Re: [Gimp-user] Error.

2012-11-01 Thread Kevin Brubeck Unhammer
Sleepingbeautiie for...@gimpusers.com writes:

 All right, so. I've had GIMP ever since the latest version came out,
 and it hasn't been up to this very day that it's given me an error
 when loading, ad it's never happened before. Ever. It's some crud
 that tells me Runtime/C++ Error and that it needs to terminate.
 So... what the heck do I do? Am I not going to be able to use GIMP
 anymore? .__.

Are you using Windows? 

And does it say anything more than Runtime/C++ Error ?



___
gimp-user-list mailing list
gimp-user-list@gnome.org
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list


[Gimp-user] Error.

2012-11-01 Thread Sleepingbeautiie
Sleepingbeautiie for...@gimpusers.com writes:

 All right, so. I've had GIMP ever since the latest version came out,
 and it hasn't been up to this very day that it's given me an error
 when loading, ad it's never happened before. Ever. It's some crud
 that tells me Runtime/C++ Error and that it needs to terminate.
 So... what the heck do I do? Am I not going to be able to use GIMP
 anymore? .__.

Are you using Windows? 

And does it say anything more than Runtime/C++ Error ?

Yeah, Windows Vista.

And, yeah - that stuff's basically gone away since I've re-installed it again, 
but now it says it has to do something with the GIMP shortcut in my bin 
folder, so I thought 'Oh, okay...' and clicked on the GIMP 2.8 icon for it to 
load from there.. but it gave me the same error, the one that I just mentioned, 
and it always has something to do with terminating in an unusual way, 
'thanks' to Runtime. I'm looking through all my folders now, but there doesn't 
seem to be a problem.

-- 
S♥B
___
gimp-user-list mailing list
gimp-user-list@gnome.org
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list


[Gimp-user] jpeg files not recognised

2012-11-01 Thread muffinn
Thanks for the input/suggestions. Re-installation did not work so I heeded what 
has been said here and deleted all folders relating to GIMP in all locations 
and tidied registry with CCleaner and now all works correctly.
Thanks.

-- 
muffinn (via gimpusers.com)
___
gimp-user-list mailing list
gimp-user-list@gnome.org
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list


Re: [Gimp-user] Error.

2012-11-01 Thread Jernej Simončič
On Thu, 01 Nov 2012 17:14:27 +0100, Sleepingbeautiie wrote:

 And, yeah - that stuff's basically gone away since I've re-installed it 
 again, but now it says it has to do something with the GIMP shortcut in my 
 bin folder, so I thought 'Oh, okay...' and clicked on the GIMP 2.8 icon for 
 it to load from there.. but it gave me the same error, the one that I just 
 mentioned, and it always has something to do with terminating in an unusual 
 way, 'thanks' to Runtime. I'm looking through all my folders now, but there 
 doesn't seem to be a problem.

Is your Windows set to use 16-bit colour mode? There's a known problem with
GTK+ if that's the case - change Windows to 32-bit colours.

-- 
 Jernej Simončič  http://eternallybored.org/ 

___
gimp-user-list mailing list
gimp-user-list@gnome.org
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list


[Gimp-user] Error.

2012-11-01 Thread Sleepingbeautiie
On Thu, 01 Nov 2012 17:14:27 +0100, Sleepingbeautiie wrote:

 And, yeah - that stuff's basically gone away since I've re-installed it 
 again, but now it says it has to do something with the GIMP shortcut in my 
 bin folder, so I thought 'Oh, okay...' and clicked on the GIMP 2.8 icon 
 for it to load from there.. but it gave me the same error, the one that I 
 just mentioned, and it always has something to do with terminating in an 
 unusual way, 'thanks' to Runtime. I'm looking through all my folders now, 
 but there doesn't seem to be a problem.

Is your Windows set to use 16-bit colour mode? There's a known problem with
GTK+ if that's the case - change Windows to 32-bit colours.

How do you do that? I mean, do I go to control panel? I really don't know what 
the problem is, but if it helps I use Windows Vista/desktop.

-- 
Sleepingbeautiie (via gimpusers.com)
___
gimp-user-list mailing list
gimp-user-list@gnome.org
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list


[Gimp-user] text tool chanes text properties when i paste over old text content

2012-11-01 Thread realbezo
Hi, i switched gimp 2.6 to 2.8 and new text tool behaves strangely, as i 
remember in gimp 2.6 when i try to change text content with selecting old text 
and pasting new text i could use same text size and same font with my old text 
without doing anything but now in the gim 2.8 whenever i try to change content 
of a text layer i need to choose again font and text size from toolbox options, 
but why do i have to do this, i have a text placed on my image with a certain 
font and certain font size and i just want to alter my text conten not the size 
of text or font , it changes automatically to back text size and font whatever 
i used last  time in another work. 

summary: i want to change my text content without setting my font and font size 
properties, i want to use my text layers old properties, please give the 
feature back...

-- 
realbezo (via gimpusers.com)
___
gimp-user-list mailing list
gimp-user-list@gnome.org
https://mail.gnome.org/mailman/listinfo/gimp-user-list