[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-16 Thread Bug Watch Updater
** Changed in: linux Status: Confirmed => Invalid -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1822441 Title: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports

[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-14 Thread Daniel van Vugt
** Changed in: linux (Ubuntu) Status: Triaged => Fix Released -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1822441 Title: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup.

[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-09 Thread Bug Watch Updater
Launchpad has imported 1 comments from the remote bug at https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=110359. If you reply to an imported comment from within Launchpad, your comment will be sent to the remote bug automatically. Read more about Launchpad's inter-bugtracker facilities at

[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-08 Thread Daniel van Vugt
** Also affects: linux via https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=110359 Importance: Unknown Status: Unknown -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1822441

[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-08 Thread Torsten Römer
Done: https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=110359 Thanks to all helping out! ** Bug watch added: freedesktop.org Bugzilla #110359 https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=110359 -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is

[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-07 Thread Kai-Heng Feng
Please file an upstream bug at https://bugs.freedesktop.org/ Product: DRI Component: DRM/i915 -- You received this bug notification because you are a member of Kernel Packages, which is subscribed to linux in Ubuntu. https://bugs.launchpad.net/bugs/1822441 Title: [Intel® HD Graphics 3000]

[Kernel-packages] [Bug 1822441] Re: [Intel® HD Graphics 3000] Blank screen after startup. Xorg reports "(EE) modeset(0): failed to set mode: Invalid argument" when using kernel 4.19.26 and later (but

2019-04-03 Thread Rosen Papazov
After reverting https://patchwork.freedesktop.org/series/58893/ (commit d179b88deb3bf6fed4991a31fd6f0f2cad21fab5 upstream kernel drm/i915/fbdev) and rebuilding default disco kernel 5.0.0-8-generic everything works as expected. Possible regression in upstream kernel. -- You received this bug