Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-18 Thread Pavel Sanda
Paul Rubin wrote:
> Reuven Segev  bgu.ac.il> writes:
> 
> > 
> > Hi everybody,For some reason, when I insert a "Split" environment in an
> equation, LyX does not insert the "&" in the source and as a result, the
> equations are not aligned to the left. This is in contrast with the behavior 
> for
> the  "Array" environment. Is this normal? Is there any way to insert the "&"
> manually? (I tried and did not succeed.)Your help will be very much
> appreciated.Reuven
> > 
> 
> I can confirm that the split environment works in LyX 1.6.4 and not in 1.6.5. 
> As a workaround with 1.6.5, the "add columns" button in the math toolbar 
> (Alt-M
> C I) will insert the second column and the necessary ampersands.

is it in bugzilla?
pavel


Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-18 Thread Paul A. Rubin

On 5/18/2010 10:32 AM, Pavel Sanda wrote:


I can confirm that the split environment works in LyX 1.6.4 and not in 1.6.5.
As a workaround with 1.6.5, the "add columns" button in the math toolbar (Alt-M
C I) will insert the second column and the necessary ampersands.


is it in bugzilla?
pavel



It is now (#6700).  Do I get any sort of prize for entering a ticket 
that hits a century mark?  ;-)


/Paul



Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-18 Thread Pavel Sanda
Paul A. Rubin wrote:
> It is now (#6700).  Do I get any sort of prize for entering a ticket that 
> hits a century mark?  ;-)

i will buy you a beer if you come to the next devel meeting :)

pavel


Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-18 Thread Andre Poenitz
On Tue, May 18, 2010 at 05:36:32PM +0200, Pavel Sanda wrote:
> Paul A. Rubin wrote:
> > It is now (#6700).  Do I get any sort of prize for entering a ticket that 
> > hits a century mark?  ;-)
> 
> i will buy you a beer if you come to the next devel meeting :)

There haven't been any meetings for a while...

Andre'


Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-18 Thread Pavel Sanda
Andre Poenitz wrote:
> There haven't been any meetings for a while...

Uwe threatened by some party in Freiburg (autumn 2010 iirc) dunno
if this still holds...

pavel


Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread RIchard Heck

On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

Hi everybody,
For some reason, when I insert a Split environment in an equation, 
LyX does not insert the  in the source and as a result, the 
equations are not aligned to the left. This is in contrast with the 
behavior for the  Array environment. Is this normal? Is there any 
way to insert the  manually? (I tried and did not succeed.)



Try \. If you just type , LyX will likely escape it for you.

rh



Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread Reuven Segev
Thanks a lot, butI tried it with the inverted slash and without without it
and also tried to use ctrl-L so that it thinks this is latex. It insists on
\.

On Mon, May 17, 2010 at 2:50 PM, RIchard Heck rgh...@comcast.net wrote:

 On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

 Hi everybody,
 For some reason, when I insert a Split environment in an equation, LyX
 does not insert the  in the source and as a result, the equations are not
 aligned to the left. This is in contrast with the behavior for the  Array
 environment. Is this normal? Is there any way to insert the  manually? (I
 tried and did not succeed.)

  Try \. If you just type , LyX will likely escape it for you.

 rh




Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread Lasse Tuominen
Hi

In Lyx 2.0 alpha1  Split Environment inserts two blue placeholders
like AMS align environment in Lyx 1.6.5. So I think this is bug in
1.6.5.



On Mon, May 17, 2010 at 15:18, Reuven Segev rse...@bgu.ac.il wrote:
 Thanks a lot, butI tried it with the inverted slash and without without it
 and also tried to use ctrl-L so that it thinks this is latex. It insists on
 \.

 On Mon, May 17, 2010 at 2:50 PM, RIchard Heck rgh...@comcast.net wrote:

 On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

 Hi everybody,
 For some reason, when I insert a Split environment in an equation, LyX
 does not insert the  in the source and as a result, the equations are not
 aligned to the left. This is in contrast with the behavior for the  Array
 environment. Is this normal? Is there any way to insert the  manually? (I
 tried and did not succeed.)

 Try \. If you just type , LyX will likely escape it for you.

 rh






-- 
Best Regards
Lasse Tuominen


Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread RIchard Heck

On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

Hi everybody,
For some reason, when I insert a Split environment in an equation, 
LyX does not insert the  in the source and as a result, the 
equations are not aligned to the left. This is in contrast with the 
behavior for the  Array environment. Is this normal? Is there any 
way to insert the  manually? (I tried and did not succeed.)



Try \. If you just type , LyX will likely escape it for you.

rh



Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread Reuven Segev
Thanks a lot, butI tried it with the inverted slash and without without it
and also tried to use ctrl-L so that it thinks this is latex. It insists on
\.

