that on my laptop, my KDE startup sound is quite garbled. (Only when starting up). Im guessing that this is due to heavy resource use. I was wondering though,

Re: [gentoo-user] Re: My laptop is freaking me out.

2005-07-11 Thread Ian K
Richard Fish wrote: Ian K wrote: Oh yes, I should also note that this seems to only happen in KDE, not XFCE or FluxBox. I perosnally dont care for GNOME so I haven't tried it. But I did notice that when I briefly had Ubuntu on this laptop, I did not have these issues. Is KDE the culprit

[gentoo-user] My laptop is freaking me out.

2005-07-10 Thread Ian K
Hi there. My new laptop (Toshiba A70) is seriously weirding me out. It seems to be turning off (randomly?) while in KDE. I cannot distinguish any patterns uptime-wise, nor is it an actual power failure. (Nothing else dies, battery prescence is confirmed with hardware lighting, and this lighting

Re: [gentoo-user] My laptop is freaking me out.

2005-07-10 Thread Ian K
ghayes wrote: On Mon, 11 Jul 2005 08:41:01 +1200 Phillip Stewart [EMAIL PROTECTED] wrote: On Sun, 10 Jul 2005 12:50, Ian K wrote: Hi there. My new laptop (Toshiba A70) is seriously weirding me out. It seems to be turning off (randomly?) while in KDE. Could it be simply

Re: [gentoo-user] Re: My laptop is freaking me out.

2005-07-10 Thread Ian K
James wrote: Ian K omega_2_1 at yahoo.ca writes: Hi there. My new laptop (Toshiba A70) is seriously weirding me out. It seems to be turning off (randomly?) while in KDE. I cannot distinguish any patterns uptime-wise, nor is it an actual power failure. I just had this idetical problem

[gentoo-user] Emerging old kernel

2005-07-08 Thread Ian K
Hi there, I need to get a 2.4 kernel onto a system, but gentoo-sources now gives 2.6. I checked gentoo-portage.com and it says that there is still a 2.4 ebuild in the gentoo-sources package(?). How do I get it? Thanks!! __ Do You Yahoo!? Tired of

[gentoo-user] Re: Emerging old kernel

2005-07-08 Thread Ian K
Hi there, I have a problem on the emerge.. I downloaded all of the packages and transferred them, but its giving me this error: Security Violation: A file exists that is not in the manifest. File: files/digest-gentoo-sources-2.6.7-r19 What do I do? Thanks for the help! Ian

[gentoo-user] Re: Emerging old kernel

2005-07-08 Thread Ian K
From Ian K Fri Jul 8 23:31:27 2005 Hi there, I have a problem on the emerge.. I downloaded all of the packages and transferred them, but its giving me this error: Security Violation: A file exists that is not in the manifest. File: files/digest-gentoo-sources-2.6.7-r19 What do I

[gentoo-user] Sound question.

2005-07-03 Thread Ian K
Hello All, I notice that on my laptop, my KDE startup sound is quite garbled. (Only when starting up). Im guessing that this is due to heavy resource use. I was wondering though, how I could go about giving Arts or whatever it is, a higher priority at boot so it doesn't sound so bad. On the topic

[gentoo-user] Something is seriously wrong with my hard drive partitions

2005-07-03 Thread Ian K
Hi everyone, I really need some help. Here is the story: I wanted to play NWN over my network. I had it on my XP partition, so I tried to boot it. Grub gives me error 13, I cant remember the exact message off hand.. I boot into Linux, and try a number of different things, such as a ntfsfix. I

Re: [gentoo-user] Something is seriously wrong with my hard drive partitions

2005-07-03 Thread Ian K
A. Khattri wrote: On Sun, 3 Jul 2005, Ian K wrote: ReiserFS: hda4: Using rd5 hash to sort names VFS: Cannot open root device hda4 or unknown-block(3,4) Please append a correct root= boot option Kernel Panic - not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block(3,4) So you know: hda1

Re: [gentoo-user] NeverWinter Nights Linux SDL Segmentation Fault

2005-07-01 Thread Ian K
Holly Bostick wrote: � schreef: Hi there, I have just emerged nwn and copied the files needed from my windows partition. However when I run nwn, i get the following error: # /opt/nwn/nwn Fatal signal: Segmentation Fault (SDL Parachute Deployed) How do I fix this? Here are the computer's

