[plasmashell] [Bug 375535] New: Global Menu Bar widget does not open menus on hover

2017-01-25 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=375535 Bug ID: 375535 Summary: Global Menu Bar widget does not open menus on hover Product: plasmashell Version: master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[gwenview] [Bug 373178] Blurry scaling on HiDPI

2017-01-20 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=373178 --- Comment #5 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to cs from comment #4) > - Does anyone know a way to start gwenview completely unscaled in a scaled > plasma environment, ignoring the scaling value set in sys

[plasmashell] [Bug 376632] [Regression] Cascading folder view closes on hover

2017-02-20 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376632 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|WAITINGFORINFO |DUP

[plasmashell] [Bug 374291] regression: folder view popup disappears when touched by mouse cursor

2017-02-20 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374291 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[plasmashell] [Bug 376858] New: [Regression] Execution prompt shown for desktop files in desktop subfolders

2017-02-23 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376858 Bug ID: 376858 Summary: [Regression] Execution prompt shown for desktop files in desktop subfolders Product: plasmashell Version: 5.8.6 Platform: openSUSE RPMs

[plasmashell] [Bug 376632] New: [Regression] Cascading folder view closes on hover

2017-02-18 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376632 Bug ID: 376632 Summary: [Regression] Cascading folder view closes on hover Product: plasmashell Version: 5.8.5 Platform: Other OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[plasmashell] [Bug 376632] [Regression] Cascading folder view closes on hover

2017-02-18 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376632 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||k...@privat.brou

[plasmashell] [Bug 376394] org.kde.plasma.private.systemtray.appdata.xml is invalid - missing

2017-02-18 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376394 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Status|UNCONFIRMED |RE

[frameworks-kio] [Bug 376365] KFileWidget does not support : in filenames

2017-02-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376365 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- I made a review request with a fix for this in plasma-integration: https://phabricator.kde.org/D4579 However, IMO the API needs to be changed to be less ambiguous. -- You are rec

[plasmashell] [Bug 376394] New: org.kde.plasma.private.systemtray.appdata.xml is invalid - missing

2017-02-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376394 Bug ID: 376394 Summary: org.kde.plasma.private.systemtray.appdata.xml is invalid - missing Product: plasmashell Version: 5.9.1 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[kajongg] [Bug 376303] New: Does not build due to too long file names

2017-02-10 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376303 Bug ID: 376303 Summary: Does not build due to too long file names Product: kajongg Version: unspecified Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[frameworks-kio] [Bug 376365] KFileWidget does not support : in filenames

2017-02-13 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376365 --- Comment #3 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Git commit e70f8134a2bc4b3647e245c05f469aeed462a246 by Fabian Vogt. Committed on 13/02/2017 at 15:11. Pushed by fvogt into branch 'Plasma/5.8'. Do not treat filename in selection

[frameworks-kio] [Bug 376365] New: KFileWidget does not support : in filenames

2017-02-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376365 Bug ID: 376365 Summary: KFileWidget does not support : in filenames Product: frameworks-kio Version: 5.29.0 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[frameworks-kio] [Bug 376365] KFileWidget does not support : in filenames

2017-02-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376365 --- Comment #1 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Workaround is to use dialog.selectFile(QUrl::toPercentEncoding(defaultUrl.fileName())); but that unfortunately breaks with non-KDE dialogs and also after this bug is fixed... -

[kirigami] [Bug 375344] Wrong(?) license of kirigami/src/desktopicon.h

2017-01-20 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=375344 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[kscreenlocker] [Bug 348789] kscreenlocker_greet not grabbing input

2017-03-01 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=348789 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|--- |FIXED Latest

[kscreenlocker] [Bug 374289] multiscreen locks stealing focus

2017-03-01 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374289 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Latest Commit||https://commits.k

[Akonadi] [Bug 371570] Duplicate entry in CollectionTable when creating database in a new installation

2016-10-26 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=371570 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[Discover] [Bug 371720] New: Discover does not display anything when PackageKit transaction fails

2016-10-26 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=371720 Bug ID: 371720 Summary: Discover does not display anything when PackageKit transaction fails Product: Discover Version: 5.8.2 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[plasmashell] [Bug 366451] "display scaling" on hidpi screen results in poor font quality

2016-10-27 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=366451 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[plasmashell] [Bug 372476] New: Kickoff loses keyboard focus forever after closing with meta

