CAT Question Bank  Time & Work

@rowdyrathore 15 days a alone can do the job.

@rowdyrathore by taking lcm of 14 and 21 we get 
3 units done by a and 2 units done by b
last 3 days b did 3*2= 6 units of work.
a nd b did 426=36 units of work together.
so 36/5=7.2 days by both
total days =7.2+3=10.2 days.

This post is deleted!

@rowdyrathore Can you please provide the solution to this question.

@RowdyRathore The correct answer is 58.5.

@RowdyRathore 25 days B can do alone

@RowdyRathore days to complete is 10.2

@RowdyRathore 16.28 minutes

Can you please share the solution?

@RowdyRathore
Can someone please explain the problem ?

@RowdyRathore
The answer is 24 days.

@RowdyRathore
The answer is option e.

@RowdyRathore
The answer is Cannot be determined.

@RowdyRathore
The answer is 4.5 minutes.

@RowdyRathore
The answer is 30 h.

@RowdyRathore
The answer is 4 minutes.

@RowdyRathore
The answer is 240 L.

@RowdyRathore
The answer is filled in 50 minutes.

@RowdyRathore
The answer is 24 minute.

@RowdyRathore
The answer is 16.5 minutes.