Re: [gentoo-user] Extra buttons on my keyboard

2005-07-01 Thread Ian K
Pupeno wrote: What I do to get the media buttons of my crappy Logithec keyboard to work is select one of the options that are a Logithec keyboard for the configuration of X (instead of us or us_intl). An easy way to do that is launch Kcontrol and play whith its settings untill you get it to

Re: [gentoo-user] Ati Linux Proprietary Driver

2005-07-01 Thread Ian K
Jens Mayer wrote: * On Friday 01 July 2005 20:57, Justin Hart wrote: To counter this argument, I would point out that I don't normally purchase used 3D acceleration hardware, and that by the time these cards are old they will also be obsolete, meaning that you will have sunk a good amount of

Re: [gentoo-user] Configuring Engage

2005-06-29 Thread Ian K
Bertrand Jacquin wrote: Hi, Have a look to : http://get-e.org/User_Guide/English/pages/4.2.html ++ Beber On 6/29/05, Ian K [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi there, Two things: 1. Is there another GNOME suitable parabolic zooming dock, like kxdocker but for gnome? If you can only think

[gentoo-user] OpenOffice2.0 Install

2005-06-28 Thread Ian K
Hey Everyone, I really want the OO.org 2.0 beta, but its not in portage, and the only source on their site is RPM's (that I can find, at least). How can I go about getting this version of OO? I dont want complete bleeding edge, I want something from about a month ago, that is quite stable. Any

Re: [gentoo-user] OpenOffice2.0 Install [solved! thx!]

2005-06-28 Thread Ian K
Rumen Yotov wrote: Ian K wrote: Hey Everyone, I really want the OO.org 2.0 beta, but its not in portage, and the only source on their site is RPM's (that I can find, at least). How can I go about getting this version of OO? I dont want complete bleeding edge, I want something from

Re: [gentoo-user] OpenOffice2.0 Install [not solved :( ]

2005-06-28 Thread Ian K
Zac Medico wrote: Ian K wrote: Hey Everyone, I really want the OO.org 2.0 beta, but its not in portage, and the only source on their site is RPM's (that I can find, at least). How can I go about getting this version of OO? I dont want complete bleeding edge, I want something from about

[gentoo-user] Configuring Engage

2005-06-28 Thread Ian K
Hi there, Two things: 1. Is there another GNOME suitable parabolic zooming dock, like kxdocker but for gnome? If you can only think of Engage, please move to question 2. 2. :) How do you configure the thing? It gives me this on running: am a system tray :) :) engage: icon.c:182:

[gentoo-user] Kde Issue

2005-06-26 Thread Ian K
Hi there, I have just used the split ebuilds install from KDE. I have 3.4, and am having a few issues. It starts up fine, but as soon as I right click the normal desktop, it and the Mac OSX style desktop menu are blanked. The desktop goes black, icons are removed. The menu's file,window, etc

Re: [gentoo-user] KDE 3.4.1 won't start

2005-06-26 Thread Ian K
q-parser wrote: Hi. I've just emerged kde-meta-3.4.1, but it won't start after issuing startx. I changed XSESSION in /etc/rc.conf to kde-meta-3.4.1 but still nothing. I could only start from within the X calling startkde in xterm. And it still don't work properly. I've also updated configs

Re: [gentoo-user] Kde Issue

2005-06-26 Thread Ian K
Rudmer van Dijk wrote: On Sunday 26 June 2005 15:04, Ian K wrote: Hi there, I have just used the split ebuilds install from KDE. I have 3.4, and am having a few issues. It starts up fine, but as soon as I right click the normal desktop, it and the Mac OSX style desktop menu are blanked

Re: [gentoo-user] Question about a driver

2005-06-23 Thread Ian K
Richard Fish wrote: Ian K wrote: To be honest, the best thing I can do is probably forward you to the forum thread, and ask you to reply here. The URL is here: Ok, so from the forum, I found this, which is I am guessing about where you got stuck: Yenta: Cardbus bridge found

Re: [gentoo-user] Question about a driver

2005-06-22 Thread Ian K
Richard Fish wrote: ««Omega21»» wrote: Hi there, I posted a problem I was having on the Forums. I initially got good responses, but suddenly no one is responding. Maybe you guys/gals could help me. Here is an exerpt from my post: The following is a quote from a mailing list archive I was

