Re: Decryption fails

2011-06-02 Thread Jameson Graef Rollins
On Tue, 31 May 2011 19:33:29 +0200, Felix Geller fgel...@gmail.com wrote: I get the following trace when using show --decrypt to decrypt a specific message (have to kill the process to actually get the trace): #0 0x0001006121a6 in poll () #1 0x00010006d3d2 in gpg_ctx_op_step () #2

Re: Decryption fails

2011-06-02 Thread Felix Geller
On Thu, 02 Jun 2011 08:35:49 -0700, Jameson Graef Rollins jroll...@finestructure.net wrote: Non-text part: multipart/signed Hey, Felix. Yeah, I unfortunately don't have any other suggestions other than asking the gmime folks. Jeff replied and sent me a working patch :) Not sure yet how he

Re: Decryption fails

2011-06-02 Thread Jameson Graef Rollins
On Thu, 02 Jun 2011 18:49:22 +0200, Felix Geller fgel...@gmail.com wrote: Jeff replied and sent me a working patch :) Not sure yet how he prefers to publish the patch, but the problem is fixed. That's great! What did Jeff say exactly? Is the patch to gmime 2.4? Did he mention that he was

Re: Decryption fails

2011-05-31 Thread Felix Geller
On Tue, 31 May 2011 00:18:26 -0700, Jameson Graef Rollins jroll...@finestructure.net wrote: Hey, Felix. As David said, all crypto tests should be passing with libgmime 2.4.24. It would probably be instructive to know which crypto tests failed and why. Maybe you could supply some output from

Re: Decryption fails

2011-05-30 Thread David Bremner
On Mon, 30 May 2011 21:30:03 +0200, Felix Geller fgel...@gmail.com wrote: starts eating all my CPU and doesn't return. Doing it on the command line using gpg directly or going through Emacs' epa works fine. Most of the test cases in crypto fail as well, but I'm not sure which ones are