Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-03 Thread Aditya Mahajan
On Mon, 2 Aug 2010, Martin Althoff wrote: There is a typo in the last line of type-charissil.tex: Change \loadmarkfile{charissil} to \loadmarkfile{type-charissil} Aditya Aditya, thanks for that -- hope that typo gets fixed in the sources. Unfortunately that did not fix the problem.

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-03 Thread Aditya Mahajan
On Tue, 3 Aug 2010, Aditya Mahajan wrote: On Mon, 2 Aug 2010, Martin Althoff wrote: There is a typo in the last line of type-charissil.tex: Change \loadmarkfile{charissil} to \loadmarkfile{type-charissil} Aditya Aditya, thanks for that -- hope that typo gets fixed in

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-03 Thread Martin Althoff
Thanks Luigi, I note that down. But it didn't do the trick to solve the problem. Guess it is as Aditya said: there is a problem in principle at this point in time. Best, Martin luatools --generate mtxrun --script fonts --reload context --make

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-03 Thread Martin Althoff
\usetypescriptfile has changed. Earlier it used to load file.tex, but now it loads file.mkiv and therefore, none of the typescripts from the typescript module work. A short-term work around is to add Ok, so a more fundamental problem. Both suggestions you made, work for me: %workaround1

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-03 Thread Hans Hagen
On 3-8-2010 8:19, Aditya Mahajan wrote: \usetypescriptfile has changed. Earlier it used to load file.tex, but now it loads file.mkiv and therefore, none of the typescripts from the typescript module work. A short-term work around is to add first a file file the mk suffix is checked and when

[NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-02 Thread Martin Althoff
Using the typescript for CharisSIL as given doesn't work for me. Modern is substituted (as should be). It appears to load the mkiv file, but not the fonts, What am I doing wrong? Example below. (on Mac: MTXrun | current version: 2010.07.30 11:35, LuaTeX, Version beta-0.61.0-2010072816) -- I

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-02 Thread Aditya Mahajan
On Mon, 2 Aug 2010, Martin Althoff wrote: Using the typescript for CharisSIL as given doesn't work for me. Modern is substituted (as should be). It appears to load the mkiv file, but not the fonts, What am I doing wrong? Example below. (on Mac: MTXrun | current version: 2010.07.30 11:35,

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-02 Thread Martin Althoff
There is a typo in the last line of type-charissil.tex: Change \loadmarkfile{charissil} to \loadmarkfile{type-charissil} Aditya Aditya, thanks for that -- hope that typo gets fixed in the sources. Unfortunately that did not fix the problem. Despite runs of mtxrun --script font

Re: [NTG-context] CharisSIL doesn't load

2010-08-02 Thread luigi scarso
On Tue, Aug 3, 2010 at 7:43 AM, Martin Althoff martin.alth...@yahoo.com wrote: There is a typo in the last line of type-charissil.tex: Change \loadmarkfile{charissil} to \loadmarkfile{type-charissil} Aditya Aditya, thanks for that -- hope that typo gets fixed in the sources.