Re: Problem with hyperref

2010-01-31 Thread Uwe Stöhr

Am 31.01.2010 19:48, schrieb Arik Raffael Funke:


However, when I try to activate the hyperref option in the document
setting I get the error message below. - It stumbles over a section
definition line. The error seems to be repeated for any heading
definition that would appear in the TOC.

===
...}State of the art}{\re...@font\mtcsfont 3}}

I've run across a `}' that doesn't seem to match anything.


LaTeX tells you that you have a closing brace that doesn't match an opening brace. To fix the 
problem, have a look at your document preamble and TeX-code insets that there is no superfluous }.


If you cannot find it, provide a _small_ LyX example file and I'll have a look.

regards Uwe


Re: Problem with hyperref

2010-01-31 Thread Uwe Stöhr

Am 31.01.2010 19:48, schrieb Arik Raffael Funke:


However, when I try to activate the hyperref option in the document
setting I get the error message below. - It stumbles over a section
definition line. The error seems to be repeated for any heading
definition that would appear in the TOC.

===
...}State of the art}{\re...@font\mtcsfont 3}}

I've run across a `}' that doesn't seem to match anything.


LaTeX tells you that you have a closing brace that doesn't match an opening brace. To fix the 
problem, have a look at your document preamble and TeX-code insets that there is no superfluous }.


If you cannot find it, provide a _small_ LyX example file and I'll have a look.

regards Uwe


Re: Problem with hyperref

2010-01-31 Thread Uwe Stöhr

Am 31.01.2010 19:48, schrieb Arik Raffael Funke:


However, when I try to activate the hyperref option in the document
setting I get the error message below. - It stumbles over a section
definition line. The error seems to be repeated for any "heading"
definition that would appear in the TOC.

===
...}State of the art}{\re...@font\mtcsfont 3}}

I've run across a `}' that doesn't seem to match anything.


LaTeX tells you that you have a closing brace that doesn't match an opening brace. To fix the 
problem, have a look at your document preamble and TeX-code insets that there is no superfluous "}".


If you cannot find it, provide a _small_ LyX example file and I'll have a look.

regards Uwe


Re: Problem with hyperref.

2007-09-06 Thread Uwe Stöhr

Martin A. Hansen schrieb:

 \usepackage{hypcol}

You don't need this package for general hyperlinks. For an example hyperref setup, have a look at 
the preamble of the EmbeddedObjects manual.



If an URL contains an anchor # then something inside LyX breaks when using
hyperref!


The upcoming new UserGuide (for LyX 1.5.2) contains this information in the URL 
section.

regards Uwe


Re: Problem with hyperref.

2007-09-06 Thread Uwe Stöhr

Martin A. Hansen schrieb:

 \usepackage{hypcol}

You don't need this package for general hyperlinks. For an example hyperref setup, have a look at 
the preamble of the EmbeddedObjects manual.



If an URL contains an anchor # then something inside LyX breaks when using
hyperref!


The upcoming new UserGuide (for LyX 1.5.2) contains this information in the URL 
section.

regards Uwe


Re: Problem with hyperref.

2007-09-06 Thread Uwe Stöhr

Martin A. Hansen schrieb:

> \usepackage{hypcol}

You don't need this package for general hyperlinks. For an example hyperref setup, have a look at 
the preamble of the EmbeddedObjects manual.



If an URL contains an anchor # then something inside LyX breaks when using
hyperref!


The upcoming new UserGuide (for LyX 1.5.2) contains this information in the URL 
section.

regards Uwe


Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
G'day all


I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
believe I just put:

\usepackage{hyperref}
\usepackage{hypcol}

in preamble.

But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:

Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]

 }
   ) format is a tabular format for data pertaining to one of the
Eukary...
You meant to type ## instead of #, right?
Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.





I would have expected an err about hyperref package could not load or
something ...



?



Martin


Re: Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
Ok, hyperref works fine since the lyx docs have working links after
exporting PDF.

Then there must be something specific in my doc that causes this err. I
suspect a clash with footnote URL's as hyperrefs or something?



Martin


On 9/6/07, Martin A. Hansen [EMAIL PROTECTED] wrote:

 G'day all


 I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
 believe I just put:

 \usepackage{hyperref}
 \usepackage{hypcol}

 in preamble.