Re: [gentoo-user] PCMCIA Laptop problems

2005-06-20 Thread Ian K
Ian K wrote: Hey Again, Im not sure, but I think Linux is having issues with my PCMCIA cardbus. Cardmgr works, and it 'watches 1 socket' quite nicely, (at bootup). Here is the lspci: *Code:* :00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 82440MX Host Bridge (rev 01) :00:00.1 Multimedia Audio

Re: [gentoo-user] PCMCIA Laptop problems

2005-06-20 Thread Ian K
Ian K wrote: Hey Again, Im not sure, but I think Linux is having issues with my PCMCIA cardbus. Cardmgr works, and it 'watches 1 socket' quite nicely, (at bootup). Here is the lspci: *Code:* :00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 82440MX Host Bridge (rev 01) :00:00.1 Multimedia Audio

Re: [gentoo-user] PCMCIA Laptop problems

2005-06-20 Thread Ian K
Ted Ozolins wrote: Ian K wrote: Arg, it looks like I need to bump this post again.. I dont know why no one is helping me lately.. :( Ian, this might be a shot in the dark, but what version of MPS is set in your BIOS? 1.1 or 1.4? Im afraid I do not see such a value

Re: [gentoo-user] PCMCIA Laptop problems

2005-06-20 Thread Ian K
Richard Fish wrote: Ian K wrote: Arg, it looks like I need to bump this post again.. I dont know why no one is helping me lately.. :( Sorry, had a life the last few days. I'll try to be more accomodating in the future. ;- -Richard Oh lol, np!!! I was just slightly frustrated

[gentoo-user] PCMCIA Laptop problems

2005-06-19 Thread Ian K
Hey Again, Im not sure, but I think Linux is having issues with my PCMCIA cardbus. Cardmgr works, and it 'watches 1 socket' quite nicely, (at bootup). Here is the lspci: *Code:* :00:00.0 Host bridge: Intel Corp. 82440MX Host Bridge (rev 01) :00:00.1 Multimedia Audio Controller: Intel

Re: [gentoo-user]

2005-06-18 Thread Ian K
Hello to you too. Christopher K. Mineman wrote: begin:vcard fn:Ian K n:K;Ian email;internet:[EMAIL PROTECTED] note;quoted-printable:Pentium 3=0D=0A= 500mHz=0D=0A= 256MB RAM=0D=0A= 80.0GB HDD=0D=0A= ATI Radeon 7000 Evil Wizard 64MB=0D=0A= Computer name:

Re: [gentoo-user] More about a Panasonic Toughbook

2005-06-13 Thread Ian K
Ian K wrote: Hi guys/gals, I have here a laptop I have put Gentoo on for a friend. I am currently trying to get his wireless card working. I have asked the gentoo-laptop mailing list, but a reply is still pending after about a week. Maybe you guys can offer more help. Under the direction

[gentoo-user] More about a Panasonic Toughbook

2005-06-12 Thread Ian K
Hi guys/gals, I have here a laptop I have put Gentoo on for a friend. I am currently trying to get his wireless card working. I have asked the gentoo-laptop mailing list, but a reply is still pending after about a week. Maybe you guys can offer more help. Under the direction of someone on the

[gentoo-user] [OT!] A new desktop enviornment?

2005-06-06 Thread Ian K
Hey everyone. Please note that this post is OFF TOPIC! With that said: I found this on GNOME-LOOK.org and thought you all may be interested. http://www.gnome-look.org/content/show.php?content=25009forummode=0forumpage=0forumexplevel=3 Its basically a new DE under development. The author wants a

Re: [gentoo-user] Configure errors

2005-06-05 Thread Ian K
ZeeGeek wrote: On 6/5/05, Ian K [EMAIL PROTECTED] wrote: Hi there. Geez this is like my 4th post on this list today. ;) I have been trying to install some new styles and stuff for KDE, all with configure scripts. The problem with like all 6 of them is that it always gets this error. Here

Re: [gentoo-user] Random crash

2005-06-05 Thread Ian K
Holly Bostick wrote: schreef: I think I figured it out. Here is my output: bash-2.05b$ firefox \No running windows found /home/omega21/.gtk_qt_engine_rc:62: error: unexpected character `{', expected character `}' /usr/libexec/mozilla-launcher: line 547: 16841 Segmentation fault $mozbin

Re: [gentoo-user] Now its a make error.

