Re: [hwloc-devel] === CREATE FAILURE (trunk) ===

2009-11-03 Thread Jeff Squyres
It was using the wrong autotools (older stuff). I just fixed it and re-ran -- let's see if it works now. On Nov 3, 2009, at 9:09 PM, Samuel Thibault wrote: MPI Team, le Tue 03 Nov 2009 21:01:23 -0500, a écrit : > ERROR: Command returned a non-zero exist status (trunk): >./autogen.sh

Re: [hwloc-devel] === CREATE FAILURE (trunk) ===

2009-11-03 Thread Samuel Thibault
MPI Team, le Tue 03 Nov 2009 21:01:23 -0500, a écrit : > ERROR: Command returned a non-zero exist status (trunk): >./autogen.sh Ah, sorry, it is. Mmmm how is it running > autoreconf: running: aclocal --force -I config while autoreconf was passed -I m4? I've just tried from a fresh

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Jeff Squyres
Thanks for your patience! Samuel just committed a bunch more -- try the next one: http://www.open-mpi.org/~jsquyres/unofficial/ On Nov 3, 2009, at 6:19 PM, Chris Samuel wrote: - "Chris Samuel" wrote: > Will try PGI 7.0 now. I can confirm it compiles OK with

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Chris Samuel
- "Chris Samuel" wrote: > Will try PGI 7.0 now. I can confirm it compiles OK with PGI 7.0, 7.1 and 7.2 with the same warnings as for 8.0. These warnings also appear with 9.0. Lots of warnings from the Intel v11 compilers, I've attached a text file for the entire make

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Chris Samuel
- "Chris Samuel" wrote: > Grabbing now, thanks! Compiled OK with: [csamuel@tango hwloc-0.9.1rc3r1276]$ pgcc -V pgcc 8.0-6 64-bit target on x86-64 Linux -tp gh-64 Copyright 1989-2000, The Portland Group, Inc. All Rights Reserved. Copyright 2000-2009, STMicroelectronics,

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Chris Samuel
- "Jeff Squyres" wrote: > Try this tarball: > > http://www.open-mpi.org/~jsquyres/unofficial/hwloc-0.9.1rc3r1276.tar.bz2 Grabbing now, thanks! Sorry for not seeing the email yesterday, it was a public holiday here yesterday (Melbourne Cup Day, yes we have a public

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Jeff Squyres
Try this tarball: http://www.open-mpi.org/~jsquyres/unofficial/hwloc-0.9.1rc3r1276.tar.bz2 I cut it from the 0.9 branch with Samuel's latest commits (i.e., it's post rc3). It should be fully bootstrapped and not require you to have the latest autotools. On Nov 3, 2009, at 5:38 PM,

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Chris Samuel
- "Jeff Squyres (jsquyres)" wrote: > Pgcc issues fixed? Sorry folks, have not yet got the SVN checkout to configure yet due to it requiring newer tools than I have and am buried trying to get board reports out at present. Hopefully will have some time tomorrow 2-3pm my

Re: [hwloc-devel] Pgcc issues fixed?

2009-11-03 Thread Jeff Squyres
Please note that I have not yet released hwloc yet -- I was waiting to hear back about the PGI issues... On Nov 2, 2009, at 6:28 AM, Jeff Squyres (jsquyres) wrote: Have we confirmed that the pgi issues are fixed such that we can release? -jms Sent from my PDA. No type good. -- Jeff