[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-09-09 Thread Nate Graham
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #10 from Nate Graham --- omg -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-09-09 Thread Bruno Cornec
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #9 from Bruno Cornec --- It's so regular that I've written this small script to restart it. If it can be useful meanwhile (needs top): #!/usr/bin/perl -w use strict; open(PIPE,"top -b -d 60 |") || die "Unable to execute top"; while () {

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-09-08 Thread Nate Graham
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 Nate Graham changed: What|Removed |Added Status|REPORTED|RESOLVED Resolution|---

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-06-25 Thread bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #7 from jeep7...@gmail.com --- I've got an error when running from the console: r300 FP: Compiler Error: ../mesa-20.1.2/src/gallium/drivers/r300/compiler/r500_fragprog_emit.c::emit_paired(): emit_alu: Too many instructions Using a dummy

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-06-25 Thread bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #6 from jeep7...@gmail.com --- I will note that the notification timeout throbber does not appear the entire time, and when it stops lagging the close button becomes a black square. I would bet that the lag is related to some issue with that

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-06-25 Thread bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 jeep7...@gmail.com changed: What|Removed |Added Status|RESOLVED|REPORTED Resolution|FIXED

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-06-25 Thread bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 jeep7...@gmail.com changed: What|Removed |Added Status|REPORTED|RESOLVED Resolution|---

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-06-14 Thread Bruno Cornec
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 Bruno Cornec changed: What|Removed |Added CC||br...@victoria.frmug.org -- You are receiving

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-04-22 Thread bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #3 from jeep7...@gmail.com --- Still experiencing this with 5.18.4. It can be mitigated by turning animation speed to instant. -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-03-15 Thread Tobias C. Berner
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 Tobias C. Berner changed: What|Removed |Added CC||tcber...@freebsd.org -- You are receiving

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-03-07 Thread bugzilla_noreply
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #2 from jeep7...@gmail.com --- Here is a perf file: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=74021570478791780318 I am new to this, so I am not sure I did it right, but what I used was: perf record -F 99 plasmashell I am not sure how

[plasmashell] [Bug 418442] Experiencing 100% cpu usage whenever a notification is present

2020-03-05 Thread Kai Uwe Broulik
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=418442 --- Comment #1 from Kai Uwe Broulik --- Can you get a backtrace or perf file for when that happens? -- You are receiving this mail because: You are watching all bug changes.