[MBZ] 2002 C320 headlight cover

2015-09-16 Thread G. M. Brown via Mercedes
Is there anyone on the list who may know if the plastic headlight covers on a 
2002 C320, which tend to degrade and fog up with age, are replaceable as I only 
seem to be able to find the complete headlight assembly availables?  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC   
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com



[MBZ] super leather treatment stuff

2015-06-20 Thread G. M. Brown via Mercedes
Guys,
Forgive the memory lapse, as having MB-Tex in both my diesels I've had no 
reason to remember this stuff until I found a C-class wagon for my brother 
which has leather upholstery and the front seats have some light cracking.  
What is the name of that super leather treatment stuff and where is it 
available?  TIA.

See ya', stay healthy.

Glenn
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com



[MBZ] 2013 C240

2015-05-12 Thread G. M. Brown via Mercedes
Any knowledge/experience anyone on the list may have regarding a 2013 C240 M-B 
with ~77K mi. which is for sale on a local used car lot here for $9995 would be 
greatly appreciated.  TIA.
G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com



[MBZ] Atlanta, GA indy

2015-05-04 Thread G. M. Brown via Mercedes
For anyone on the list who is near or planning to be near Atlanta, GA, this 
place is run by the son of one of my tennis friends:

http://www.ratchetandwrench.com/RatchetWrench/May-2015/Revolution-Mercedes-Benz-Specialists/

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com



[MBZ] W123 LF window switch

2015-04-29 Thread G. M. Brown via Mercedes
Another WAHOO from someone who's semi-technically competent as the LF window 
was lowered on my '85 300TD  earlier and it wouldn't raise.  I pulled the 
switch apart and found it quite gunky, cleaned it with brake cleaner, spayed 
with DeOxit, reinstalled and voila it works fine.  Don't ya' just love old M-Bs 
which have repaired items like this.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com



Re: [MBZ] another oddball experience with W123 heat - update

2015-03-24 Thread G. M. Brown via Mercedes
An update for those who may be interested: 1) Installed my acetone + DeOxit 
cleaned multi-purpose stalk in my '84 300D and all is OK (Yipeee!), and 2) The 
interior fan problem I was having in my '85 300TD has also been resolved via 
thoroughly cleaning the pins of the fan speed resistor cage mounted under hood 
on the right side fender well (Yipeee, Yippeee!).

G. M. Brown
Brevard, NC
  
-- next part --
A non-text attachment was scrubbed...
Name: fan speed resistor cage.jpg
Type: image/jpeg
Size: 1055355 bytes
Desc: not available
URL: 
http://mail.okiebenz.com/pipermail/mercedes_okiebenz.com/attachments/20150318/9268e77e/attachment.jpg
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
https://server.secureplusplusfour.net:2083/cpsess595060604/3rdparty/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com




[MBZ] CD player for my W123

2015-03-19 Thread G. M. Brown via Mercedes
Am considering a move into the 21st century for my W123 and would like to find 
if any of you have installed/added a CD player while maintaining the Becker 
Grand Prix electronic radio.  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
https://server.secureplusplusfour.net:2083/cpsess595060604/3rdparty/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com




[MBZ] another oddball experience with W123 heat - update

2015-03-12 Thread G. M. Brown via Mercedes
Guys,
I changed the new mono valve insert, which I had obtained from the PartsGeek, 
back to the one I had in there previously where one could not regulate the 
temperature via the PBU thumbwheel . . . it would be max heat at the MAX 
position or almost no heat at any other temp setting.  The old mono valve now 
back in place now, get this, I've got regulateable heat via the PBU thumbwheel 
now where the new mono valve insert didn't provide any heat at any PBU setting 
. . . go figure; I'm thankful for miracles no matter in what form they appear.  
I'm gonna' try sending back the new mono valve inserts to the PartsGeek.  I'll 
bet they're Chinese junk as there are no markings and the diameter of the mono 
valve (silver) shaft is rather large which causes quite a tight fit.
Also, in reference to the multi-purpose (turn signal) stalk which I was having 
trouble with in my '84 300D and replaced with one obtained on Ebay where the 
seller indicated that it was a working stalk, I just got done measuring 
continuities of the 14 pin connector in all stalk positions of my original 
stalk and, since I cannot get the lo-beam headlight position to lose continuity 
when gently wiggling the stalk as it had been doing when it was in the car 
previously (Note: I've since done a quite a thorough cleaning , etc. of the 
original stalk while out of the car using acetone and DeOxit . . . maybe that's 
the reason it seems to be working OK?  I'll reinstall it in the car to see what 
happens and try to return the Ebay obtained stalk to the seller, though he has 
not responded yet but I'll follow the Ebay rules and wait 3 days before 
contacting Ebay.
G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
https://server.secureplusplusfour.net:2083/cpsess595060604/3rdparty/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com