On Mon, May 17, 2010 at 2:50 PM, RIchard Heck rgh...@comcast.net wrote:

 On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

 Hi everybody,
 For some reason, when I insert a Split environment in an equation, LyX
 does not insert the  in the source and as a result, the equations are not
 aligned to the left. This is in contrast with the behavior for the  Array
 environment. Is this normal? Is there any way to insert the  manually? (I
 tried and did not succeed.)

  Try \. If you just type , LyX will likely escape it for you.

 rh




Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread Lasse Tuominen
Hi

In Lyx 2.0 alpha1  Split Environment inserts two blue placeholders
like AMS align environment in Lyx 1.6.5. So I think this is bug in
1.6.5.



On Mon, May 17, 2010 at 15:18, Reuven Segev rse...@bgu.ac.il wrote:
 Thanks a lot, butI tried it with the inverted slash and without without it
 and also tried to use ctrl-L so that it thinks this is latex. It insists on
 \.

 On Mon, May 17, 2010 at 2:50 PM, RIchard Heck rgh...@comcast.net wrote:

 On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

 Hi everybody,
 For some reason, when I insert a Split environment in an equation, LyX
 does not insert the  in the source and as a result, the equations are not
 aligned to the left. This is in contrast with the behavior for the  Array
 environment. Is this normal? Is there any way to insert the  manually? (I
 tried and did not succeed.)

 Try \. If you just type , LyX will likely escape it for you.

 rh






-- 
Best Regards
Lasse Tuominen


Re: LyX does not insert & when inserting a "Split" environment

2010-05-17 Thread RIchard Heck

On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:

Hi everybody,
For some reason, when I insert a "Split" environment in an equation, 
LyX does not insert the "&" in the source and as a result, the 
equations are not aligned to the left. This is in contrast with the 
behavior for the  "Array" environment. Is this normal? Is there any 
way to insert the "&" manually? (I tried and did not succeed.)



Try "\&". If you just type "&", LyX will likely escape it for you.

rh



Re: LyX does not insert & when inserting a "Split" environment

2010-05-17 Thread Reuven Segev
Thanks a lot, butI tried it with the inverted slash and without without it
and also tried to use ctrl-L so that it thinks this is latex. It insists on
"\&".

On Mon, May 17, 2010 at 2:50 PM, RIchard Heck  wrote:

> On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:
>
>> Hi everybody,
>> For some reason, when I insert a "Split" environment in an equation, LyX
>> does not insert the "&" in the source and as a result, the equations are not
>> aligned to the left. This is in contrast with the behavior for the  "Array"
>> environment. Is this normal? Is there any way to insert the "&" manually? (I
>> tried and did not succeed.)
>>
>>  Try "\&". If you just type "&", LyX will likely escape it for you.
>
> rh
>
>


Re: LyX does not insert & when inserting a "Split" environment

2010-05-17 Thread Lasse Tuominen
Hi

In Lyx 2.0 alpha1  "Split Environment" inserts two blue placeholders
like "AMS align environment" in Lyx 1.6.5. So I think this is bug in
1.6.5.



On Mon, May 17, 2010 at 15:18, Reuven Segev  wrote:
> Thanks a lot, butI tried it with the inverted slash and without without it
> and also tried to use ctrl-L so that it thinks this is latex. It insists on
> "\&".
>
> On Mon, May 17, 2010 at 2:50 PM, RIchard Heck  wrote:
>>
>> On 05/17/2010 04:13 AM, Reuven Segev wrote:
>>>
>>> Hi everybody,
>>> For some reason, when I insert a "Split" environment in an equation, LyX
>>> does not insert the "&" in the source and as a result, the equations are not
>>> aligned to the left. This is in contrast with the behavior for the  "Array"
>>> environment. Is this normal? Is there any way to insert the "&" manually? (I
>>> tried and did not succeed.)
>>>
>> Try "\&". If you just type "&", LyX will likely escape it for you.
>>
>> rh
>>
>
>



-- 
Best Regards
Lasse Tuominen


Re: LyX does not insert when inserting a Split environment

2010-05-17 Thread Paul Rubin
Reuven Segev  bgu.ac.il> writes:

> 
> Hi everybody,For some reason, when I insert a "Split" environment in an
equation, LyX does not insert the "&" in the source and as a result, the
equations are not aligned to the left. This is in contrast with the behavior for
the  "Array" environment. Is this normal? Is there any way to insert the "&"
manually? (I tried and did not succeed.)Your help will be very much
appreciated.Reuven
> 

I can confirm that the split environment works in LyX 1.6.4 and not in 1.6.5. 
As a workaround with 1.6.5, the "add columns" button in the math toolbar (Alt-M
C I) will insert the second column and the necessary ampersands.

/Paul