Re: [NTG-context] Problems with new beta

2019-12-12 Thread Ursula Hermann
After new beta today Hans, it works fine.
Uschi

Von: Ursula Hermann
Gesendet: Montag, 09. Dezember 2019 15:34
An: 'mailing list for ConTeXt users' 
Betreff: Problems with new beta

Dear List!

If I want to do the test from the new beta on WinEdt (I have Windows 10) , 
normaly the test works fine. But today as I wanted to make the test, it did not 
work.
\starttext

\startmode[mkiv]

\startluacode
tex.sprint("hello")
\stopluacode

\startMPcode
draw textext("hello") rotated 45 ;
\stopMPcode

\framed{hello}

\stopmode

\startnotmode[mkiv]

\startMPcode
draw textext("hello") rotated -45 ;
\stopMPcode

\framed{hello}

\stopnotmode

\stoptext
After Compiling with ConTeXt it does not work. I have the following mistake?
Command Line:   context.exe --synctex=-1 "context-test.tex"
Startup Folder: 
C:\Users\Hermann\AppData\Local\Temp\Temp1_cont-tmf.zip\tex\context\test\mkiv

mtxrun  | forcing cache reload
resolvers   | resolving | configuration files already identified
resolvers   | resolving | skipping configuration file 
'selfautoparent:/texmf/web2c/texmfcnf.lua' (no valid format)
resolvers   | resolving | no texmf paths are defined (using TEXMF)
resolvers   | resolving |
mtxrun  | the resolver databases are not present or outdated
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-context.lua' using hash 
'lua::mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-contexts.lua' using hash 
'lua::mtx-contexts.lua'
resolvers   | resolving | remembered file 'mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-t-mtx-context.lua' using 
hash 'lua::mtx-t-mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-t-mtx-contexts.lua' using 
hash 'lua::mtx-t-mtx-contexts.lua'
resolvers   | resolving | remembered file 'mtx-t-mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | remembered file 'mtx-context.lua'
mtxrun  | unknown script 'mtx-context.lua' or 'mtx-mtx-context.lua'
There are no warnings, no errors, but it does not work. Why?


_

ConTeXt Compilation Report (Pages: 0)

Errors: 0   Warnings: 0   Bad Boxes: 0


Many thanks
Uschi

___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://context.aanhet.net
archive  : https://bitbucket.org/phg/context-mirror/commits/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems with new beta

2019-12-10 Thread Ursula Hermann
Hello Hans!

Thanks for your answer.  How can I do this. You mean, going in texm-cache, and 
open cmd on Windows and write context--make en? Is that the right way? 

Uschi 



-Ursprüngliche Nachricht-
Von: ntg-context  Im Auftrag von Hans Hagen
Gesendet: Montag, 09. Dezember 2019 19:49
An: ntg-context@ntg.nl
Betreff: Re: [NTG-context] Problems with new beta

On 12/9/2019 3:34 PM, Ursula Hermann wrote:
> Dear List!
> 
> If I want to do the test from the new beta on WinEdt (I have Windows 
> 10) , normaly the test works fine. But today as I wanted to make the 
> test, it did not work.
> 
> \starttext
> 
> \startmode[mkiv]
> 
>      \startluacode
> 
>      tex.sprint("hello")
> 
>      \stopluacode
> 
>      \startMPcode
> 
>      draw textext("hello") rotated 45 ;
> 
>      \stopMPcode
> 
>      \framed{hello}
> 
> \stopmode
> 
> \startnotmode[mkiv]
> 
>      \startMPcode
> 
>      draw textext("hello") rotated -45 ;
> 
>      \stopMPcode
> 
>      \framed{hello}
> 
> \stopnotmode
> 
> \stoptext
> 
> After Compiling with ConTeXt it does not work. I have the following 
> mistake?
> 
> Command Line:   context.exe --synctex=-1 "context-test.tex"
If this is lmtx, can you wipe the cache (texm-cache) and run

context --make en

then?

Hans



-
   Hans Hagen | PRAGMA ADE
   Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
tel: 038 477 53 69 | www.pragma-ade.nl | www.pragma-pod.nl
-
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://context.aanhet.net archive  : 
https://bitbucket.org/phg/context-mirror/commits/
wiki : http://contextgarden.net
___
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://context.aanhet.net
archive  : https://bitbucket.org/phg/context-mirror/commits/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems with new beta

2019-12-09 Thread Hans Hagen

On 12/9/2019 3:34 PM, Ursula Hermann wrote:

Dear List!

If I want to do the test from the new beta on WinEdt (I have Windows 10) 
, normaly the test works fine. But today as I wanted to make the test, 
it did not work.


\starttext

\startmode[mkiv]

     \startluacode

     tex.sprint("hello")

     \stopluacode

     \startMPcode

     draw textext("hello") rotated 45 ;

     \stopMPcode

     \framed{hello}

\stopmode

\startnotmode[mkiv]

     \startMPcode

     draw textext("hello") rotated -45 ;

     \stopMPcode

     \framed{hello}

\stopnotmode

\stoptext

After Compiling with ConTeXt it does not work. I have the following 
mistake?


