Re: U-blox MPCI-L210 LTE modem: cdce(4) unable to get the MAC address of the device

2021-12-01 Thread na...@poczta.fm
>>> On Sun, Nov 14, 2021 at 10:40:28PM +0100, na...@poczta.fm wrote: >>> Hi misc@, >>> >>> While testing the U-blox MPCI-L210 LTE modem on OpenBSD -current >>> (the modem is attached as a cdce(4) device, the router mode is enabled; >>> other modes are also available), I noticed that the

Re: U-blox MPCI-L210 LTE modem: cdce(4) unable to get the MAC address of the device

2021-11-16 Thread na...@poczta.fm
> > > On Sun, Nov 14, 2021 at 10:40:28PM +0100, na...@poczta.fm wrote: >> Hi misc@, >> >> While testing the U-blox MPCI-L210 LTE modem on OpenBSD -current >> (the modem is attached as a cdce(4) device, the router mode is enabled; >> other modes are also available), I noticed that the

Re: U-blox MPCI-L210 LTE modem: cdce(4) unable to get the MAC address of the device

2021-11-15 Thread Stefan Sperling
On Sun, Nov 14, 2021 at 10:40:28PM +0100, na...@poczta.fm wrote: > Hi misc@, > > While testing the U-blox MPCI-L210 LTE modem on OpenBSD -current > (the modem is attached as a cdce(4) device, the router mode is enabled; > other modes are also available), I noticed that the automatic

U-blox MPCI-L210 LTE modem: cdce(4) unable to get the MAC address of the device

2021-11-14 Thread na...@poczta.fm
Hi misc@, While testing the U-blox MPCI-L210 LTE modem on OpenBSD -current (the modem is attached as a cdce(4) device, the router mode is enabled; other modes are also available), I noticed that the automatic configuration via DHCP works correctly, but the MAC address assigned to the