2016-11-14 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372476 Bug ID: 372476 Summary: Kickoff loses keyboard focus forever after closing with meta Product: plasmashell Version: 5.8.2 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[kwin] [Bug 372576] Present Windows lags when closing window

2016-11-22 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 --- Comment #6 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Fabian Vogt from comment #5) > (In reply to Martin Gräßlin from comment #4) > > Created attachment 102271 [details] > > Possible workaround > >

[kwin] [Bug 372876] Dock widgets cannot be moved

2016-11-24 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372876 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[Breeze] [Bug 373033] New: Empty WiFi icon not easily visible

2016-11-28 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=373033 Bug ID: 373033 Summary: Empty WiFi icon not easily visible Product: Breeze Version: 5.8.4 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity: normal

[kwin] [Bug 372573] Full repaints on cursor moves when panel has auto-hide enabled

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372573 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Gräßlin from comment #1) > do you have minimized windows? No. -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 372576] Present Windows lags when closing window

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Found a workaround: LIBGL_DRI3_DISABLE=1 kwin_x11 --replace Unfortunately it causes lots of weird rendering glitches, so not usable... Some resources: https://bugs.freedesktop.org/show_b

[kwin] [Bug 372573] Full repaints on cursor moves when panel has auto-hide enabled

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372573 --- Comment #4 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Gräßlin from comment #3) > then I'm not able to reproduce the issue. I only get repaints for minimized > windows with auto hiding panels. > > Or could it

[kwin] [Bug 372576] New: Present Windows lags when closing window

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 Bug ID: 372576 Summary: Present Windows lags when closing window Product: kwin Version: 5.8.3 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[kwin] [Bug 372573] New: Full repaints on cursor moves when panel has auto-hide enabled

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372573 Bug ID: 372573 Summary: Full repaints on cursor moves when panel has auto-hide enabled Product: kwin Version: 5.8.3 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[kwin] [Bug 372573] Full repaints on cursor moves when panel has auto-hide enabled

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372573 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Ever confirmed|0 |1 Reso

[kwin] [Bug 372573] Full repaints on cursor moves when panel has auto-hide enabled

2016-11-17 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372573 --- Comment #8 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Gräßlin from comment #7) > I don't understand. xeyes triggers repaints, whether it is behind windows or > not. That triggers a repaint in the compositor, w

[kwin] [Bug 372576] Present Windows lags when closing window

2016-11-21 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 --- Comment #5 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Gräßlin from comment #4) > Created attachment 102271 [details] > Possible workaround > > Attached a workaround with which I am no longer able to trigger

[kopete] [Bug 368340] Build fails with mediastreamer 2.14

2016-11-03 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=368340 --- Comment #4 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Pali Rohár from comment #3) > Hi Fabian Vogt! Can you cleanup your patch and post it to > git.reviewboard.kde.org to kopete group? I can do that, but I never

[kopete] [Bug 368340] Build fails with mediastreamer 2.14

2016-11-03 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=368340 --- Comment #6 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Ok, I made a review request on https://git.reviewboard.kde.org/r/129325/ -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[gwenview] [Bug 373178] New: Blurry scaling on HiDPI

2016-12-02 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=373178 Bug ID: 373178 Summary: Blurry scaling on HiDPI Product: gwenview Version: Other (add details in bug description) Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[ark] [Bug 374572] Ark runs shell scripts when assiociated applications are used

2017-01-06 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374572 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Status|RESOLVED|RE

[ark] [Bug 374572] Ark runs shell scripts when assiociated applications are used

2017-01-06 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374572 --- Comment #6 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #5) > (In reply to Fabian Vogt from comment #4) > > Thanks for fixing! > > > > However, I'm not sure whether this is t

[ark] [Bug 374572] New: Ark runs shell scripts when assiociated applications are used

2017-01-04 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374572 Bug ID: 374572 Summary: Ark runs shell scripts when assiociated applications are used Product: ark Version: 16.08.3 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[ark] [Bug 374572] Ark runs shell scripts when assiociated applications are used

2017-01-07 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374572 --- Comment #9 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #8) > Actually there is another issue with the dialog approach: if there is no > associated application (e.g. the file is a binar

[frameworks-kio] [Bug 374420] New: Various kioslaves do not write correct dates

2017-01-01 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374420 Bug ID: 374420 Summary: Various kioslaves do not write correct dates Product: frameworks-kio Version: 5.28.0 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[frameworks-kio] [Bug 374420] Various kioslaves do not write correct dates

