Beamer: using uncover has not same effect if in block or in itemize

2009-10-29 Thread Matthieu Stigler
Hi

I like to make text appearing on the same line in a second slide using
option uncover.

 While this is working when in enviro block, it is not in enviro
itemize: lyx then adds a new blank line and so text is not shown in
same line. (see code below)

Is this a feature, is there a rationale for having different behaviour
with same action? How can I solve that?

Thanks a lot!!!

Matthieu

\begin{document}

\lyxframeend{}\lyxframe{A small problem}
\begin{block}
{My problem is following}

I want to uncover in blue on same line
\begin{uncoverenv}%{}
2- \textcolor{blue}{$\square$~ok it's working}\end{uncoverenv}%{}
\begin{itemize}
\item {3}-But on a list?

\begin{uncoverenv}%{}
4- \textcolor{blue}{$\square$~it's no more on the same line...
Even if looks same on the GUI}
\end{uncoverenv}%{}
\end{itemize}
\end{block}

\pause[5]{}
\begin{alertblock}
{{Error}}

What should I do?
\end{alertblock}

\lyxframeend{}


\lyxframeend{}


Beamer: using uncover has not same effect if in block or in itemize

2009-10-29 Thread Matthieu Stigler
Hi

I like to make text appearing on the same line in a second slide using
option uncover.

 While this is working when in enviro block, it is not in enviro
itemize: lyx then adds a new blank line and so text is not shown in
same line. (see code below)

Is this a feature, is there a rationale for having different behaviour
with same action? How can I solve that?

Thanks a lot!!!

Matthieu

\begin{document}

\lyxframeend{}\lyxframe{A small problem}
\begin{block}
{My problem is following}

I want to uncover in blue on same line
\begin{uncoverenv}%{}
2- \textcolor{blue}{$\square$~ok it's working}\end{uncoverenv}%{}
\begin{itemize}
\item {3}-But on a list?

\begin{uncoverenv}%{}
4- \textcolor{blue}{$\square$~it's no more on the same line...
Even if looks same on the GUI}
\end{uncoverenv}%{}
\end{itemize}
\end{block}

\pause[5]{}
\begin{alertblock}
{{Error}}

What should I do?
\end{alertblock}

\lyxframeend{}


\lyxframeend{}


Beamer: using uncover has not same effect if in block or in itemize

2009-10-29 Thread Matthieu Stigler
Hi

I like to make text appearing on the same line in a second slide using
option uncover.

 While this is working when in enviro block, it is not in enviro
itemize: lyx then adds a new blank line and so text is not shown in
same line. (see code below)

Is this a feature, is there a rationale for having different behaviour
with same action? How can I solve that?

Thanks a lot!!!

Matthieu

\begin{document}

\lyxframeend{}\lyxframe{A small problem}
\begin{block}
{My problem is following}

I want to uncover in blue on same line
\begin{uncoverenv}%{}
<2-> \textcolor{blue}{$\square$~ok it's working}\end{uncoverenv}%{}
\begin{itemize}
\item <{3}->But on a list?

\begin{uncoverenv}%{}
<4-> \textcolor{blue}{$\square$~it's no more on the same line...
Even if looks same on the GUI}
\end{uncoverenv}%{}
\end{itemize}
\end{block}

\pause[5]{}
\begin{alertblock}
{{Error}}

What should I do?
\end{alertblock}

\lyxframeend{}


\lyxframeend{}