[Kernel-packages] [Bug 1752251] Re: Missing mcelog userspace package in bionic - or maybe linux kernel config should disable mcelog_legacy

2019-02-26 Thread Ferry Toth
Debian removed the package because they disabled kernel support. Ubuntu removed the package because Debian did, but kept kernel support. Strange. Nevertheless I took the package from Xenial and installed on Bionic, nothing breaks dependencies. -- You received this bug notification because you

[Kernel-packages] [Bug 1500242] Re: Bluetooth devices (Jabra BT250, Audi A3 car kit) can not be connected with BQ Aquaris 4.5

2017-01-18 Thread Ferry Toth
I have a similar issue with Meizu MX4 which pairs, connects but drops the connection to the car kit after being connected 2 sec. This bug hasn't been resolved in 1 1/2 year time and ota5 - ota14 releases. Now we hear that there will not be a ota15 for a long while and maybe even never for the

[Kernel-packages] [Bug 1496102] Re: Bluetooth connection breaks in a few seconds

2017-01-18 Thread Ferry Toth
This is still an issue with OTA14. I am a bit disappointed to hear there will not be a OTA15 soon and possibly even never for this device. Canonical, do you really think you can be successful in phone/touch if you give up something basic as bluetooth? -- You received this bug notification

[Kernel-packages] [Bug 1496102] Re: Bluetooth connection breaks in a few seconds

2016-12-03 Thread Ferry Toth
With OTA13 I managed to play music 1 or 2 times. Mostly it continues to disconnect immediately after connecting. The only difference I can think of is when I get in the car, start the engine and try to connect it fails, while if I wait a while it might work (but normally I don't have time to play

[Kernel-packages] [Bug 1435040] Re: Ubuntu Phone does not connect to car-bluetooth

2016-09-16 Thread Ferry Toth
On my Renault Laguna (2010) with TomTom Carminat I managed to pair, but connect doesn't seem to work. I ssh'ed into the phone (Arale) while connecting and saw that it actually does connect, but is disconnected after 2 seconds. This seems to confuse the TomTom shows it is trying to connect while

[Kernel-packages] [Bug 1539158] Re: Unable to pair with in-car hands-free system after OTA-9 update

2016-07-28 Thread Ferry Toth
My Meizu MX4 is paired with my car (Renault with Carminat TomTom), but the connection breaks within 2 sec. after connecting. The sad thing is that it did work a bit before OTA 9. Will this be fixed by the new silo? -- You received this bug notification because you are a member of Kernel

[Kernel-packages] [Bug 1496102] Re: Bluetooth connection breaks in a few seconds

2016-06-22 Thread Ferry Toth
This problem still happens with OTA11 on Meizu MX7. The car kit is a Carminat (TomTom) in a Renault Laguna. Using bluetoothctl I can see the connection is established (there is no problem with pairing as in other bug reports). However the connection is disconnected after about 2 seconds. In a

[Kernel-packages] [Bug 1496102] Re: Bluetooth connection breaks in a few seconds

2016-04-12 Thread Ferry Toth
My Meizy MX7 with OTA10 breaks the connection to my car kit in about 2 seconds I ssh'ed into the phone during trying to connect to my car kit to see whats going on: - the car kit is paired -the car kit is trusted - the connection is established then disconnected after to seconds -not error

[Kernel-packages] [Bug 1435040] Re: Ubuntu Phone (BQ E4.5) does not connect to car-bluetooth

2015-09-06 Thread Ferry Toth
My Meizu with OTA 6 seems to pair with my car (Renault, with built-in TomTom, phone sees the car as My_Radiosat, car see the phone as "MX4 Ubuntu Edit" truncated from Edition), however it does not connect most of the time. I managed to get it to connect a few times (audio), but sound does not

[Kernel-packages] [Bug 403303] Re: power manager reports 1% battery even though it is full on Asus Eee PC netbook

2014-01-04 Thread Ferry Toth
See #53 above. I have been updating my eeepc 900 with each new kubuntu release and have not seen this problem since. The metering is not very accurate and drops with 20% starting from 100% each 15 minutes or so. Yeah, the battery is nearing it's end-of-life. -- You received this bug