[kdenlive] [Bug 392835] Kdenlive AppImage does crash with XCB related error on start

2018-11-17 Thread emohr
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=392835

emohr  changed:

   What|Removed |Added

 CC||fritzib...@gmx.net
  Flags||timeline_corruption+

--- Comment #3 from emohr  ---
Please try with the actual Kdenlive AppImage version 18.08.3
Run the Appimage from the terminal (press CTRL + ALT + T). Move to the AppImage
folder and run the .AppImage: ./Kdenlive*.AppImage
Should be fixed with Kdenlive version 16.12

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.

[kdenlive] [Bug 392835] Kdenlive AppImage does crash with XCB related error on start

2018-04-11 Thread Dirk
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=392835

--- Comment #2 from Dirk  ---
The 18.04 RC AppImage starts properly and without those error messages and from
a first look it seems to work as expected. After listing all available formats
and codecs ...

trying to load "/tmp/.mount_8xlcFL/usr/lib/qt5/plugins/kf5/kio/file.so" from
"/tmp/.mount_8xlcFL/usr/lib/qt5/plugins/kf5/kio/file.so"
QCursor: Cannot create bitmap cursor; invalid bitmap(s)
QCursor: Cannot create bitmap cursor; invalid bitmap(s)

... is the only messages that are shown on startup.

The system is unchanged since my initial report.

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.

[kdenlive] [Bug 392835] Kdenlive AppImage does crash with XCB related error on start

2018-04-11 Thread Jean-Baptiste Mardelle
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=392835

Jean-Baptiste Mardelle  changed:

   What|Removed |Added

 CC||j...@kdenlive.org

--- Comment #1 from Jean-Baptiste Mardelle  ---
Hmm, could you try with the 18.04 RC AppImage to check if the problem is still
there? I just uploaded it here:
https://files.kde.org/kdenlive/unstable/kdenlive-18.04-rc.AppImage.mirrorlist

Thanks for your feedback.

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.