Issue with mutt-devel after MacPorts update

2009-10-04 Thread Doctor Who
I had mutt-devel working with no issues on my Snow Leopard install until I did a complete uninstall and reinstall of MacPorts to the latest version. The issue is specifically with getting the headercache piece working again. I install mutt-devel with the following variants: sudo port install

Re: Issue with mutt-devel after MacPorts update

2009-10-04 Thread Doctor Who
On Sun, Oct 4, 2009 at 3:42 PM, Bryan Blackburn b...@macports.org wrote: On Sun, Oct 04, 2009 at 09:49:50AM -0400, Doctor Who said: I had mutt-devel working with no issues on my Snow Leopard install until I did a complete uninstall and reinstall of MacPorts to the latest version.  The issue

Issue with fontconfig and Snow Leopard

2009-10-03 Thread Doctor Who
I'm trying to do an upgrade of my installed ports since upgrading to Snow Leopard and I'm getting the following error with fontconfig: $ sudo port upgrade outdated --- Computing dependencies for fontconfig --- Extracting fontconfig Error: You cannot install fontconfig for the architecture(s)

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-19 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 10:04 PM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 18, 2009, at 20:50, Doctor Who wrote: On Sun, Jan 18, 2009 at 9:43 PM, Ryan Schmidt wrote: Try: sudo port install gettext Thanks...that worked. Great! Should I now try to update with 'sudo port

locate not working

2009-01-19 Thread Doctor Who
I installed 'locate' from MacPorts not realizing that it was part of my Leopard install. The locate command was working for me at one point, but now it returns no results. :-( tbook:~ who$ locate locate tbook:~ who$ locate bash tbook:~ who$ locate ls I have run 'sudo

Re: locate not working

2009-01-19 Thread Doctor Who
On Mon, Jan 19, 2009 at 9:45 PM, Bryan Blackburn b...@macports.org wrote: On Mon, Jan 19, 2009 at 08:54:36PM -0500, Doctor Who said: I installed 'locate' from MacPorts not realizing that it was part of my Leopard install. The locate command was working for me at one point, but now it returns

Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
I have MacPorts 1.7.0 installed. I did a 'sudo port outdated' and had 5 or 6 ports that needed updating. I then ran a 'sudo port upgrade outdated' and it failed after a while with errors like: sudo port upgrade outdated --- Deactivating gettext @0.17_3 Error: Deactivating gettext 0.17_3

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 6:46 PM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: I have MacPorts 1.7.0 installed. I did a 'sudo port outdated' and had 5 or 6 ports that needed updating. I then ran a 'sudo port upgrade outdated' and it failed after a while with errors like: sudo

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 8:10 PM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: On Sun, Jan 18, 2009 at 6:58 PM, Bryan Blackburn b...@macports.org wrote: On Mon, Jan 19, 2009 at 12:46:45AM +0100, Rainer Müller said: Doctor Who wrote: I have MacPorts 1.7.0 installed. I did a 'sudo

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 9:01 PM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 18, 2009, at 19:10, Rainer Müller wrote: Doctor Who wrote: Well, I hope there is some way to fix/recover from this. I cannot even list files on my file system in Terminal.app (as evidenced by the attempt

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 9:28 PM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 18, 2009, at 20:18, Doctor Who wrote: On Sun, Jan 18, 2009 at 9:01 PM, Ryan Schmidt wrote: On Jan 18, 2009, at 19:10, Rainer Müller wrote: Doctor Who wrote: Well, I hope there is some way to fix/recover

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 9:43 PM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 18, 2009, at 20:39, Doctor Who wrote: On Sun, Jan 18, 2009 at 9:28 PM, Ryan Schmidt wrote: On Jan 18, 2009, at 20:18, Doctor Who wrote: Not to be a pain, but I'm pretty new to MacPorts and I don't want

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 9:57 PM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 18, 2009, at 20:53, Doctor Who wrote: Also, does removing coreutils cause a problems with paths for tools like 'ls' now? How do I fix the paths so I can use the tools again? tbook:~ who$ ls -bash: /opt