 But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:

 Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]

  }
) format is a tabular format for data pertaining to one of the
 Eukary...
 You meant to type ## instead of #, right?
 Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
 are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.





 I would have expected an err about hyperref package could not load or
 something ...



 ?



 Martin



Re: Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
OK,  bug found

If an URL contains an anchor # then something inside LyX breaks when using
hyperref!



Martin



On 9/6/07, Martin A. Hansen [EMAIL PROTECTED] wrote:

 Ok, hyperref works fine since the lyx docs have working links after
 exporting PDF.

 Then there must be something specific in my doc that causes this err. I
 suspect a clash with footnote URL's as hyperrefs or something?



 Martin


 On 9/6/07, Martin A. Hansen [EMAIL PROTECTED] wrote:
 
  G'day all
 
 
  I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
  believe I just put:
 
  \usepackage{hyperref}
  \usepackage{hypcol}
 
  in preamble.
 
  But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:
 
  Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]
 
   }
 ) format is a tabular format for data pertaining to one of the
  Eukary...
  You meant to type ## instead of #, right?
  Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
  are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.
 
 
 
 
 
  I would have expected an err about hyperref package could not load or
  something ...
 
 
 
  ?
 
 
 
  Martin
 




Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
G'day all


I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
believe I just put:

\usepackage{hyperref}
\usepackage{hypcol}

in preamble.

But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:

Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]

 }
   ) format is a tabular format for data pertaining to one of the
Eukary...
You meant to type ## instead of #, right?
Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.





I would have expected an err about hyperref package could not load or
something ...



?



Martin


Re: Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
Ok, hyperref works fine since the lyx docs have working links after
exporting PDF.

Then there must be something specific in my doc that causes this err. I
suspect a clash with footnote URL's as hyperrefs or something?



Martin


On 9/6/07, Martin A. Hansen [EMAIL PROTECTED] wrote:

 G'day all


 I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
 believe I just put:

 \usepackage{hyperref}
 \usepackage{hypcol}

 in preamble.

 But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:

 Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]

  }
) format is a tabular format for data pertaining to one of the
 Eukary...
 You meant to type ## instead of #, right?
 Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
 are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.





 I would have expected an err about hyperref package could not load or
 something ...



 ?



 Martin



Re: Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
OK,  bug found

If an URL contains an anchor # then something inside LyX breaks when using
hyperref!



Martin



On 9/6/07, Martin A. Hansen [EMAIL PROTECTED] wrote:

 Ok, hyperref works fine since the lyx docs have working links after
 exporting PDF.

 Then there must be something specific in my doc that causes this err. I
 suspect a clash with footnote URL's as hyperrefs or something?



 Martin


 On 9/6/07, Martin A. Hansen [EMAIL PROTECTED] wrote:
 
  G'day all
 
 
  I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
  believe I just put:
 
  \usepackage{hyperref}
  \usepackage{hypcol}
 
  in preamble.
 
  But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:
 
  Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]
 
   }
 ) format is a tabular format for data pertaining to one of the
  Eukary...
  You meant to type ## instead of #, right?
  Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
  are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.
 
 
 
 
 
  I would have expected an err about hyperref package could not load or
  something ...
 
 
 
  ?
 
 
 
  Martin
 




Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
G'day all


I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
believe I just put:

\usepackage{hyperref}
\usepackage{hypcol}

in preamble.

But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:

Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]

 }
   ) format is a tabular format for data pertaining to one of the
Eukary...
You meant to type ## instead of #, right?
Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.





I would have expected an err about hyperref package could not load or
something ...



?



Martin


Re: Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
Ok, hyperref works fine since the lyx docs have working links after
exporting PDF.

Then there must be something specific in my doc that causes this err. I
suspect a clash with footnote URL's as hyperrefs or something?



Martin


On 9/6/07, Martin A. Hansen <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> G'day all
>
>
> I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
> believe I just put:
>
> \usepackage{hyperref}
> \usepackage{hypcol}
>
> in preamble.
>
> But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:
>
> Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]
>
>  }
>) format is a tabular format for data pertaining to one of the
> Eukary...
> You meant to type ## instead of #, right?
> Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
> are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.
>
>
>
>
>
> I would have expected an err about hyperref package could not load or
> something ...
>
>
>
> ?
>
>
>
> Martin
>


Re: Problem with hyperref.