2017-01-01 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374420 --- Comment #1 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Forgot to mention, this works fine with kioclient instead of kioclient5, so it's a regression. -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[plasmashell] [Bug 374027] Does not build for i686

2016-12-23 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374027 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|--- |UP

[plasma-nm] [Bug 374026] New: Captive Portal login does not work

2016-12-22 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374026 Bug ID: 374026 Summary: Captive Portal login does not work Product: plasma-nm Version: master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[plasmashell] [Bug 374027] New: Does not build for i686

2016-12-22 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=374027 Bug ID: 374027 Summary: Does not build for i686 Product: plasmashell Version: master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity: critical

[plasmashell] [Bug 356479] plasmashell uses 100% CPU when there is an animation in the task bar

2017-03-24 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=356479 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|FIXED |---

[frameworks-kwidgetsaddons] [Bug 378276] New: Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-03-30 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378276 Bug ID: 378276 Summary: Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content Product: frameworks-kwidgetsaddons Version: 5.32.0 Platform: openSUSE RPMs

[frameworks-plasma] [Bug 378277] New: Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-03-30 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378277 Bug ID: 378277 Summary: Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content Product: frameworks-plasma Version: unspecified Platform: openSUSE RPMs

[frameworks-kwidgetsaddons] [Bug 378276] Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-03-30 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378276 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||elvis.angelac...@k

[frameworks-kwidgetsaddons] [Bug 378276] Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-03-30 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378276 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Christoph Feck from comment #1) > Which would make more sense: reset password visibility to "invisible", > whenever all text is removed, or always show t

[ark] [Bug 377648] Ark does not show some folders in RPM

2017-03-31 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377648 --- Comment #5 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #3) > Can you attache the debug output when you open that archive? > (QT_LOGGING_RULES="ark.*.debug=true" ark) Does no

[ark] [Bug 377648] New: Ark does not show some folders in RPM

2017-03-15 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377648 Bug ID: 377648 Summary: Ark does not show some folders in RPM Product: ark Version: 16.12.2 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[ark] [Bug 377648] Ark does not show some folders in RPM

2017-03-15 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377648 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #1) > Seems to work fine here, I can also see the /etc folder and all the other > /usr subfolders. What's your version of libarchive?

[frameworks-kpackage] [Bug 378529] New: KPackage does not ignore warnings during appdata generation

2017-04-07 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378529 Bug ID: 378529 Summary: KPackage does not ignore warnings during appdata generation Product: frameworks-kpackage Version: 5.32.0 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[frameworks-kpackage] [Bug 378529] KPackage does not ignore warnings during appdata generation

2017-04-07 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378529 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|--- |FIXED

[frameworks-kwidgetsaddons] [Bug 378276] Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-04-05 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378276 --- Comment #5 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #3) > Created attachment 104893 [details] > kdialog with echo-mode button always visible in plaintext mode > > Unfortunately KP

[ark] [Bug 377648] Ark does not show some folders in RPM

2017-04-05 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377648 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added See Also||https://gith

[frameworks-kwidgetsaddons] [Bug 378276] Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-04-05 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378276 --- Comment #7 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #6) > Ok, it's a bit ugly but I think it's possible to work-around the empty space > in my previous screenshot. Can you expand on the virt

[ark] [Bug 377648] Ark does not show some folders in RPM

2017-04-05 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377648 --- Comment #9 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #8) > Yes it's the gnome archiver. I asked you to try because they also use > libarchive for rpm files and that would tell us whe

[kde] [Bug 379087] New: plasma-browser-integration modifies XML documents before displaying

2017-04-22 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=379087 Bug ID: 379087 Summary: plasma-browser-integration modifies XML documents before displaying Product: kde Version: Git Platform: Other URL:

[frameworks-plasma] [Bug 378277] Impossible to tell whether password field shows plaintext with empty content

2017-04-21 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=378277 --- Comment #1 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- This now got fixed in KWidgetsAddons with https://phabricator.kde.org/D5530 so plasma-framework should be adjusted to behave the same way, for consistency. -- You are receiving thi

[frameworks-kio] [Bug 376365] KFileWidget does not support : in filenames

2017-03-04 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376365 --- Comment #5 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to David Faure from comment #4) > Thanks for fixing the bug, it can be closed now, right? IMO not quite: > However, IMO the API needs to be changed to be less ambiguous

