Re: [PATCH] saa7134: Fix IR support of some ASUS TV-FM 7135 variants

2010-03-14 Thread Daro
W dniu 14.03.2010 09:26, Jean Delvare pisze: Hi Daro, On Sun, 14 Mar 2010 03:38:11 +0100, Daro wrote: Hi Jean, I am back and ready to go :) As I am not much experienced Linux user I would apprieciate some more details: I have few linux kernels installed; which one should I test

Re: [PATCH] saa7134: Fix IR support of some ASUS TV-FM 7135 variants

2010-03-13 Thread Daro
and one I compiled myself 2.6.32.2 I assume that to proceed with a test I should patch the certain version of kernel and compile it or could it be done other way? Best regards Daro W dniu 12.03.2010 10:38, Jean Delvare pisze: Hi Daro, On Fri, 26 Feb 2010 17:19:38 +0100, Daro wrote: I

Re: [PATCH] saa7134: Fix IR support of some ASUS TV-FM 7135 variants

2010-02-10 Thread Daro
not sure why you had to fake anything? What I'd like to know is simply if my first patch had any negative effect on other cards. because I simply don't have that Asus My Cinema analog only in question. To recap, you previously announced a patch, tested by Daro, claiming to get

Re: IR device at I2C address 0x7a

2010-01-09 Thread Daro
W dniu 06.01.2010 21:21, Jean Delvare pisze: On Wed, 06 Jan 2010 20:10:30 +0100, Daro wrote: W dniu 06.01.2010 19:40, Jean Delvare pisze: On Wed, 06 Jan 2010 18:58:58 +0100, Daro wrote: It is not the error message itself that bothers me but the fact that IR remote control

Re: IR device at I2C address 0x7a

2010-01-06 Thread Daro
with this error mesage. Is there something that can be done to get my IR remote control working? Thanks for your help in advance. Best regards Darek W dniu 06.01.2010 15:39, Jean Delvare pisze: Hi Darek, Adding LMML to Cc. On Wed, 23 Dec 2009 18:10:08 +0100, Daro wrote: I have the problem you

Re: IR device at I2C address 0x7a

2010-01-06 Thread Daro
W dniu 06.01.2010 19:40, Jean Delvare pisze: On Wed, 06 Jan 2010 18:58:58 +0100, Daro wrote: It is not the error message itself that bothers me but the fact that IR remote control device is not detected and I cannot use it (I checked it on Windows and it's working). After finding