Re: tcp-request content track-sc2 with if statement doesn't work?

2014-09-07 Thread Baptiste
On Sat, Sep 6, 2014 at 9:16 PM, PiBa-NL piba.nl@gmail.com wrote: Hi list, Inspired by a blog about wordpress bruteforce protection [0] , i'm trying to use this same kind of method in a frontend/backend configuration. I did change the method from POST to GET, for easier testing, but that

Re: Spam to this list?

2014-09-07 Thread Willy Tarreau
On Sat, Sep 06, 2014 at 01:09:57AM +0200, Willy Tarreau wrote: FWIW, I've noticed that there is actually *more* spam than what I do receive, simply because my trivial procmail filters catch about half of it. I'll see if I find a way to port them to postfix in order to reduce this amount for

Re: tcp-request content track-sc2 with if statement doesn't work?

2014-09-07 Thread PiBa-NL
Hi Baptiste, Thanks that fixes my issue indeed with the following: tcp-request inspect-delay 10s tcp-request content track-sc1 base32+src if METH_GET wp_login tcp-request content accept if HTTP I didn't think about inspect-delay because both frontend and backend are using

Re: tcp-request content track-sc2 with if statement doesn't work?

2014-09-07 Thread Baptiste
On Sun, Sep 7, 2014 at 2:55 PM, PiBa-NL piba.nl@gmail.com wrote: Hi Baptiste, Thanks that fixes my issue indeed with the following: tcp-request inspect-delay 10s tcp-request content track-sc1 base32+src if METH_GET wp_login tcp-request content accept if HTTP I

Re: tcp-request content track-sc2 with if statement doesn't work?

2014-09-07 Thread PiBa-NL
Baptiste schreef op 7-9-2014 17:13: On Sun, Sep 7, 2014 at 2:55 PM, PiBa-NL piba.nl@gmail.com wrote: Hi Baptiste, Thanks that fixes my issue indeed with the following: tcp-request inspect-delay 10s tcp-request content track-sc1 base32+src if METH_GET wp_login

Re: http-send-name-header buffer corruption (1.4.25)

2014-09-07 Thread Cyril Bonté
Hi all, Le 06/09/2014 08:28, Willy Tarreau a écrit : To be honnest, I think it is necessary, and I hope it will be enough. We had this issue in 1.5-dev as well a long time ago and the problem was the same, the beginning of the message was not moved. Now 1.5's buffer semantics have changed to

unsubscribe

2014-09-07 Thread Sebastien Estienne
Sebastien Estienne