[MBZ] W123 multi-purpose stalk continuity check

2015-03-12 Thread G. M. Brown via Mercedes
In case this may be useful to anyone, I measured the continuity of all pin 
combinations of the multi-purpose stalk from my '84 300D.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
-- next part --
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Continuity check of W123 Multipurpose stalk 031215.doc
Type: application/msword
Size: 26624 bytes
Desc: not available
URL: 
http://mail.okiebenz.com/pipermail/mercedes_okiebenz.com/attachments/20150312/0c867764/attachment.doc
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
https://server.secureplusplusfour.net:2083/cpsess595060604/3rdparty/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com




[MBZ] another oddball experience with W123 heat

2015-03-11 Thread G. M. Brown via Mercedes
Since both my '84 300D  '85 300TD have trouble maintaining heat as chosen via 
the thumbwheel on the left of the PBU and I've been through (including 
resoldering) the troubleshooting guide numerous times for both units and not 
found a definitive problem.  To explain about the problem of not maintaining 
heat, what actually happens for example when a temperature is chosen via the 
thumbwheel on the PBU say just below the MAX (note: click stop setting), the 
heat will gradually disappear within a couple minutes and I have to keep 
switching to MAX, etc.  Since I've inspected the neoprene seals of the mono 
valve inserts in both cars using a 10X loop and haven't been able to locate any 
very small holes, I recently purchased new mono valve inserts  and installed a 
new one in the 300D and drove it this evening and had no heat no matter what . 
. . go figure.  Like I believe many others on this list, I wish these cars had 
the old mechanical heating/cooling control system and not the dreaded elec
 tronic fancilessness.
G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
https://server.secureplusplusfour.net:2083/cpsess595060604/3rdparty/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com




Re: [MBZ] '85TD interior fan odd behavior update

2015-03-10 Thread G. M. Brown via Mercedes
For anyone keeping track, I changed out the PBU with a spare I have and the 
same thing occurs where the interior fan does not come on when the Hi-speed fan 
and middle (lower) PBU button are depressed after the car is started but the 
fan will start when the defrost button is depressed, so it looks like I've 
gotta' look into the connection(s) to the fan itself.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


Re: [MBZ] '85TD interior fan odd behavior update

2015-03-09 Thread G. M. Brown via Mercedes
The odd behavior which I described previously does not occur when the fan is on 
and hitting any sort of bump, the fan does not come on after restarting the car 
(e.g., when running errands) when it's ptreviously been running but seems to 
come back on after 2 or 3 restarts.  And, yes the #8 fuse was replaced with a 
new one to no effect.  I noticed a little while ago while running some errands 
that the fan will come on when the defrost button of the PBU is depressed but 
the other buttons don't seem to work when the high speed fan button is also 
depressed.  And, yes I've pushed the high speed vs. the low speed fan settings 
to try to get the fan to run, but only turning off the car and restarting seems 
to help.  Since my PBU has been stripped/resoldered, I don't believe the 
problem is there but I'll replace it with the spare I've got to see.


G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] '85TD interior fan odd behavior

2015-03-08 Thread G. M. Brown via Mercedes
Guys,

Just thought I'd touch base to see if any of you have experienced the same fan 
oddity and found the cause, etc.  While driving around the other day on some 
errands and stopping/starting the car occasionally, the interior fan would not 
turn on after a restart unless I turned the car off again (sometimes it would 
require 2X restarts for the fan to start).  Anyone got any suggestions as to 
where/what to look for?  And, no it's not the fuse (8).  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


Re: [MBZ] here you go

2015-02-16 Thread G. M. Brown via Mercedes
No matter how good/bad the price for one of these, I think the majority of the 
folks on this list are of the somewhat frugal variety and wouldn't be 
interested in the gas mileage.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] W123 multi-purpose stalk replacement installed

2015-02-07 Thread G. M. Brown via Mercedes
The W123 multi-purpose stalk replacement I obtained is installed and working . 
. . hurray.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] W123 multi-purpose stalk

2015-02-06 Thread G. M. Brown via Mercedes
Has anyone on the list tried/succeeded to rebuild their W123 multi-purpose 
stalk (turn signal, headlight flasher, windshield wiper/washer, and cruise 
control stalk)?
I've obtained a replacement and will hopefully install it tomorrow . . . cross 
your fingers that the replacement works.  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] '84 300D multi-purpose stalk

