[Alumni Hira] stresss

2003-01-18 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. assalamualaikum wrt, bagi pelajar2 x-hira' yg sedang menghadapi stress dan mungkin nak mendalami apa itu stress sebenarnya, mungkin mail ini boleh membantu anda...Do you Yahoo!? Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up now---BeginMessage--- Seorang

[Alumni Hira] Mayat Sheikh Ahmad Yassin Al-Fatihah

2004-03-26 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached.Do you Yahoo!? Yahoo! Finance Tax Center - File online. File on time.---BeginMessage--- http://mazuki5.tripod.com/syeikh_yassin.htm Sedekahkan kepada beliau Al Fatihah. Semoga rakyat Palestin dan ISLAM bangkit sesungguh-sungguhnya. ---End

[Alumni Hira] JANGAN LUPA SOLAT!!

2004-03-31 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached.Do you Yahoo!? Yahoo! Finance Tax Center - File online. File on time.---BeginMessage--- Rashid melipat sejadah. Dia baru saja menunaikan solat Asar berimamkan bapa mertuanya, Haji Sarip. Sudah tiga hari dia bercuti di kampung. Esok dia harus memulakan tugas

[Alumni Hira] Read even if you're BUSY!

2004-04-12 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached.Do you Yahoo!? Yahoo! Tax Center - File online by April 15th---BeginMessage--- Note: forwarded message attached. Too much spam in your inbox? Yahoo! Mail gives you the best spam

[Alumni Hira] Wasiat Rasulullah s.a.w kepada Aisyah (perhatian pengantin2 baru!; )

2004-04-12 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. khusus buat ahli alumni yg sedang deras bernikah moga sedikit sebanyak memberi ilmu dan pengajarandlm melayari bahtera rumah tangga bersama...mabrukk!!! keluarga yg terbina dari asas2 iman yg kukuh akan banyak mencorak dan mewarnai akhlak dan syahsiah

[Alumni Hira] Tips2 utk LelakiPerempuan

2004-04-14 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!? Yahoo! Tax Center - File online by April 15th---BeginMessage--- yamin-ISLAM IS THE WAY OF LIFE From: akob scb [EMAIL PROTECTED] Reply-To: [EMAIL PROTECTED] To: [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED], [EMAIL PROTECTED] Subject: [musleh uiam]

[Alumni Hira] Aku Dah Letih Kerja......

2004-04-18 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. ___How much mail storage do you get for free? Yahoo! Mailgives you 6MB! Get Yahoo! Mail http://uk.mail.yahoo.com ATTACHMENT part 2 message/rfc822 From: "nazatul zahirah" <[EMAIL PROTECTED]>To: [EMAIL

Re: [Alumni Hira] Aku Dah Letih Kerja......

2004-04-20 Terurut Topik yazid sahak
http://www.islamacademy.com/thisisislam/thisisislam.swf tapi lagu ni bukan yusuf islam nyanyi ye..ade freelancer yg buat. nama dia ada kt akhir flash tu...wAllahua'lam.. Do you Yahoo!? Yahoo! Photos: High-quality 4x6 digital prints for 25¢

[Alumni Hira] important!

2004-04-23 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!? Yahoo! Photos: High-quality 4x6 digital prints for 25¢---BeginMessage--- Note: forwarded message attached. Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping" your friends today! Download Messenger Now---BeginMessage--- yamin-ISLAM IS THE WAY

[Alumni Hira] 9 mimpi Nabi Muhammad S.A.W

2004-04-23 Terurut Topik yazid sahak
Subject:9 mimpi Nabi Muhammad S.A.W Daripada Abdul Rahman Bin Samurah ra berkata, Nabi Muhammad saw bersabda: "Sesungguhnya aku telah mengalami mimpi-mimpi yang menakjubkan pada malam aku sebelum di Israqkan" 1. Aku telah melihat seorang dari umatku telah didatang

[Alumni Hira] Innallillahi wa Inna ilaihi rajiuun...syuhada'

2004-04-23 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!? Yahoo! Photos: High-quality 4x6 digital prints for 25¢---BeginMessage--- Innallillahi wa Inna ilaihi rajiuunimpian seorang pencinta syuhadatertunai di bumi Al Quds Semoga api perjuangan Hamas terus marakmembakarZionis pengecut

