Re: Koma-script letter error

2016-05-29 Thread Scott Kostyshak
On Sun, May 29, 2016 at 09:30:08PM +0200, Walter van Holst wrote: > On 29/05/2016 15:25, Michael Berger wrote: > > > Ron, the information you provide is too general; that Latex Error may > > also be generated in hundreds of other cases. > > Please, be more specific. > > The name is Walter.

Re: Koma-script letter error

2016-05-29 Thread Walter van Holst
On 29/05/2016 15:25, Michael Berger wrote: > Ron, the information you provide is too general; that Latex Error may > also be generated in hundreds of other cases. > Please, be more specific. The name is Walter. Anyway, as a user this is the error that gets presented to you. If that is not

Re: Koma-script letter error

2016-05-29 Thread Michael Berger
On 05/29/2016 02:54 PM, Walter van Holst wrote: Hi all, When trying to use the Koma-script Letter template I get this error:\ ! LaTeX Error: \begin{letter} on input line 27 ended by \end{document}. \end{document} Your command was ignored. Type Ito replace it with another command, or

Re: Koma-script letter error

2016-05-29 Thread Rich Shepard
On Sun, 29 May 2016, Walter van Holst wrote: When trying to use the Koma-script Letter template I get this error:\ ! LaTeX Error: \begin{letter} on input line 27 ended by \end{document}. \end{document} Your command was ignored. Type Ito replace it with another command, orto continue

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-19 Thread Graham Smith
Daniel On 18 Aug 2008, at 17:32, Daniel Lohmann wrote: On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-19 Thread Konrad Hofbauer
Graham Smith wrote: My lines of code giving the problem are: \KOMAoptions{% ,fromalign=right ,fromrule=aftername ,fromlogo=true ,backaddress=false } Is this LyX-generated code or your own Preamble stuff? I have not tried, but should there not be a %-sign at the end of each line ??? Plus,

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-19 Thread Graham Smith
Daniel On 18 Aug 2008, at 17:32, Daniel Lohmann wrote: On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-19 Thread Konrad Hofbauer
Graham Smith wrote: My lines of code giving the problem are: \KOMAoptions{% ,fromalign=right ,fromrule=aftername ,fromlogo=true ,backaddress=false } Is this LyX-generated code or your own Preamble stuff? I have not tried, but should there not be a %-sign at the end of each line ??? Plus,

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-19 Thread Graham Smith
Daniel On 18 Aug 2008, at 17:32, Daniel Lohmann wrote: On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-19 Thread Konrad Hofbauer
Graham Smith wrote: My lines of code giving the problem are: \KOMAoptions{% ,fromalign=right ,fromrule=aftername ,fromlogo=true ,backaddress=false } Is this LyX-generated code or your own Preamble stuff? I have not tried, but should there not be a %-sign at the end of each line ??? Plus,

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-18 Thread Daniel Lohmann
On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used \KOMAoptions to set `', but KOMA-Script does not know any option

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-18 Thread Graham Smith
On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used \KOMAoptions to set `', but KOMA-Script does not know any option

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-18 Thread Daniel Lohmann
On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used \KOMAoptions to set `', but KOMA-Script does not know any option

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-18 Thread Graham Smith
On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used \KOMAoptions to set `', but KOMA-Script does not know any option

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-18 Thread Daniel Lohmann
On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used \KOMAoptions to set `', but KOMA-Script does not know any option

Re: Koma-script letter error on Windows but not on Mac

2008-08-18 Thread Graham Smith
On 18.08.2008, at 18:27, Graham Smith wrote: I have a letter set up on a Mac, which works fine, but copying it to Windows and trying to compile gives me the following error: -- } You have used \KOMAoptions to set `', but KOMA-Script does not know any option