2015-01-28 Thread G. M. Brown via Mercedes
I've been having a somewhat intermittent problem with my low beam headlights 
turning off seemingly on their own.  It seem to occur when either hitting a 
bump in the road, when using the turn signals, or when using the hi-beam 
flasher so it must be in the multi-purpose stalk.  I've sprayed DeOxit D5 in 
the switch and exercised it in all directions but the problem persists.  My 
local indy tells me that this is a common occurrance and that I need a new 
switch.  What is the list's consensus?  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


Re: [MBZ] (MBZ) '84 300D multi-purpose stalk

2015-01-28 Thread G. M. Brown via Mercedes
I've been looking on the Inet for a replacement multi-purpose stalk for my '84 
300D and have found prices for new units at ~ $50 (URO) - $150 (OE).  Since it 
may be awhile before the weather warms up sufficiently for a PNP visit, what's 
the list's consensus regarding URO products?  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC 
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


Re: [MBZ] W123 Fuel Sending Unit

2015-01-05 Thread G. M. Brown via Mercedes
I may have missed the original post on this subject as I was away and deleted 
most of the stuff from the list.
I have a repaired (cleaned and 0.202mm Nichrome wire replaced 5/13) '85 300TD 
fuel sending unit which I'd let go for considerably less if that's what one of 
you is interested in.
Note: the fuel gauge in my TD was behaving oddly (bouncing around, etc.) so I 
obtained a replacement fuel sending unit from the local PNP, managed to break 
the Nichrome wire in both the original fuel sending unit as well as the one 
obtained from the PNP.  I ordered the 0.202mm Nichrome wire and repaired both 
units.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] FW: '84 300D GPR

2014-12-06 Thread G. M. Brown via Mercedes
Latest on '84 300D GPR:

From: g_010...@hotmail.com
To: jaime...@gmail.com
Subject: RE: [MBZ] '84 300D GPR
Date: Sat, 6 Dec 2014 14:55:10 -0500




Jaime,
As per my previous note, the glow plug lite in the dash lites up OK when the 
key is turned to the ON/Start position but, when the condition occurs when it 
doesn't start, there's only a slight click and a signal from the starter as if 
the battery was almost dead . . . not enough power to turn the starter enough 
to start the car.  Note, a new glow plug fuse was installed in March.  What I 
don't understand is that the car wouldn't start yesterday, but started OK today 
prior to my doing anything to it.
Thanx.

Glenn

Date: Sat, 6 Dec 2014 13:48:39 -0500
Subject: Re: [MBZ] '84 300D GPR
From: jaime...@gmail.com
To: g_010...@hotmail.com

Hi Glenn,
This is why information from the internet isn't always so reliable ;-)
Funny... I have the same issue with my 79 300SD.  I take apart the relay once a 
year to clean it up with deoxit and some paper towels.  One of these days I'll 
break down and buy a new one, but until then...
One thing you should be weary of is the fuse. It might look good, but not be 
able to support the 50+amps when the plugs are glowing.  I've seen them when 
they look ok, then break in two when you remove them a fiddle with them a bit.
What exactly is the problem when it doesn't work?  No light and no glow?  Or no 
light with glow?  If I remember correctly it is a failure mode for the light to 
not come on, but still provide power to the plugs if there is one or more thats 
failed.
Good luck,Jaime

On Sat, Dec 6, 2014 at 1:37 PM, G. M. Brown g_010...@hotmail.com wrote:



Jaime,
Prior to going out to the garage to see what else I could do about this, I 
found the following from a guy on the PeachParts site:
Yes, you can pull it apart and clean the board/resolder the components.



If it's stuck on just pull the bucket off, removing a screw in each of
 the four corners. Check the solenoid (the thing that moves) and it's 
contacts. Sometimes water will seep in and corrode on the contacts. They
 should be smooth. If they're not use a piece of sandpaper or a really 
fine file to remove any built up corrosion.



If that doesn't work, just get another one. Unless you want to spend the time 
testing and resoldering each component.


Today's episode:
1. The car started OK prior to doing anything.
2. The glow plug lite in the dash lites up OK when the key is turned to the 
ON/Start position.
3. There's continuity between the two sides of the glow plug fuse.
4. There's power to each side of the glow plug fuse when the key is turned to 
the ON/Start position.
5. For grins, I DeOxit'd the female pin plugs to the glow plug relay box.
6. The car started OK after messin' around as well.

If the bloody thing misbehaves on my attempt to go to church tomorrow, I'm not 
sure what else I can do.