[Alumni Hira] The best Love Letter

2004-04-30 Terurut Topik yazid sahak
You will be happy that you read this all the way through. As you got up this morning, I watched you, and hoped you would talk to me, even if it was just a few words, asking my opinion or thanking me for something good that happened in your life yesterday. But I noticed you were too busy,

[Alumni Hira] 10 hari hisap susu dari mayat ibu

2004-04-30 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs ---BeginMessage--- Kisah seorang bayi berusia enam bulan yang masih hidup dengan hanya menghisap susu mayat ibunya selama 10 hari terperangkap dalam runtuhan bangunan akibat gempa bumi pada 27

[Alumni Hira] duduk

2004-05-04 Terurut Topik yazid sahak
Duduk dengan selesa Adakah kita sedang selesa duduk menikmati 'freedom of life'? adakah kita sedang menikmati kebebasan berjalan-jalan sebebasnya, makan apa sahaja yg menarik hati, even pergi ke toilet dengan selesa..mungkin ada juga 2-3 masalah besar, exam, duit tak masuk lagi etc

[Alumni Hira] 1,300 Sertai Konsis 2004

2004-05-04 Terurut Topik yazid sahak
1,300 Sertai Konsis 2004 Gombak, 4 Mei- Sembutan amat menggalakkan dan diluar jangkaan meningkatkan penyertaan ke Konsis '04 sehingga 1,300 orang peserta.Peningkatan penyertaan lebih dua kali ganda berbanding hanya 600 penyertaan yang buat semasa jangkaan awal pihak penganjur.Penasihat

[Alumni Hira] Who actually cut Nick Berg's head off ?

2004-05-21 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70/year---BeginMessage---

[Alumni Hira] # îLhåmk?# Pelajaran dari Cicak

2004-05-21 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70/year---BeginMessage--- Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70/year---BeginMessage--- Pelajaran dari Cicak    Anda tahu cicak? Tentu sahaja tahu

[Alumni Hira] Muslims Are Good Folks;a testimonial

2004-05-21 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70/year---BeginMessage--- Muslims Are Good Folks by Charley Reese The Orlando Sentinel, Florida I wish more Americans had an opportunity to get to know Muslims. Then they would not be

[Alumni Hira] Kesempurnaan diri seorang muslim

2004-05-22 Terurut Topik yazid sahak
How much free photo storage do you get? Store your holidaysnaps for FREE with Yahoo! Photos http://uk.photos.yahoo.com ATTACHMENT part 2 message/rfc822 Date: Mon, 17 May 2004 09:33:17 -0700 (PDT)From: kakak adik <[EMAIL

[Alumni Hira] Along

2004-05-22 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70/year---BeginMessage--- Assalammualaikum... Kepenatapan Along yang dirindui selalu, Termasuk yang ini, aku tidak pasti untuk kali ke berapakah warkah aku layangkan buatmu. Setiap kali harapan

[Alumni Hira] NASA - MARS will change direction

2004-05-24 Terurut Topik yazid sahak
Berita terkini dari NASA tentang Planet MARS yang kini dalam ujiandan kajian mereka.MERM (MARS Exploration Rover Mission)-24th March 2004The science of astronomy states that the speed of planet MARS hasbeen decreasing in its course orbit toward the eastern directionin the few past weeks to the

[Alumni Hira] The Phenomenon of AZAN

2004-05-24 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!?Yahoo! Domains - Claim yours for only $14.70/year---BeginMessage--- Asalammualaikum everyone! Amazing as it sounds, but fortunately for the Muslims of the world, it is an established fact. Have a look at a map of the world and you will find

[Alumni Hira] pengajaran

2004-05-25 Terurut Topik yazid sahak
salamun a'laikum wrt... sedikit ilmu yg ingin dikongsi bersama... Allah SWT berfirman(maksudnya):-“Diri-Ku menyaksikan diri-Ku sendiri, bahawa tidak ada tuhan selain Aku sendiri, tidak ada sekutu bagi-Ku; Muhammad adalah hamba dan rasul-Ku. Sesiapa yang tidak redha dengan ketetapan-Ku, tidak

[Alumni Hira] Jihad Doa of imam Masjid Al-Haram (FLASH)

2004-05-30 Terurut Topik yazid sahak
http://www.al-muhaajiroun.com/videos/talks/duafull.swf Do you Yahoo!?Friends. Fun. Try the all-new Yahoo! Messenger