Re: Error after trying to upgrade installed

2009-01-18 Thread Doctor Who
On Sun, Jan 18, 2009 at 9:43 PM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 18, 2009, at 20:39, Doctor Who wrote: On Sun, Jan 18, 2009 at 9:28 PM, Ryan Schmidt wrote: On Jan 18, 2009, at 20:18, Doctor Who wrote: Not to be a pain, but I'm pretty new to MacPorts and I don't want

Re: Claws-mail port question

2009-01-17 Thread Doctor Who
On Sat, Jan 17, 2009 at 8:38 AM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: I have both aspell and aspell-dict-en installed and both are active. Any reason why no dictionary appears in claws-mail for me? Do you have the enchant port installed? It seems like claws-mail

Re: Claws-mail port question

2009-01-16 Thread Doctor Who
On Mon, Jan 12, 2009 at 8:32 PM, Doctor Who whodoc...@gmail.com wrote: On Mon, Jan 12, 2009 at 6:48 PM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: I have the aspell-dict-en port installed, but it may have been done *after* I installed claws-mail. Perhaps I need to uninstall

Re: Error trying to upgrade

2009-01-15 Thread Doctor Who
On Thu, Jan 15, 2009 at 1:11 AM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 14, 2009, at 23:11, Bryan Blackburn wrote: On Wed, Jan 14, 2009 at 09:55:59PM -0600, Ryan Schmidt said: [...] p5-digest-md5, on the other hand, is a perl module, and it happens to provide a module

Error trying to upgrade

2009-01-14 Thread Doctor Who
I'm getting the following error when trying to upgrade my installed ports: sudo port upgrade installed -f --- Activating libtool-devel @2.3a_0 Error: Activating libtool-devel @2.3a_0 failed: Image error: /opt/local/bin/glibtool is being used by the active libtool port. Please deactivate this

Re: Error on environment?

2009-01-13 Thread Doctor Who
On Tue, Jan 13, 2009 at 1:06 AM, Ryan Schmidt ryandes...@macports.org wrote: On Jan 11, 2009, at 14:13, Doctor Who wrote: I installed the findutils and coreutils packages so that I could use locate on my Mac. FYI, locate works fine on my Mac without installing anything extra with MacPorts

Re: Claws-mail port question

2009-01-12 Thread Doctor Who
On Mon, Jan 12, 2009 at 4:24 AM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: However, I can't figure out how to get the spell check feature working. I have no dictionary listed in the Configuration preferences. Can anyone help with that? I have enchant and gtkspell2

Re: Claws-mail port question

2009-01-12 Thread Doctor Who
On Mon, Jan 12, 2009 at 4:24 AM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: However, I can't figure out how to get the spell check feature working. I have no dictionary listed in the Configuration preferences. Can anyone help with that? I have enchant and gtkspell2

Re: Claws-mail port question

2009-01-12 Thread Doctor Who
On Mon, Jan 12, 2009 at 6:48 PM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Doctor Who wrote: I have the aspell-dict-en port installed, but it may have been done *after* I installed claws-mail. Perhaps I need to uninstall and reinstall the claws-mail port for it to pick up the aspell

Re: Claws-mail port question

2009-01-11 Thread Doctor Who
On Fri, Jan 9, 2009 at 5:07 AM, Rainer Müller rai...@macports.org wrote: Ryan Schmidt wrote: It looks like Guido Soranzio (gui_dos at macports dot org) first added the port in February 2008, and Rainer Mueller (raimue at macports dot org) updated it in January 2009. You could ask them if they

Claws-mail port question

2009-01-05 Thread Doctor Who
Not sure if this is the right list, so let me know if this is not the case. I installed MacPorts yesterday and used it to install claws-mail from ports. Everything went well with the install, and I can launch claws-mail and view messages, etc. However, only a few plugins appear to be built. I