[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-19 Thread Søren Laursen
Submitted bugreport upstream. Verified that the error also exist in Fedora. -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1287157 Title: Bridge only working on second netcard - be2net

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-18 Thread Joseph Salisbury
This issue appears to be an upstream bug, since you tested the latest upstream kernel. Would it be possible for you to open an upstream bug report[0]? That will allow the upstream Developers to examine the issue, and may provide a quicker resolution to the bug. Please follow the instructions on

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-14 Thread Søren Laursen
** Tags added: trust -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1287157 Title: Bridge only working on second netcard - be2net Status in “linux” package in Ubuntu: Incomplete Bug

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-14 Thread Søren Laursen
Tried the 10.0.800.0 driver from emulex: http://www.emulex.com/downloads/emulex/drivers/linux/ubuntu/drivers/ on ubuntu 13.04 This did not solve the problem ** Changed in: linux (Ubuntu) Status: Incomplete = Confirmed -- You received this bug notification because you are a member of

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-04 Thread Søren Laursen
Testet latest v3.14-rc4 it still exist. HP had issued a firmware upgrade to the network card, it did not help: driver: be2net version: 10.0.600.0u firmware-version: 4.9.311.20 It did not solve the problem tags:kernel-bug-exists-upstream ** Tags removed: trusty ** Tags added:

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-03 Thread John Kim
Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better. The issue that you reported is one that should be reproducible with the live environment of the Desktop ISO of the development release - Trusty Tahr. It would help us greatly if you could test with it so we can

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-03 Thread Søren Laursen
The link http://www.ubuntu.com/testing/ is 404. I can see that there are some errors in my copy-and-paste. It should read: dns-search foo.com dns-nameservers 10.230.80.11 10.230.80.12 -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to

[Kernel-packages] [Bug 1287157] Re: Bridge only working on second netcard - be2net

2014-03-03 Thread Joseph Salisbury
Would it be possible for you to test the latest upstream kernel? Refer to https://wiki.ubuntu.com/KernelMainlineBuilds . Please test the latest v3.13 kernel[0]. If this bug is fixed in the mainline kernel, please add the following tag 'kernel-fixed-upstream'. If the mainline kernel does not fix