[Alumni Hira] Aku Syurga(Slide Show)

2004-05-30 Terurut Topik yazid sahak
ATTACHMENT part 2.2.2 application/vnd.ms-powerpoint name=Aku-dan-Surga.pps Do you Yahoo!?Friends. Fun. Try the all-new Yahoo! Messenger

[Alumni Hira] sedikit cerita untuk dikongsi bersama

2004-06-02 Terurut Topik yazid sahak
assalamualaikumMengapa harus risau?Pada suatu ketika Ibrahim bin Adham melihat seorang lelaki yang sedang bersedih. Dia berkata kepada lelaki tersebut: “Wahai Saudara, aku ingin menanyakan kepadamu empat pertanyaan dan aku harap engkau menjawabnya.”Dia menjawab: “Baik.”Ibrahim bertanya: “Apakah

[Alumni Hira] sahabatku...

2004-06-16 Terurut Topik yazid sahak
12 ciri insan jadi sahabatKEPUTUSAN menggalakkan dalam peperiksaan baru-baru ini menyebabkanramai anak kita mendapat tawaran memasuki institusi pengajian tinggiawam (IPTA).Ibu bapa adalah orang yang paling bahagia dengan kejayaan anakmelanjutkan pelajaran ke menara gading selepas bertungkus lumus

[Alumni Hira] Thousands of British Elite Embrace Islam: Study

2004-06-29 Terurut Topik yazid sahak
Note: forwarded message attached. Do you Yahoo!? New and Improved Yahoo! Mail - 100MB free storage!---BeginMessage---

[Alumni Hira] Fwd: [usrah_kmelaka] Fwd: COCA-COLA

2004-06-30 Terurut Topik yazid sahak
"[EMAIL PROTECTED]" [EMAIL PROTECTED] wrote: To: Jawatankuasa Penggerak Masjid <[EMAIL PROTECTED]>,azu <[EMAIL PROTECTED]>,ismail_zainab_family <[EMAIL PROTECTED]>CC: K mlake <[EMAIL PROTECTED]>,remaja-ns <[EMAIL PROTECTED]>,Akramin Uitm <[EMAIL PROTECTED]>,alumni_smkdhmr <[EMAIL

[Alumni Hira] gambar Molekul Air Zam Zam

2004-07-16 Terurut Topik yazid sahak
For your info.AssalamualaikumPenemuan ini sungguh menakjubkan dan wajib dikongsi bersama,kenapa dgn keizinanNYA air penawar blh menyembuhkan penyakit,baca dan hayatilah petikan dibawah:Pada 10/10/02 (Khamis) yang lalu, Pihak Surau Wisma TelekomSemarak telah menjemput Ustaz Abdullah Mahmud

[Alumni Hira] Cup of coffee ?

2004-07-26 Terurut Topik yazid sahak
Salam~Kengkawan, sorry if u have read this before but reading it for the 2nd or3rd times do u no harm isn't it! 24 HOURS ARE NOT ENOUGH? When things in your life seem almost too much to handle, when 24 hours in a day are not enough, remember the mayonnaise jar...and the coffee... A professor stood

[Alumni Hira] tukang gunting rambut

2004-08-11 Terurut Topik yazid sahak
Seorang laki-laki bernama Bador datang ke sebuah salon untuk memotong rambut dan janggutnya. Ia pun memulai sedikit perbualan yang hangat dengan tukang cukur yang melayani nya. Berbagai macam topik pun akhirnya jadi pilihan, hingga akhirnya Tuhan jadi subjek perbualan."Hai Tuan, saya ini tidak

[Alumni Hira] Dogfight

2004-08-11 Terurut Topik yazid sahak
A man is taking a walk in Central park in New York.Suddenly he sees a little girl being attacked by a pitbull dog .He runs over and starts fighting with the dog. Hesucceeds in killing the dog and saving the girl's life.A policeman who was watching the scene walks over andsays:"You are a

[Alumni Hira] antara kapur dan pemadam

2004-08-20 Terurut Topik yazid sahak
assalamualaikum wrt... kisah ini sangat menarik utk diceritakan, terutamanya ketika dalam tazkirah2 ringkas. perumpamaan yg baik dan dapat diterima akal akan lebih diingati dan dimanfaatkan oleh para pendengar.wAllahua'lam... Seorang guru sedang bersemangat mengajarkan sesuatu kepada