[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-04-24 Thread Dr . Chapatin
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #20 from Dr. Chapatin --- Currently Wayland session is unusable for me because this bug. Thank you very much for fixing it! \o/ -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-04-24 Thread David Edmundson
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 David Edmundson changed: What|Removed |Added Latest Commit|https://commits.kde.org/kwi

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-04-24 Thread Aleix Pol
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 Aleix Pol changed: What|Removed |Added Status|UNCONFIRMED |RESOLVED Resolution|---

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-04-06 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 Martin Flöser changed: What|Removed |Added CC||knut.tidem...@gmail.com

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-26 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 Martin Flöser changed: What|Removed |Added CC||rip27...@hotmail.com ---

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-15 Thread Pedro Gabriel Drumond Pereira
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #15 from Pedro Gabriel Drumond Pereira --- When I press tilde the kwin console gives me Xcb symbol 0 at odd and Xcb symbol 126 for even presses, no modifiers for either of then and scan code 40. When I press accute,

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-12 Thread Mahendra Tallur
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #14 from Mahendra Tallur --- Addentum : as for the characters being actually inserted, it also depends on the toolkit being used. In Thunderbird / Firefox, hitting the ^ modifier twice makes it work (i.e. 2x"^" + "e" = "ê").

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-12 Thread Mahendra Tallur
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #13 from Mahendra Tallur --- Regarding my ^ key issue : 1) hitting "^" triggers krunner. It stops triggering krunner when I disable the ALT-F2 shortcut from the control panel 2) the ^ key still doesn't work as expected

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-11 Thread Mahendra Tallur
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 Mahendra Tallur changed: What|Removed |Added CC||ma...@free.fr --- Comment #12

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-11 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #11 from Martin Flöser --- nope, cannot reproduce. Please use KWin's debug console, go to the input events tab and monitor what happens when you try to use these events. What I'm most interested are key codes, scan

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-10 Thread Pedro Gabriel Drumond Pereira
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #10 from Pedro Gabriel Drumond Pereira --- LANG=pt_BR.UTF-8 LC_CTYPE="pt_BR.UTF-8" LC_NUMERIC="pt_BR.UTF-8" LC_TIME="pt_BR.UTF-8" LC_COLLATE="pt_BR.UTF-8" LC_MONETARY="pt_BR.UTF-8" LC_MESSAGES="pt_BR.UTF-8"

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-10 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #9 from Martin Flöser --- I added your keyboard layout yesterday, but I didn't experience the problems. Could you please tell me what's your locale? Especially environment variables LC_ALL, LC_CTYPE and LANG? Those

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Pedro Gabriel Drumond Pereira
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #8 from Pedro Gabriel Drumond Pereira --- It didn't work. -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #7 from Martin Flöser --- I have an idea... Please go to the Task switcher config module and remove the shortcuts for switching current application. By default that is set to Alt+` and Alt+~ which is on an English

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Dr . Chapatin
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 Dr. Chapatin changed: What|Removed |Added CC||bugsefor...@gmx.com ---

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Pedro Gabriel Drumond Pereira
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #5 from Pedro Gabriel Drumond Pereira --- The behaviour was not new from this version, I opened a bug in my distro in the version 5.11.5, they tried to patch qt to correct it but the behaviour had changed slightly.

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Pedro Gabriel Drumond Pereira
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #4 from Pedro Gabriel Drumond Pereira --- It happens anywhere. I can't text anyone withouth open random windows. -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #3 from Martin Flöser --- Does this behavior happen only when plasma has focus or does it happen on any application? -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-09 Thread Pedro Gabriel Drumond Pereira
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 --- Comment #2 from Pedro Gabriel Drumond Pereira --- I'm using the Português -> Português (Brasil) -> default. In my keyboard there are keys for accentuation, the layout is QWERT, accute is next to the 'p' key and the tilde is

[kwin] [Bug 390110] Weird behavior when utilizing acentuation

2018-02-08 Thread Martin Flöser
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=390110 Martin Flöser changed: What|Removed |Added Flags||Wayland+, X11- --- Comment