Re: ngene Satix-S2 dual problems

2011-01-31 Thread Ludovic BOUÉ
Hi Oliver, Are you planning to merge your ngene development repository to the V4L-DVB Upstream repository ? Ludovic, Le 28/12/2010 16:01, Oliver Endriss a écrit : Hi, On Tuesday 28 December 2010 13:22:05 Ludovic BOUÉ wrote: ... [ 403.893231] LNBx2x attached on addr=a [ 403.893323]

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2011-01-31 Thread Oliver Endriss
On Monday 31 January 2011 15:46:30 Ludovic BOUÉ wrote: Are you planning to merge your ngene development repository to the V4L-DVB Upstream repository ? The patches have already been submitted. See http://www.mail-archive.com/linux-media@vger.kernel.org/msg26813.html CU Oliver --

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2011-01-22 Thread Robert Longbottom
On 11 Jan 2011, at 15:25, Andre wrote: On 28 Dec 2010, at 17:25, Andre wrote: / / / I seems to work with the last patch commited by Oliver Endriss. Did you/ / try with a CI ?/ / / / No I didn't, I don't have a CI./ / / / I'll try Olivers latest commit in a few days, I'm a long way from

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2011-01-11 Thread Andre
On 28 Dec 2010, at 17:25, Andre wrote: I seems to work with the last patch commited by Oliver Endriss. Did you try with a CI ? No I didn't, I don't have a CI. I'll try Olivers latest commit in a few days, I'm a long way from my Myth system right now :-) Finally got chance to try the

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-28 Thread Oliver Endriss
On Monday 27 December 2010 22:49:51 Oliver Endriss wrote: On Sunday 26 December 2010 15:40:15 Ludovic BOUÉ wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual and I'm trying to get to work without his CI in a first time. I'm trying ngene-test2 from http://linuxtv.org/hg/~endriss/ngene-test2/ under

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-28 Thread Ludovic BOUÉ
Fist of all, I would thank you about your work. I have done a test again and it seems to work with your last change. I didn't found any major issue. 14:14 r...@telstar /home/lboue # modprobe ngene one_adapter=0 debug=1 [ 584.013474] nGene PCIE bridge driver, Copyright (C) 2005-2007 Micronas [

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-28 Thread Oliver Endriss
Hi, On Tuesday 28 December 2010 13:22:05 Ludovic BOUÉ wrote: ... [ 403.893231] LNBx2x attached on addr=a [ 403.893323] stv6110x_attach: Attaching STV6110x [ 403.893327] DVB: registering new adapter (nGene) [ 403.893332] DVB: registering adapter 0 frontend 0 (STV090x Multistandard)... [

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-28 Thread Andre
On 28 Dec 2010, at 12:31, Ludovic BOUÉ wrote: Le 27/12/2010 10:07, Andre a écrit : On 26 Dec 2010, at 14:40, Ludovic BOUÉ wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual and I'm trying to get to work without his CI in a first time. I'm trying ngene-test2 from

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-27 Thread Andre
On 26 Dec 2010, at 14:40, Ludovic BOUÉ wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual and I'm trying to get to work without his CI in a first time. I'm trying ngene-test2 from http://linuxtv.org/hg/~endriss/ngene-test2/ under 2.6.32-21-generic. It contains too much nodes (extra demuxes, dvrs

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-27 Thread Andre
On 27 Dec 2010, at 11:12, Ludovic BOUE wrote: Hi, About the CI part, from what I’ve read, it seems that the stream must be get from dvr0, than passed to sec0. And the final decrypted stream must be read from sec0. I use Mumudvb and will not be able to handle this setup. I hadn't

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-27 Thread Oliver Endriss
On Sunday 26 December 2010 15:40:15 Ludovic BOUÉ wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual and I'm trying to get to work without his CI in a first time. I'm trying ngene-test2 from http://linuxtv.org/hg/~endriss/ngene-test2/ under 2.6.32-21-generic. It contains too much nodes (extra

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-12-26 Thread Ludovic BOUÉ
Hi all, I have a Satix-S2 Dual and I'm trying to get to work without his CI in a first time. I'm trying ngene-test2 from http://linuxtv.org/hg/~endriss/ngene-test2/ under 2.6.32-21-generic. It contains too much nodes (extra demuxes, dvrs nets): ubu...@ubuntu:~/ngene-test2/v4l$ ls -l