2007-09-05 Thread Martin A. Hansen
OK,  bug found

If an URL contains an anchor # then something inside LyX breaks when using
hyperref!



Martin



On 9/6/07, Martin A. Hansen <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> Ok, hyperref works fine since the lyx docs have working links after
> exporting PDF.
>
> Then there must be something specific in my doc that causes this err. I
> suspect a clash with footnote URL's as hyperrefs or something?
>
>
>
> Martin
>
>
> On 9/6/07, Martin A. Hansen <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> >
> > G'day all
> >
> >
> > I want all my crossrefs to be turned into hyperrefs - and in LyX 1.4 I
> > believe I just put:
> >
> > \usepackage{hyperref}
> > \usepackage{hypcol}
> >
> > in preamble.
> >
> > But now I am trapped on a Mac (LyX 1.5.1) and here I get err:
> >
> > Illegal parameter number in definition of [EMAIL PROTECTED]
> >
> >  }
> >) format is a tabular format for data pertaining to one of the
> > Eukary...
> > You meant to type ## instead of #, right?
> > Or maybe a } was forgotten somewhere earlier, and things
> > are all screwed up? I'm going to assume that you meant ##.
> >
> >
> >
> >
> >
> > I would have expected an err about hyperref package could not load or
> > something ...
> >
> >
> >
> > ?
> >
> >
> >
> > Martin
> >
>
>


RE: Problem with hyperref and long names

2006-02-27 Thread Gisbert, Fernando
Thanks, breaklinks option worked well.
Fernando


-Original Message-
From: Johan Ingvast [mailto:[EMAIL PROTECTED]
Sent: Fri 2/24/2006 9:20 PM
To: lyx-users@lists.lyx.org
Subject: Re: Problem with hyperref and long names
 
Gisbert, Fernando wrote:
 Possibly this is not a lyx question but a latex one, but anyway, any answer 
 will be greatly appreciated. I am trying to use hyperref to navigate my pfd 
 document, but when I write long title names, hyperref is not able to break 
 the line, and it gets out of the page. Is there any option in hyperref to 
 avoid this situation? Or is any other package that manages this appropriately?
Yes, there is an argument to hyperref to set. Try
\usepackage[breaklinks]{hyperref}
/johan





RE: Problem with hyperref and long names

2006-02-27 Thread Gisbert, Fernando
Thanks, breaklinks option worked well.
Fernando


-Original Message-
From: Johan Ingvast [mailto:[EMAIL PROTECTED]
Sent: Fri 2/24/2006 9:20 PM
To: lyx-users@lists.lyx.org
Subject: Re: Problem with hyperref and long names
 
Gisbert, Fernando wrote:
 Possibly this is not a lyx question but a latex one, but anyway, any answer 
 will be greatly appreciated. I am trying to use hyperref to navigate my pfd 
 document, but when I write long title names, hyperref is not able to break 
 the line, and it gets out of the page. Is there any option in hyperref to 
 avoid this situation? Or is any other package that manages this appropriately?
Yes, there is an argument to hyperref to set. Try
\usepackage[breaklinks]{hyperref}
/johan





RE: Problem with hyperref and long names

2006-02-27 Thread Gisbert, Fernando
Thanks, breaklinks option worked well.
Fernando


-Original Message-
From: Johan Ingvast [mailto:[EMAIL PROTECTED]
Sent: Fri 2/24/2006 9:20 PM
To: lyx-users@lists.lyx.org
Subject: Re: Problem with hyperref and long names
 
Gisbert, Fernando wrote:
> Possibly this is not a lyx question but a latex one, but anyway, any answer 
> will be greatly appreciated. I am trying to use hyperref to navigate my pfd 
> document, but when I write long title names, hyperref is not able to break 
> the line, and it gets out of the page. Is there any option in hyperref to 
> avoid this situation? Or is any other package that manages this appropriately?
Yes, there is an argument to hyperref to set. Try
\usepackage[breaklinks]{hyperref}
/johan





Problem with hyperref and long names

2006-02-24 Thread Gisbert, Fernando
Possibly this is not a lyx question but a latex one, but anyway, any answer 
will be greatly appreciated. I am trying to use hyperref to navigate my pfd 
document, but when I write long title names, hyperref is not able to break the 
line, and it gets out of the page. Is there any option in hyperref to avoid 
this situation? Or is any other package that manages this appropriately?
Thanks in advance.


