Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Pete
Hi, shouldn't that read more like >user1:password::userdb_quota_rule=*:storage=1G without the domain part in the passwd file? > > My passwd file where the user mail address are is: >

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Gabriele Tofano
On Mar 18, 2019, at 9:14 AM, Pete wrote: > > Hi, > > shouldn't that read more like >> user1:password::userdb_quota_rule=*:storage=1G > without the domain part in the passwd file? > >> >> My passwd file where the user mail

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Gabriele Tofano
On Mar 16, 2019, at 6:09 PM, Thomas Bohl wrote: > >> Both files are looking good/same as before and local delivery with sendmail >> does not work: >> ga...@server.com... Connecting to [127.0.0.1] via relay... >> 220 mail.server.com ESMTP OpenSMTPD > EHLO mail.server.com >>

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Gabriele Tofano
> On Mar 18, 2019, at 8:06 PM, Thomas Bohl > wrote: > >> The configuration loaded is correct as I see the daemon is loading the >> correct certificates and stuff if launched with smtpd -dv -T smtp. I am very >> shocked as I am not able to figure out what happened. I never changed any >>

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Edgar Pettijohn
On Mar 18, 2019 9:53 PM, Gabriele Tofano wrote: > > > > On Mar 18, 2019, at 9:56 PM, Gabriele Tofano > > wrote: > > > > > >> On Mar 18, 2019, at 8:06 PM, Thomas Bohl > >> wrote: > >> > >>> The configuration loaded is correct as I see the daemon is loading the > >>> correct certificates

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Thomas Bohl
Which leads to the question: Does user1 exist? But I do not understand why osmtpd is looking at the /etc/passwd file when I have always used my table files (defined in smtp.conf) with a working environment, My understanding is, according to the configuration you presented, that it has to

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Thomas Bohl
The configuration loaded is correct as I see the daemon is loading the correct certificates and stuff if launched with smtpd -dv -T smtp. I am very shocked as I am not able to figure out what happened. I never changed any config file since December and I have installed this environment at

Re: 550 invalid recipient issue

2019-03-18 Thread Gabriele Tofano
> On Mar 18, 2019, at 9:56 PM, Gabriele Tofano > wrote: > > >> On Mar 18, 2019, at 8:06 PM, Thomas Bohl >> wrote: >> >>> The configuration loaded is correct as I see the daemon is loading the >>> correct certificates and stuff if launched with smtpd -dv -T smtp. I am >>> very shocked as