[frameworks-kio] [Bug 376365] KFileWidget does not support : in filenames

2017-03-04 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=376365 --- Comment #7 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to David Faure from comment #6) > Oh, indeed, I hadn't seen that. I completely agree, the same API with a > QString can't be for relative paths and for URLs, "a:b&q

[kwin] [Bug 372576] Present Windows lags when closing window

2017-03-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 --- Comment #11 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Fabian Vogt from comment #10) > Created attachment 104509 [details] > Other possible workaround > > I made a different workaround that is less hacky tha

[kwin] [Bug 372576] Present Windows lags when closing window

2017-03-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 --- Comment #10 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Created attachment 104509 --> https://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=104509=edit Other possible workaround I made a different workaround that is less hacky than the one

[ark] [Bug 377515] New: Ark quits after drag/dropping single file

2017-03-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377515 Bug ID: 377515 Summary: Ark quits after drag/dropping single file Product: ark Version: 16.12.2 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[kwin] [Bug 372576] Present Windows lags when closing window

2017-03-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=372576 --- Comment #13 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Gräßlin from comment #12) > > Just confirmed what I feared: Does not work on wayland as it should. > > I assume the problem is the mask not working?

[plasmashell] [Bug 377332] New: Placeholder face icon is not themed

2017-03-07 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377332 Bug ID: 377332 Summary: Placeholder face icon is not themed Product: plasmashell Version: master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[plasmashell] [Bug 377332] Placeholder face icon is not themed

2017-03-07 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377332 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to David Edmundson from comment #1) > It's a symptom of the fact that we have 2 icon themes (plasma and non > plasma) with icons looking different where we want them to l

[ark] [Bug 377648] Ark does not show some folders in RPM

2017-04-05 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=377648 --- Comment #7 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Elvis Angelaccio from comment #6) > What if you open the archive with file-roller? What is that? The gnome app? I do not have that installed here and I don't want to.

[kdeconnect] [Bug 383004] kdeconnect delays Plasma start by over a minute

2017-08-02 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=383004 --- Comment #1 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- I debugged a bit further and found the issue. Both /etc/xdg/autostart/kdeconnect.desktop org.kde.plasmashell.desktop are autostart phase 0, so they might be started in either

[plasmashell] [Bug 382340] Notifications are often as 1px vertical line

2017-08-02 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382340 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[systemsettings] [Bug 383114] New: Non-deterministic ordering of modules

2017-08-04 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=383114 Bug ID: 383114 Summary: Non-deterministic ordering of modules Product: systemsettings Version: unspecified Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[plasma-integration] [Bug 383191] Mismatch of default font settings and default kcm_fonts selection

2017-08-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=383191 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Status|UNCONFIRMED |RESOLVED

[kdeconnect] [Bug 383004] kdeconnect delays Plasma start by over a minute

2017-08-14 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=383004 --- Comment #3 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Albert Vaca from comment #2) > If kdeconnect is already running, launching kdeconnectd again should just > exit immediately. I'm not sure why this is not happening. C

[kdeconnect] [Bug 383004] kdeconnect delays Plasma start by over a minute

2017-08-14 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=383004 --- Comment #5 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Albert Vaca from comment #4) > Why the heck is Bluetooth enabled is Suse packages? Only in the KDE:Unstable:Extra repositories for testing - which is a good thing as

[plasmashell] [Bug 381592] plasmashell uses 100% cpu in multiple processes. (no taskbar animations)

2017-07-07 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=381592 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[plasmashell] [Bug 382263] New: Links in notifications not clickable (5.10 regression)

2017-07-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382263 Bug ID: 382263 Summary: Links in notifications not clickable (5.10 regression) Product: plasmashell Version: master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[kdeconnect] [Bug 382243] Does not sanitize HTML in device names

2017-07-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382243 --- Comment #1 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Made a patch: https://phabricator.kde.org/D6640 -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[systemsettings] [Bug 381982] SDDM KCM shows session files with Hidden=true

2017-07-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=381982 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Status|CONFIRMED |RESOLVED

[systemsettings] [Bug 381982] SDDM KCM shows session files with Hidden=true

2017-07-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=381982 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Latest Commit|https://commits.kde.org/sdd |https://commits.k

[systemsettings] [Bug 381982] SDDM KCM shows session files with Hidden=true

2017-07-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=381982 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Status|UNCONFIRMED |CONFIRMED

[systemsettings] [Bug 381982] SDDM KCM shows session files with Hidden=true

2017-07-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=381982 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Fabian Vogt from comment #1) > I see a second issue though, desktop files with Hidden=true are still shown > although the spec says they need to be ignored completel

