Startx doesn't find screens

2020-10-25 Thread d.verdi
Hi to everybody, I'm facing this problem after the complete installation of OpenBSD 6.7: if I try to launch startx, an error occur and tells that "no screens found". My setup is asus kgpe-d16 with coreboot, nvidia quadro 600 as a video graphic card and I had disable the embedded VGA with the

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread pipus
Rachel, you could submit something to be helpful if you like, fill the gap that you see. Only 60 devs and most of the man page content is incredibly up to date and valuable. So I for one look forward to you adding your entry into the netstart man page for community review. Please don't

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread pipus
Rachel, you could submit something to be helpful if you like, fill the gap that you see. Only 60 devs and most of the man page content is incredibly up to date and valuable. So I for one look forward to you adding your entry into the netstart man page for community review. Sent with

Re: Startx doesn't find screens

2020-10-25 Thread Nick Holland
On 2020-10-25 10:35, d.verdi wrote: > Hi to everybody, > I'm facing this problem after the complete installation of OpenBSD 6.7: > if I try to launch startx, an error occur and tells that "no screens found". ... > The Xorg.0 log file content is the below: ... > Check that you have set

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread Theo de Raadt
Jason McIntyre wrote: > On Sun, Oct 25, 2020 at 10:16:54AM -0600, Theo de Raadt wrote: > > Jason McIntyre wrote: > > > > > whereas /etc/netstart is actually doing: > > > > > > - configure non-physical: (1) > > > aggr trunk svlan vlan carp pppoe > > > - routing

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread Jason McIntyre
On Sun, Oct 25, 2020 at 10:16:54AM -0600, Theo de Raadt wrote: > Jason McIntyre wrote: > > > whereas /etc/netstart is actually doing: > > > > - configure non-physical: (1) > > aggr trunk svlan vlan carp pppoe > > - routing (2)

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread Theo de Raadt
Jason McIntyre wrote: > whereas /etc/netstart is actually doing: > > - configure non-physical: (1) > aggr trunk svlan vlan carp pppoe > - routing (2) > - rest of non-physical: (3) > tun tap gif

OBSD 6.8 boot hang on azalia, acpi vs msi issue?

2020-10-25 Thread Mike Williams
Hi, I updated a box with a VIA VE-900 chipset (VIA Nano X2 CPU) from 6.7 to 6.8 which then hung during first boot with 6.8. The last line was for azalia. I rebooted and disabled azalia which allowed the 6.8 boot to complete. Comparing the dmesg with that from 6.7 showed that the change

Hugo package issue: data folder not detected

2020-10-25 Thread Joseph A Borg
not sure if misc is the right place for this question. I installed the Hugo web framework from packages in 6.7. I’m trying to add data files to and it seems like the data files are silently ignored. Anybody else encountered this problem? Seems like the version I installed also likes the data

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread Rachel Roch
25 Oct 2020, 01:25 by dera...@openbsd.org: > Rachel Roch wrote: > >> Is it just me or is the man entry for netstart(8) missing a reference to >> wg(4) ? >> > > ... and 300 other network interfaces. > > In otherwords, no, it should not be there. > OK smart alec, then why bother enumerating

Re: ssl/libssl certificate validation broken?

2020-10-25 Thread Uwe Werler
On 22 Oct 22:59, Daniel Jakots wrote: > On Thu, 22 Oct 2020 21:49:20 -0500, "Rafael Possamai" > wrote: > > > >Hi Bob, it was in the middle of the night and I got quite kinda > > >stressed because all services depending on our ldap proxy stopped > > >working after the upgrade and it took me a

Re: ssl/libssl certificate validation broken?

2020-10-25 Thread Uwe Werler
On 22 Oct 21:49, Rafael Possamai wrote: > >Hi Bob, it was in the middle of the night and I got quite kinda stressed > >because all services depending on our ldap proxy stopped working after the > >upgrade and it took me a while to figure the problem out. > > Perhaps this is unsolicited advice,

Re: man netstart(8) OpenBSD-6.8

2020-10-25 Thread Jason McIntyre
On Sun, Oct 25, 2020 at 09:42:39AM +0100, Rachel Roch wrote: > > 25 Oct 2020, 01:25 by dera...@openbsd.org: > > > Rachel Roch wrote: > > > >> Is it just me or is the man entry for??netstart(8) missing a reference to > >> wg(4) ? > >> > > > > ... and 300 other network interfaces. > > > > In