Glenn
Brevard, NC
Date: Sat, 6 Dec 2014 10:42:12 -0500
Subject: Re: [MBZ] '84 300D GPR
From: jaime...@gmail.com
To: g_010...@hotmail.com; mercedes@okiebenz.com

I think the problem is that you sanded the contacts.  Its like ignition points, 
if you sand off the surface coating then the likelyhood that they corrode and 
fail again are much higher.
Jaime

On Fri, Dec 5, 2014 at 5:01 PM, G. M. Brown via Mercedes 
mercedes@okiebenz.com wrote:
I had a buzzing problem upon starting attempt with the GPR in my '84 300D back 
in March, took it apart resoldered the PCB, lightly sanded the contact points, 
and cleaned the external pin connections and it's been OK till the other day 
when all I would get was a click when attempting to start and it sounded like 
the battery was dead.  I checked the battery voltage and it's fine, so I took 
the GPR apart again, cleaned things up, lightly sanded the contact points, and 
DeOxit'd the contact points and external pins and the car started fine for one 
day, but it was back to the click and sounding like the battery is dead.  I 
remembered someone indicating back in March that moisture can get into the GPR 
box, but I sealed the edges w/ RTV the other day.  I'll dig into it again 
tomorrow to see if I can find what the problem is.

Any suggestions?  TIA.



G. M. Brown

Brevard, NC



___

http://www.okiebenz.com



To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/



To Unsubscribe or change delivery options go to:

http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com



All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.



-- 
Jaime Kopchinskihttp://www.jaimekop.com/

  


-- 
Jaime Kopchinskihttp://www.jaimekop.com/


  
___
http://www.okiebenz.com

[MBZ] '84 300D GPR

2014-12-05 Thread G. M. Brown via Mercedes
I had a buzzing problem upon starting attempt with the GPR in my '84 300D back 
in March, took it apart resoldered the PCB, lightly sanded the contact points, 
and cleaned the external pin connections and it's been OK till the other day 
when all I would get was a click when attempting to start and it sounded like 
the battery was dead.  I checked the battery voltage and it's fine, so I took 
the GPR apart again, cleaned things up, lightly sanded the contact points, and 
DeOxit'd the contact points and external pins and the car started fine for one 
day, but it was back to the click and sounding like the battery is dead.  I 
remembered someone indicating back in March that moisture can get into the GPR 
box, but I sealed the edges w/ RTV the other day.  I'll dig into it again 
tomorrow to see if I can find what the problem is.
Any suggestions?  TIA.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


Re: [MBZ] OT: Transcoding LPs to Digital

2014-12-04 Thread G. M. Brown via Mercedes
I can remember when I was somewhat of an audiophile that one could still prefer 
vinyl over a CD played via a Mark Levinson ($25K) CD player, so I can't relate 
to the interest(s) in converting to digital files.  Other than live 
performances, I prefer good recordings played back via good equipment.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] any suggestions for a new computer

2014-10-29 Thread G. M. Brown via Mercedes
For the techies on the list, I'm considering a new computer . . . any 
suggestions?  90% of what I do is Email.  I currently have an older Dell using 
WinXP . . . no flames please.
Thanx.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] multi-purpose stalk on '84 300D

2014-09-11 Thread G. M. Brown via Mercedes
Anyone have any testing clues as the headlight flashing (squeezing) function 
doesn't seem to work?  It used to work, now all other functions of this stalk 
do work.  TIA

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


[MBZ] Hella quartz halogen headlights

2014-08-23 Thread G. M. Brown via Mercedes
I've recently seen some of you post that you've converted
 to Hella quartz halogen headlights.  I see that Amazon has these (HELLA
 002395991 7 H4 Type Single High/Low Beam Headlamp) for $37.07 with 
free shipping.  This may be a silly question, but is this
a direct drop in without having to rewire the standard headlight plug in
 my '84 300D?  Also, in case I may not be happy with the light output, 
has anyone substituted the 100/80W bulbs for the standard 60/55W bulbs? 
 TIA.





G. M. Brown


Brevard, NC   
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.


Re: [MBZ] 123 Body Panels

2014-07-16 Thread G. M. Brown via Mercedes
Since my '84 300D may very well be my last car and I didn't want to take a 
chance on used fenders from a junkyard, I obtained a couple fenders from the 
Classic Center in CA.  As I recall, the price wasn't too exorbitant and the 
fellow ( jon.sigg...@mbusa.com ) I dealt with was very helpful.  Good luck.

G. M. Brown
Brevard, NC
  
___
http://www.okiebenz.com

To search list archives http://www.okiebenz.com/archive/

To Unsubscribe or change delivery options go to:
http://mail.okiebenz.com/mailman/listinfo/mercedes_okiebenz.com

All posts are the result of individual contributors and as such, those 
individuals are responsible for the content of the post.  The list owner has no 
control over the content of the messages of each contributor.