[kwin] [Bug 410856] wayland: kwin uses 100% cpu when idle

2019-08-13 Thread Miroslav Spehar
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=410856 --- Comment #5 from Miroslav Spehar --- Created attachment 122102 --> https://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=122102=edit 25% cpu kwin -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 410856] wayland: kwin uses 100% cpu when idle

2019-08-13 Thread Miroslav Spehar
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=410856 --- Comment #4 from Miroslav Spehar --- after reinstallation of virtual machine, same situation again. post installaton steps: - update all packages - remove plasma-discover - install openssh-server - apt autoremove - configure autologin to wayland

[kwin] [Bug 410856] wayland: kwin uses 100% cpu when idle

2019-08-13 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=410856 --- Comment #3 from Martin Flöser --- You are running multiple KWin instances. This is probably the reason for the high cpu usage. Please kill the additional ones. -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 410856] wayland: kwin uses 100% cpu when idle

2019-08-12 Thread Miroslav Spehar
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=410856 --- Comment #2 from Miroslav Spehar --- *disabled baloo -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 410856] wayland: kwin uses 100% cpu when idle

2019-08-12 Thread Miroslav Spehar
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=410856 --- Comment #1 from Miroslav Spehar --- Created attachment 122091 --> https://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=122091=edit kubuntu htop showing cpu usage same thing happens on kubuntu with latest updates. i uninstalled plasma-discover and disabled