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-28 Thread Andre
On 27 Nov 2010, at 12:15, Robert Longbottom wrote: I'm just debating whether to leave it as the active card and see how it gets on. Assuming it manages this evenings recordings ok, I think I will probably will. Well, I did leave it as the active (and only) card in my MythTV box and it's

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-28 Thread Oliver Endriss
On Sunday 28 November 2010 09:27:03 Andre wrote: On 27 Nov 2010, at 12:15, Robert Longbottom wrote: I'm just debating whether to leave it as the active card and see how it gets on. Assuming it manages this evenings recordings ok, I think I will probably will. Well, I did leave it

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-28 Thread Andre
On 28 Nov 2010, at 12:53, Oliver Endriss wrote: On Sunday 28 November 2010 09:27:03 Andre wrote: On 27 Nov 2010, at 12:15, Robert Longbottom wrote: I'm just debating whether to leave it as the active card and see how it gets on. Assuming it manages this evenings recordings ok, I think I

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-27 Thread Robert Longbottom
On 21/11/2010 19:48, Robert Longbottom wrote: On 21/11/2010 19:23, Andre wrote: On 21 Nov 2010, at 17:23, Robert Longbottom wrote: Oh, I also get the three extra dvb adapters, in my case 1,2 3. (I already have two other dvb cards in this box that take 0 and 4) Thats using these module

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Andre
On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss wrote: Hi, On Saturday 20 November 2010 16:52:34 Robert Longbottom wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual that I'm trying to get to work properly so that I can use it under MythTv however I'm running into a few issues. I previously posted

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Andre
On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss wrote: Hi, On Saturday 20 November 2010 16:52:34 Robert Longbottom wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual that I'm trying to get to work properly so that I can use it under MythTv however I'm running into a few issues. I previously posted

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Robert Longbottom
On 21 Nov 2010, at 11:40 AM, Andre linux-me...@dinkum.org.uk wrote: On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss wrote: Hi, On Saturday 20 November 2010 16:52:34 Robert Longbottom wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual that I'm trying to get to work properly so that I can use it under

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Andre
On 21 Nov 2010, at 13:07, Robert Longbottom wrote: On 21 Nov 2010, at 11:40 AM, Andre linux-me...@dinkum.org.uk wrote: On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss wrote: Hi, On Saturday 20 November 2010 16:52:34 Robert Longbottom wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual that I'm

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Robert Longbottom
On 21/11/2010 13:15, Andre wrote: On 21 Nov 2010, at 13:07, Robert Longbottom wrote: On 21 Nov 2010, at 11:40 AM, Andrelinux-me...@dinkum.org.uk wrote: On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss wrote: Hi, On Saturday 20 November 2010 16:52:34 Robert Longbottom wrote: Hi all, I have

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Andre
On 21 Nov 2010, at 17:23, Robert Longbottom wrote: On 21/11/2010 13:15, Andre wrote: On 21 Nov 2010, at 13:07, Robert Longbottom wrote: On 21 Nov 2010, at 11:40 AM, Andrelinux-me...@dinkum.org.uk wrote: On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss wrote: Hi, On Saturday 20

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-21 Thread Robert Longbottom
On 21/11/2010 19:23, Andre wrote: On 21 Nov 2010, at 17:23, Robert Longbottom wrote: On 21/11/2010 13:15, Andre wrote: On 21 Nov 2010, at 13:07, Robert Longbottom wrote: On 21 Nov 2010, at 11:40 AM, Andrelinux-me...@dinkum.org.uk wrote: On 20 Nov 2010, at 19:22, Oliver Endriss

ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-20 Thread Robert Longbottom
Hi all, I have a Satix-S2 Dual that I'm trying to get to work properly so that I can use it under MythTv however I'm running into a few issues. I previously posted about the problems I'm having here to the mythtv list[1], but didn't really get anywhere. I've had chance to have a bit more

Re: ngene Satix-S2 dual problems

2010-11-20 Thread Oliver Endriss
Hi, On Saturday 20 November 2010 16:52:34 Robert Longbottom wrote: Hi all, I have a Satix-S2 Dual that I'm trying to get to work properly so that I can use it under MythTv however I'm running into a few issues. I previously posted about the problems I'm having here to the mythtv