Re: mysql57, boost and postgresql84

2019-11-05 Thread Bill Cole
On 5 Nov 2019, at 20:39, Michael Newman via macports-users wrote: Maybe I’m just not smart enough to play with MacPorts…. Unlikely. This on an iMac still running Mojave. This morning I did selfupdate and upgrade outdated with the following result: Error: mysql57 cannot be built while

Re: mysql57, boost and postgresql84

2019-11-05 Thread Wahlstedt Jyrki
> Michael Newman via macports-users > kirjoitti 6.11.2019 kello 3.39: > > Error: Failed to configure postgresql84, consult Hi, if you need PostgreSQL, this version has been EOL’d already for many years, current version is 12. Documentation for upgrade here:

Re: mysql57, boost and postgresql84

2019-11-05 Thread Michael Newman via macports-users
Thanks Ryan. I have reactivated boost. The config log is here: https://pastebin.com/VdiZHn4k Mike > On Nov 6, 2019, at 12:30, Ryan Schmidt wrote: > > > > On Nov 5, 2019, at 19:39, Michael Newman wrote: > >> Maybe I’m just not smart enough to play with

Re: universal/i386-related issues after upgrading to mojave [SOLVED]

2019-11-05 Thread Ryan Schmidt
On Nov 5, 2019, at 19:10, raf wrote: > I only tried "port clean ncurses" like it suggested but that didn't help. > Then I remembered that I had an environment variable: > > ARCHFLAGS='-arch i386 -arch x86_64' > > Which probably stopped it working. I got rid of that, and port cleaned >

Re: mysql57, boost and postgresql84

2019-11-05 Thread Ryan Schmidt
On Nov 5, 2019, at 19:39, Michael Newman wrote: > Maybe I’m just not smart enough to play with MacPorts…. Normally things work pretty well. Sometimes you'll encounter errors. Unfortunately we'll have to deal with them on a case by case basis! > This on an iMac still running Mojave. > >

mysql57, boost and postgresql84

2019-11-05 Thread Michael Newman via macports-users
Maybe I’m just not smart enough to play with MacPorts…. This on an iMac still running Mojave. This morning I did selfupdate and upgrade outdated with the following result: Error: mysql57 cannot be built while boost is active. Error: Please forcibly deactivate boost, e.g. by running: Error:

Re: universal/i386-related issues after upgrading to mojave [SOLVED]

2019-11-05 Thread raf
I only tried "port clean ncurses" like it suggested but that didn't help. Then I remembered that I had an environment variable: ARCHFLAGS='-arch i386 -arch x86_64' Which probably stopped it working. I got rid of that, and port cleaned installed and port clean uninstalled (by accident but no

Re: rxvt-unicode install fails

2019-11-05 Thread Ryan Schmidt
Please write to our list addresses at lists.macports.org, not the old hostname you used which was deprecated in 2016. On Nov 5, 2019, at 10:20, joerg van den hoff wrote: > this is on OSX 10.14.6 and with current macports 2.6.2. > > it does not find it seems. I don't find anything related to

Re: rxvt-unicode install fails

2019-11-05 Thread Christopher Jones
Hi, If a ticket does not currently exist for your issue, then you should open one at https://trac.macports.org/wiki/Tickets cheers Chris > On 5 Nov 2019, at 4:20 pm, joerg van den hoff wrote: > > this is on OSX 10.14.6 and with current macports 2.6.2.

rxvt-unicode install fails

2019-11-05 Thread joerg van den hoff
this is on OSX 10.14.6 and with current macports 2.6.2. it does not find it seems. I don't find anything related to this in the bug tracker, so any hint appreciated how to proceed. thank you, joerg PS: # tail of logfile: ...

Re: failure to get gcc9 running

2019-11-05 Thread Chris Jones
On 05/11/2019 12:28 pm, Hans Goedbloed wrote: Hi Peter, Ryan and Chris Thanks for your help. Reply to Chris Jones: -- I am not sure that I removed all ports, how can I find out? -- How do I create an empty vanilla MacPorts installation? By 'port -u uninstall'? To Ryan Schmidt: -- (1)

Re: failure to get gcc9 running

2019-11-05 Thread Chris Jones
Hi, On 05/11/2019 12:28 pm, Hans Goedbloed wrote: Hi Peter, Ryan and Chris Thanks for your help. Reply to Chris Jones: -- I am not sure that I removed all ports, how can I find out? -- How do I create an empty vanilla MacPorts installation? By 'port -u uninstall'? Follow

Re: failure to get gcc9 running

2019-11-05 Thread Hans Goedbloed
Hi Peter, Ryan and Chris Thanks for your help. Reply to Chris Jones: -- I am not sure that I removed all ports, how can I find out? -- How do I create an empty vanilla MacPorts installation? By 'port -u uninstall'? To Ryan Schmidt: -- (1) Attached is "1a. output of upgrade" and "1b. plist".