[hwloc-devel] Create success (hwloc r1.0a1r1671)

2010-01-25 Thread MPI Team
Creating nightly hwloc snapshot SVN tarball was a success. Snapshot: hwloc 1.0a1r1671 Start time: Mon Jan 25 21:01:01 EST 2010 End time: Mon Jan 25 21:03:06 EST 2010 Your friendly daemon, Cyrador

Re: [hwloc-devel] [hwloc-svn] svn:hwloc r1664

2010-01-25 Thread Jeff Squyres
On Jan 25, 2010, at 8:39 AM, Brice Goglin wrote: > By the way, when building out of the source dir, I am getting a latex > error because it cannot find the "diagram" picture. I worked in the > past, I don't know what changed recently and broke this. Can anybody > reproduce the problem ? I've

Re: [hwloc-devel] [hwloc-svn] svn:hwloc r1664

2010-01-25 Thread Samuel Thibault
Jeff Squyres, le Mon 25 Jan 2010 08:35:40 -0500, a écrit : > Ick! Yes :/ > Does this mean that some versions of doxy have this bug and some don't? Yes. Samuel

Re: [hwloc-devel] [hwloc-svn] svn:hwloc r1664

2010-01-25 Thread Brice Goglin
Jeff Squyres wrote: > Ick! > > Does this mean that some versions of doxy have this bug and some don't? > I don't think we used \page in 0.9 so we probably never tested this bug before I switched glossary/tools/envvar/plpa/embed to \plpa about a month ago. The bug occurs with doxygen 1.6.2

Re: [hwloc-devel] [hwloc-svn] svn:hwloc r1664

2010-01-25 Thread Jeff Squyres
Ick! Does this mean that some versions of doxy have this bug and some don't? On Jan 24, 2010, at 9:07 PM, wrote: > Author: sthibaul > Date: 2010-01-24 21:07:42 EST (Sun, 24 Jan 2010) > New Revision: 1664 > URL: