[Kernel-packages] [Bug 1881631] Re: arm64 Ubuntu kernel builds missing CONFIG_NLS_ASCII

2020-06-05 Thread Brent DeGraaf
So is it now changed to 'y'? Last night I confirmed that the module is missing in initrd.img and that is what was causing the mount error, so this is great news. -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux-raspi2 in Ubuntu.

[Kernel-packages] [Bug 1881631] Re: arm64 Ubuntu kernel builds missing CONFIG_NLS_ASCII

2020-06-02 Thread Brent DeGraaf
@fginther Just to make sure that it was not my comment that misled you, I am not aware of any currently fixed version. -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux-raspi2 in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1881631

[Kernel-packages] [Bug 1881631] Re: arm64 Ubuntu kernel builds missing CONFIG_NLS_ASCII

2020-06-02 Thread Brent DeGraaf
** Attachment removed: "image.png" https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux-raspi2/+bug/1881631/+attachment/5379838/+files/image.png -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux-raspi2 in Ubuntu.

Re: [Kernel-packages] [Bug 1881631] Re: arm64 Ubuntu kernel builds missing CONFIG_NLS_ASCII

2020-06-02 Thread Brent DeGraaf
not have the flag set on that tag. The same flag is notably absent in the arm64 defconfig, which appears to be what was used judging from the buildlog output I was able to see searching on that tag. If this was very recently fixed, we haven't received a snap refresh as of yet. -- Brent DeGraaf