Command Line:   context.exe --synctex=-1 "context-test.tex"

If this is lmtx, can you wipe the cache (texm-cache) and run

context --make en

then?

Hans



-
  Hans Hagen | PRAGMA ADE
  Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
   tel: 038 477 53 69 | www.pragma-ade.nl | www.pragma-pod.nl
-
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://context.aanhet.net
archive  : https://bitbucket.org/phg/context-mirror/commits/
wiki : http://contextgarden.net
___


[NTG-context] Problems with new beta

2019-12-09 Thread Ursula Hermann
Dear List!

If I want to do the test from the new beta on WinEdt (I have Windows 10) , 
normaly the test works fine. But today as I wanted to make the test, it did not 
work.
\starttext

\startmode[mkiv]

\startluacode
tex.sprint("hello")
\stopluacode

\startMPcode
draw textext("hello") rotated 45 ;
\stopMPcode

\framed{hello}

\stopmode

\startnotmode[mkiv]

\startMPcode
draw textext("hello") rotated -45 ;
\stopMPcode

\framed{hello}

\stopnotmode

\stoptext
After Compiling with ConTeXt it does not work. I have the following mistake?
Command Line:   context.exe --synctex=-1 "context-test.tex"
Startup Folder: 
C:\Users\Hermann\AppData\Local\Temp\Temp1_cont-tmf.zip\tex\context\test\mkiv

mtxrun  | forcing cache reload
resolvers   | resolving | configuration files already identified
resolvers   | resolving | skipping configuration file 
'selfautoparent:/texmf/web2c/texmfcnf.lua' (no valid format)
resolvers   | resolving | no texmf paths are defined (using TEXMF)
resolvers   | resolving |
mtxrun  | the resolver databases are not present or outdated
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-context.lua' using hash 
'lua::mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-contexts.lua' using hash 
'lua::mtx-contexts.lua'
resolvers   | resolving | remembered file 'mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-t-mtx-context.lua' using 
hash 'lua::mtx-t-mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | using suffix based filetype 'lua'
resolvers   | resolving | remembering file 'mtx-t-mtx-contexts.lua' using 
hash 'lua::mtx-t-mtx-contexts.lua'
resolvers   | resolving | remembered file 'mtx-t-mtx-context.lua'
resolvers   | resolving | remembered file 'mtx-context.lua'
mtxrun  | unknown script 'mtx-context.lua' or 'mtx-mtx-context.lua'
There are no warnings, no errors, but it does not work. Why?


_

ConTeXt Compilation Report (Pages: 0)

Errors: 0   Warnings: 0   Bad Boxes: 0


Many thanks
Uschi

___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://context.aanhet.net
archive  : https://bitbucket.org/phg/context-mirror/commits/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems using new beta

2010-06-08 Thread Ivo Solnický
On Mon, Jun 7, 2010 at 3:29 PM, Thomas A. Schmitz 
thomas.schm...@uni-bonn.de wrote:


 On Jun 7, 2010, at 3:19 PM, Ivo Solnický wrote:

  Hi,
 
  I didn't received answer by mail, so I have to answer this way.
 
  Thanks for the help, I updated context and now it works OK.
 
  But the problem with recompilation of format file remains. Any idea?
 
  Ivo

 If I understood your first message correctly, you are storing your tex
 documents within your context directory. This is a VERY bad idea because

 1. mkiv checks the checksum of your context tree. When it changes, it will
 regenerate the format, that's what you see happening

 2. in case of an update, your files could get deleted or overwritten.


I'm sorry but  my English is not very good and I am not likely be able to
explain things clearly.
I have my files stored separately in directory C:\Users\Ivo\TeX and ConTeXt
files are in directory C:\context\tex.
Here is a list of environment variables related to context after running
setuptex C:\context\tex.

CTXMINIMAL=yes
CYGWIN=nontsec
MPMEMS=c:\context\tex\texmf-mswin/web2c{/$engine,}
OSFONTDIR=C:\Windows/fonts
Path=c:\context\tex\texmf-mswin\bin;C:\Windows\system32;C:\Windows; ...
RUBYLIB=c:\context\tex\texmf-context\SCRIPTS\CONTEXT\RUBY;
SESSIONNAME=Console
SETUPTEX=done
TEMP=C:\Users\Ivo\AppData\Local\Temp
TEXFORMATS=c:\context\tex\texmf-mswin/web2c{/$engine,}
TEXMF={$TEXMFPROJECT,$TEXMFFONTS,$TEXMFLOCAL,$TEXMFOS,$TEXMFCONTEXT,$TEXMFEXTRA,!!$TEXMFMAIN}
TEXMFCACHE=c:\context\tex\texmf-cache
TEXMFCNF=c:\context\tex\texmf{-local,-context,}/web2c
TEXMFCONTEXT=c:\context\tex\texmf-context
TEXMFDBS=$TEXMF
TEXMFEXTRA=c:\context\tex\texmf-extra
TEXMFFONTS=c:\context\tex\texmf-fonts
TEXMFLOCAL=c:\context\tex\texmf-local
TEXMFMAIN=c:\context\tex\texmf
TEXMFOS=c:\context\tex\texmf-mswin
TEXMFPROJECT=c:\context\tex\texmf-project
TEXPATH=c:\context\tex\
TMP=C:\Users\Ivo\AppData\Local\Temp
VARTEXMF=C:\Users\Ivo\AppData\Local\Temp\texmf-var

