Re: patch to support for 0x0802 sensor in t613.c

2009-12-30 Thread leandro Costantino
Hi Nicoulau, could you try the attached patch and add the Signed-Off by so we can merge it??? It's your patch, just removed some lines. Best Regards On Fri, Dec 18, 2009 at 4:52 PM, leandro Costantino lcostant...@gmail.com wrote: Nicolau, if you need help, let me know. I also, sent you some

Re: patch to support for 0x0802 sensor in t613.c

2009-12-30 Thread Nicolau Leal Werneck
Em Wed, 30 Dec 2009 04:56:03 -0500 leandro Costantino lcostant...@gmail.com escreveu: Hello. Thanks for the help! The problem is I'm away from home, on vacation. Also my two computers back home are not workig. But I'm going to work with that again at my lab next week, at most. I'll take the

Re: patch to support for 0x0802 sensor in t613.c

2009-12-18 Thread Jean-Francois Moine
On Fri, 18 Dec 2009 16:46:04 -0200 Nicolau Werneck nwern...@gmail.com wrote: Hello. I am a clueless n00b, and I can't make patches or use any proper development tools. But I made this modification to t613.c to support this new sensor. It is working fine with me. I just cleaned the code up a

Re: patch to support for 0x0802 sensor in t613.c

2009-12-18 Thread leandro Costantino
Nicolau, if you need help, let me know. I also, sent you some mails asking for the patch for review some weeks ago, i thougth you were missing :) good woork best regards On Fri, Dec 18, 2009 at 8:13 PM, Jean-Francois Moine moin...@free.fr wrote: On Fri, 18 Dec 2009 16:46:04 -0200 Nicolau