[frameworks-knewstuff] [Bug 382136] KWin script KCM does not refresh after uninstalling scripts

2017-07-09 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382136 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Flöser from comment #1) > This looks to me like a problem in knewstuff. KWin has the following piece > of code: > > connect(ui->ghnsButton, ::B

[kdeconnect] [Bug 382243] New: Does not sanitize HTML in device names

2017-07-11 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382243 Bug ID: 382243 Summary: Does not sanitize HTML in device names Product: kdeconnect Version: 1.5 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[kwin] [Bug 382136] New: KWin script KCM does not refresh after uninstalling scripts

2017-07-08 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382136 Bug ID: 382136 Summary: KWin script KCM does not refresh after uninstalling scripts Product: kwin Version: 5.10.3 Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[kdeconnect] [Bug 382243] Does not sanitize HTML in device names

2017-07-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382243 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|--- |FIXED

[Plasma SDK] [Bug 382275] New: Cuttlefish installs two appdata files for the same application

2017-07-12 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382275 Bug ID: 382275 Summary: Cuttlefish installs two appdata files for the same application Product: Plasma SDK Version: Git Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[plasmashell] [Bug 381130] Notifications are sometimes misplaced in the left upper corner

2017-07-15 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=381130 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added CC||fab...@ritter-v

[plasma-browser-integration] [Bug 382445] When I close chromium, the process takes 100% CPU

2017-07-18 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382445 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Status|UNCONFIRMED |RE

[plasmashell] [Bug 382692] Auto-Hide is broken for plasmashell 5.8.7

2017-07-25 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382692 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Version|master |5.8.7

[kinfocenter] [Bug 382627] New: Wrong OpenGL version shown

2017-07-23 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382627 Bug ID: 382627 Summary: Wrong OpenGL version shown Product: kinfocenter Version: unspecified Platform: Other OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity: normal

[kwin] [Bug 382789] New: Certain Xwayland applications do not have a window title

2017-07-27 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382789 Bug ID: 382789 Summary: Certain Xwayland applications do not have a window title Product: kwin Version: git master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[kwin] [Bug 382789] Certain Xwayland applications do not have a window title

2017-07-27 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382789 --- Comment #2 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Flöser from comment #1) > WM_NAME is not used for window title. glxgears has only two properties that have the value "glxgears", which is shown as a win

[frameworks-plasma] [Bug 382843] New: Reliably crashes on wayland when clicking logout button

2017-07-28 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382843 Bug ID: 382843 Summary: Reliably crashes on wayland when clicking logout button Product: frameworks-plasma Version: unspecified Platform: openSUSE RPMs OS: Linux

[dolphin] [Bug 382848] New: Broken kxmlgui initialization

2017-07-28 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382848 Bug ID: 382848 Summary: Broken kxmlgui initialization Product: dolphin Version: unspecified Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED Severity:

[kwin] [Bug 382748] New: XWayland rendering artifacts with KWIN_COMPOSE=Q

2017-07-26 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382748 Bug ID: 382748 Summary: XWayland rendering artifacts with KWIN_COMPOSE=Q Product: kwin Version: git master Platform: openSUSE RPMs OS: Linux Status: UNCONFIRMED

[kwin] [Bug 382748] XWayland rendering artifacts with KWIN_COMPOSE=Q

2017-07-26 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382748 --- Comment #1 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- Created attachment 106873 --> https://bugs.kde.org/attachment.cgi?id=106873=edit Screenshot -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[systemsettings] [Bug 380972] Overlapping labels on front page

2017-07-26 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=380972 Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> changed: What|Removed |Added Resolution|FIXED |---

[kwin] [Bug 382748] XWayland rendering artifacts with KWIN_COMPOSE=Q

2017-07-26 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382748 --- Comment #3 from Fabian Vogt <fab...@ritter-vogt.de> --- (In reply to Martin Flöser from comment #2) > is it also scaled down? I mean if you move the mouse over the menu does it > highlight at the correct positions? It's only the dr

[frameworks-networkmanager-qt] [Bug 382051] New: Does not build with NetworkManager-1.0

2017-07-06 Thread Fabian Vogt
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=382051 Bug ID: 382051 Summary: Does not build with NetworkManager-1.0 Product: frameworks-networkmanager-qt Version: unspecified Platform: Other OS: Linux Status: UNCONFIRMED

  1   2   3   4   5   6   7   8   >