Re: smtpd / mail.lmtp rewrites from address, breaking lmtp

2019-09-16 Thread Reio Remma
On 17.09.2019 1:08, Michal Krzysztofowicz wrote: Thanks for looking after this. Unfortunately, no dice: Sep 16 21:57:13 atlantic smtpd[83146]: 70aec8652b2efbe8 mda delivery evpid=0f662ffc0f395dbe from= to= rcpt= user=me delay=0s result=PermFail stat=Error ("/bin/sh: no closing quote”) ’ is

Re: smtpd / mail.lmtp rewrites from address, breaking lmtp

2019-09-16 Thread Michal Krzysztofowicz
> > can you try the following diff ? > > [...] > Thanks for looking after this. Unfortunately, no dice: Sep 16 21:57:13 atlantic smtpd[83146]: 70aec8652b2efbe8 mda delivery evpid=0f662ffc0f395dbe from= to= rcpt= user=me delay=0s result=PermFail stat=Error ("/bin/sh: no closing quote”)

Re: smtpd / mail.lmtp rewrites from address, breaking lmtp

2019-09-16 Thread Gilles Chehade
On Tue, Aug 27, 2019 at 10:30:01PM +0100, Michal Krzysztofowicz wrote: > Hi again Gilles, > > > A possible fix to your issue would be to add ' to the allowed charset in > > util.c, can you try and see if it is enough to solve your issue ? > > If I read the code correctly, the ' is already

Re: smtpd / mail.lmtp rewrites from address, breaking lmtp

2019-08-27 Thread Michal Krzysztofowicz
Hi again Gilles, > A possible fix to your issue would be to add ' to the allowed charset in > util.c, can you try and see if it is enough to solve your issue ? If I read the code correctly, the ' is already allowed. valid_localpart() inside util.c defines IS_ATEXT macro as below: #define

Re: smtpd / mail.lmtp rewrites from address, breaking lmtp

2019-08-27 Thread Michal Krzysztofowicz
> On 10 Aug 2019, at 16:19, Gilles Chehade wrote: > > On Wed, Jun 26, 2019 at 10:56:50AM +0100, Michal Krzysztofowicz wrote: >> Hi All, >> > > Hi, Hi Gilles, > [...] > Sorry, it took a while to start looking at this. Thanks a lot for getting back on this and sorry for a delayed response -

Re: smtpd / mail.lmtp rewrites from address, breaking lmtp

2019-08-10 Thread Gilles Chehade
On Wed, Jun 26, 2019 at 10:56:50AM +0100, Michal Krzysztofowicz wrote: > Hi All, > Hi, > I???ve been using OpenSMTPD on OpenBSD to run my email server since at least > 2015, and this setup has been working really well for me since. > > [...] > > Am I missing something in the configuration,