2005-06-05 Thread Ian K
Neil Bothwick wrote: On Sun, 05 Jun 2005 14:00:33 +, Ian K wrote: I try and make kxdocker manually because there is no portage ebuild (hint hint :) ), There's an ebuild on the kxdocker download page. http://www.xiaprojects.com/www/prodotti/kxdocker/main.php?action=download I

[gentoo-user] Configure errors

2005-06-04 Thread Ian K
Hi there. Geez this is like my 4th post on this list today. ;) I have been trying to install some new styles and stuff for KDE, all with configure scripts. The problem with like all 6 of them is that it always gets this error. Here is the output. For your reading ease, I have cut many configure

Re: [gentoo-user] Panasonic Toughbook

2005-05-24 Thread Ian K
Ow Mun Heng wrote: On Sun, 2005-05-22 at 18:49 +, Ian K wrote: Hi there, I have recently set up Gentoo on my friend's laptop, a Panasonic toughbook cf-37. I am currently having difficulty with sound use, but more importantly, his PCMCIA slot(?). When I put his wireless card (which he

[gentoo-user] Panasonic Toughbook

2005-05-22 Thread Ian K
Hi there, I have recently set up Gentoo on my friend's laptop, a Panasonic toughbook cf-37. I am currently having difficulty with sound use, but more importantly, his PCMCIA slot(?). When I put his wireless card (which he needs working) into the laptop, and do a dmesg, the following is appended:

[gentoo-user] Quicktime movies

2005-05-18 Thread Ian K
Hi. I have a movie something.mov which I really want to view under Linux. Xine wont play it, although it pretends to. Do you know of a program that will read .mov files? Thanks! begin:vcard fn:Ian K n:K;Ian email;internet:[EMAIL PROTECTED] note;quoted-printable:Pentium 3=0D=0A= 500mHz=0D=0A=

Re: [gentoo-user] Style Compile Error

2005-05-14 Thread Ian K
Ian K wrote: Peter Gordon wrote: Ian K wrote: grep: /usr/lib/gcc-lib/i686-pc-linux-gnu/3.3.4/libstdc++.la: No such file or directory /bin/sed: can't read /usr/lib/gcc-lib/i686-pc-linux-gnu/3.3.4/libstdc++.la: No such file or directory libtool: link: `/usr/lib/gcc-lib/i686-pc-linux-gnu

Re: [gentoo-user] Style Compile Error

2005-05-14 Thread Ian K
Peter Gordon wrote: Ian K wrote: Ive been waiting a while for a reply, so I am putting a reply to it. Please suggest some ideas. I'm sorry I've been very busy at work and with school stuff this morning and most of yesterday, Have you tried running fix_libtool_files.sh

Re: [gentoo-user] Style Compile Error

2005-05-13 Thread Ian K
Peter Gordon wrote: Ian K wrote: grep: /usr/lib/gcc-lib/i686-pc-linux-gnu/3.3.4/libstdc++.la: No such file or directory /bin/sed: can't read /usr/lib/gcc-lib/i686-pc-linux-gnu/3.3.4/libstdc++.la: No such file or directory libtool: link: `/usr/lib/gcc-lib/i686-pc-linux-gnu/3.3.4/libstdc

[gentoo-user] Moving to Xorg problem.

2005-05-05 Thread Ian K
Im on XFree86 4.3.8 or something, and I really want Xorg. Because you guys in portage merged XFree and XOrg, I would just really need to update Xorg-x11. The only problem is when I attempt so, Mozilla FireFox and Thunderbird are blocking the mandatory freetype package. What can I do?? Ian

[gentoo-user] [OT] KDE Style Creation

2005-05-03 Thread Ian K
Hi there, As this is the only list I belong too, and your all smart anyway, has anyone seen a good tutorial for just creating a pixmap theme? Im not a very good programmer (basic c++ non graphical is all I know). But anyways, has anyone seen a good tutorial for kde 3? The only one I could find is

[gentoo-user] Mandrake Display Manager

2005-05-02 Thread Ian K
Hi everyone I saw a screenshot of MDM http://pcc-services.com/distcomp/images/mandrake_login.jpeg and I would like to try it out on my computer, but because gentoo mandrake I DONT want to goto Mandrake. Is the source for MDM seperate, if so, do you know where I could download it? Thanks!

Re: [gentoo-user] Toshiba Satellite A70

2005-04-29 Thread Ian K
Dmitri Vassilenko wrote: On Friday April 29 2005 11:30, Ian K wrote: I was just wondering if anyone out there has a Satellite A70 (the current model) and tried to put on Gentoo. I'm typing this on an A70, so the answer is yes :) Basically I was wondering what features of the notebook