Re: [hwloc-users] lstopo hangs for centos 7

2016-02-01 Thread Jianjun Wen
VMware CPUID instruction. > > > In the meantime, you can fix your hwloc by exporting HWLOC_COMPONENTS=-x86 > in your environment. > > If somebody knows how do detect vmware by looking under /proc or /sys, we > could use that to automatically set that environment variable. > >

Re: [hwloc-users] lstopo hangs for centos 7

2016-01-31 Thread Jianjun Wen
c_id = 0, apic_shift = 0, id; for (level = 0; ; level++) { ecx = level; eax = 0x0b; hwloc_x86_cpuid(, , , ); if (!eax && !ebx) break; } On Sun, Jan 31, 2016 at 8:30 PM, Christopher Samuel <sam...@unimelb.edu.au> wrote: > On 01/02/16

Re: [hwloc-users] lstopo hangs for centos 7

2016-01-31 Thread Jianjun Wen
, Jan 31, 2016 at 8:09 PM, Jianjun Wen <jianjun...@gmail.com> wrote: > Hi Brice > Thanks for the reply. > I use yum install hwloc to install it. > The cpu usage is 100%. > I got this after Ctrl + C, and c, several times: > > 0x77bce13c in look_proc () from /lib

Re: [hwloc-users] lstopo hangs for centos 7

2016-01-31 Thread Jianjun Wen
ings hang, do ctrl-c > Type "where" and send the output to us. > > If you got 100% in top above, you should do this multiple time. After > "where", type 'c' to go back to the execution, ctrl+c again, "where" again > and check whether the backtrace is si

[hwloc-users] lstopo hangs for centos 7

2016-01-30 Thread Jianjun Wen
I installed the latest centos 7 (1151) on VM (vmware), then installed latest hwloc. lstopo command hangs. hwloc_topology_load() function call also hangs. Is this an know issue? How to find out what's wrong? thanks -- -Jianjun Wen Wancube.com - 3D photography Phone: 408 888 7023