Re: Problem with hyperref and long names

2006-02-24 Thread Uwe Stöhr

Gisbert, Fernando schrieb:

 I am trying to use hyperref to navigate my pfd document, but when I 
write long title names, hyperref is
 not able to break the line, and it gets out of the page. Is there any 
option in hyperref to avoid this

 situation?

The PDF-bookmarks are restricted to one line. You can only set

- a short title
- or an alternative title that should be displayed as PDF-bookmark

I attached an example LyX-file showing the possibilities.

regards Uwe


newfile1.lyx
Description: application/lyx


Problem with hyperref and long names

2006-02-24 Thread Gisbert, Fernando
Possibly this is not a lyx question but a latex one, but anyway, any answer 
will be greatly appreciated. I am trying to use hyperref to navigate my pfd 
document, but when I write long title names, hyperref is not able to break the 
line, and it gets out of the page. Is there any option in hyperref to avoid 
this situation? Or is any other package that manages this appropriately?
Thanks in advance.


Re: Problem with hyperref and long names

2006-02-24 Thread Uwe Stöhr

Gisbert, Fernando schrieb:

 I am trying to use hyperref to navigate my pfd document, but when I 
write long title names, hyperref is
 not able to break the line, and it gets out of the page. Is there any 
option in hyperref to avoid this

 situation?

The PDF-bookmarks are restricted to one line. You can only set

- a short title
- or an alternative title that should be displayed as PDF-bookmark

I attached an example LyX-file showing the possibilities.

regards Uwe


newfile1.lyx
Description: application/lyx


Problem with hyperref and long names

2006-02-24 Thread Gisbert, Fernando
Possibly this is not a lyx question but a latex one, but anyway, any answer 
will be greatly appreciated. I am trying to use hyperref to navigate my pfd 
document, but when I write long title names, hyperref is not able to break the 
line, and it gets out of the page. Is there any option in hyperref to avoid 
this situation? Or is any other package that manages this appropriately?
Thanks in advance.


Re: Problem with hyperref and long names

2006-02-24 Thread Uwe Stöhr

Gisbert, Fernando schrieb:

> I am trying to use hyperref to navigate my pfd document, but when I 
write long title names, hyperref is
> not able to break the line, and it gets out of the page. Is there any 
option in hyperref to avoid this

> situation?

The PDF-bookmarks are restricted to one line. You can only set

- a short title
- or an alternative title that should be displayed as PDF-bookmark

I attached an example LyX-file showing the possibilities.

regards Uwe


newfile1.lyx
Description: application/lyx


problem with hyperref and lyx

2004-04-01 Thread harmel
Hello

i have a problem with pdftex (miktex 2.4) and lyx 1.3.3 for win. I work
with a great document with more underdocuments, the heat from the
document is with roman cite numbers and the body with arabic numbers and
i have a bibtex-bibliography insert, when i run pdftex it works fine.
when i use the hyperref-package with the option colorlinks=true and the
pagebackref-function i become the following errormessages pdfTex
warning (ext4) destination with the same identifier (name{page.3}) ha
[3.

what can i do, i need the function from hyperref

jojo



problem with hyperref and lyx

2004-04-01 Thread harmel
Hello

i have a problem with pdftex (miktex 2.4) and lyx 1.3.3 for win. I work
with a great document with more underdocuments, the heat from the
document is with roman cite numbers and the body with arabic numbers and
i have a bibtex-bibliography insert, when i run pdftex it works fine.
when i use the hyperref-package with the option colorlinks=true and the
pagebackref-function i become the following errormessages pdfTex
warning (ext4) destination with the same identifier (name{page.3}) ha
[3.

what can i do, i need the function from hyperref

jojo



problem with hyperref and lyx

2004-04-01 Thread harmel
Hello

i have a problem with pdftex (miktex 2.4) and lyx 1.3.3 for win. I work
with a great document with more underdocuments, the heat from the
document is with roman cite numbers and the body with arabic numbers and
i have a bibtex-bibliography insert, when i run pdftex it works fine.
when i use the hyperref-package with the option colorlinks=true and the
pagebackref-function i become the following errormessages "pdfTex
warning (ext4) destination with the same identifier (name{page.3}) ha
[3".

what can i do, i need the function from hyperref

jojo