Re: CI-Module not working on Technisat Cablestar HD2

2010-06-25 Thread Pascal Hahn
Thanks for the feedback already. Do you know which kernel version this driver is functional in out of the top of your head? I tried multiple kernels and had no luck getting it to work so far. On Thu, Jun 24, 2010 at 2:32 PM, Bjørn Mork bj...@mork.no wrote: Pascal Hahn derpa...@gmail.com writes:

Re: CI-Module not working on Technisat Cablestar HD2

2010-06-25 Thread Bjørn Mork
Pascal Hahn derpa...@gmail.com writes: Thanks for the feedback already. Do you know which kernel version this driver is functional in out of the top of your head? I tried multiple kernels and had no luck getting it to work so far. If you are talking about the mantis driver in Linus' mainline

Re: CI-Module not working on Technisat Cablestar HD2

2010-06-24 Thread Bjørn Mork
Pascal Hahn derpa...@gmail.com writes: I can't see any of the expected mantis_ca_init but couldn't figure out in the code where that gets called. I don't think it is. It was at some point, but it seems to be removed. Most likely because it wasn't considered ready at the time this driver was

CI-Module not working on Technisat Cablestar HD2

2010-06-23 Thread Pascal Hahn
Hi, I am trying to get the CI module of a Technisat Cablestar HD2 to work since about a week now. I tried multiple x64 kernelbuilds (s2-liplianin, straight 2.6.35-rc3 kernel, 2.6.32-22 ubuntu kernel, 2.6.34, .) and could not get the cam module on the mantis-based card to work. After looking