I get this after running command:

C:\Users\Ivo\TeXcontext dopis
MTXrun | warning: source mismatch (luv: c35d99a34eb6a903c197a4666fe46fe0 
bin: a6c26bf5f4881a58ccc3eed80ae65790), forcing remake
MTXrun | fileio: loading configuration file
'c:/context/tex/texmf/web2c/texmfcnf.lua'
MTXrun | fileio: loading configuration file
c:/context/tex/texmf/web2c/texmf.cnf
MTXrun | fileio: preparing 'configuration' for 'c:/context/tex/texmf/web2c'
MTXrun | fileio: 'configuration' saved in
'c:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/trees/53
ad5f8b88994bdd02baa17501789699.lua'
MTXrun | fileio: 'configuration' compiled to
'c:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/trees
/53ad5f8b88994bdd02baa17501789699.luc'
MTXrun | fileio: locating list of 'c:/context/tex/texmf-project'
MTXrun | fileio: tex locator 'c:/context/tex/texmf-project' found
MTXrun | fileio: hash 'c:/context/tex/texmf-project' appended
etc.

Finally, the file dopis.tex is compiled well, but it takes a long time.

Surprisingly, when I copy the file dopis.tex for example to the directory
C:\context\tex\texmf-project, I get this (format is not recompiled):

C:\context\tex\texmf-projectcontext dopis
MTXrun | run 1: luatex
--fmt=c:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/formats/cont-en
--lu
a=c:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/formats/cont-en.lui
--backend=pdf ./dopis
This is LuaTeX, Version beta-0.60.1-2010060523 (Web2C 2010) (rev 3685)
 \write18 enabled.
(C:/context/tex/texmf-project/dopis.tex
publications: loading formatting style from bxml-apa
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/bxml-apa.mkiv)

ConTeXt  ver: 2010.06.06 23:52 MKIV  fmt: 2010.6.8  int: english/english

system  : cont-new loaded
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/cont-new.tex
systems : beware: some patches loaded from cont-new.tex
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/cont-new.mkiv))
system  : cont-fil loaded
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/cont-fil.tex
loading : ConTeXt File Synonyms
)
system  : cont-sys.rme loaded
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/user/cont-sys.rme
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/type-def.mkiv) (c:/contex
t/tex/texmf-context/tex/context/base/type-lua.mkiv)
(c:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/type-siz.mkiv)
(c:/context/tex/te
xmf-context/tex/context/base/type-otf.mkiv))
system  : dopis.top loaded
(dopis.top)
etc

This behavior surprised me and I don't understend it. :(

ConTeXt has been installed by running first-setup.bat in C:\context
directory.

Thanks for any ideas.



 ConTeXt (and TeX in general) can be a bit overwhelming at first if you have
 never used such a system. I don't know how experienced you are with
 computers in general, but I would suggest you read some introductory
 material on TeX (though I admit that I just looked around a bit, and
 

Re: [NTG-context] Problems using new beta

2010-06-08 Thread Taco Hoekwater

Ivo Solnický wrote:


This behavior surprised me and I don't understend it. :(


Wild guess: this is one of the betas where the format and/or cache
generators switched to a working directory but forgot to switch
back to the user input directory.

  $ luatools --generate
  $ context --make en
  $ context dopis

should fix the issue for now (and final resolution with a future
beta).

Best wishes,
Taco



___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


[NTG-context] Problems using new beta

2010-06-07 Thread Ivo Solnický
Hi all!

I am just new to ConTeXt, I have played with it for one week. I have
installed standard ConTeXt minimals installation and no other TeX distro is
installed on my MS Vista computer. I use also TeXworks editor.
On Sunday, after I installed new package, I realized, that my workflow is
broken.
I received next message in my TeXworks editor, the same for command line:

MTXrun | run 1: luatex
--fmt=C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/formats/cont-en
--lua=C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/formats/cont-en.lui
--backend=pdf ./dopis.tex

This is LuaTeX, Version beta-0.60.1-2010060523 (Web2C 2010) (rev 3685)

\write18 enabled.

! I can't find file `./dopis.tex'.

* ./dopis.tex

 Please type another input file name:


I have my documents in C:\Users\Ivo\TeX directory and ConTeXt worked fine
until the new sync.


When I tried to find what is wrong, I realized strange thing. When I move my
document somewhere inside my TEXMF tree (C:\context\tex), it works.

For example I copied dopis.tex into c:\context\tex\texmf-project and
everything was ok.


Maybe it is my mistake, but I am not experienced enough to find it. But it
worked before.


Maybe this is related to another problem I have. When I compile ConTeXt
documents from my user directory, MTXrun said:


MTXrun | warning: source mismatch (luv: 768743af5acbbfb6f306763f3da964ca 
bin: a6c26bf5f4881a58ccc3eed80ae65790), forcing remake

MTXrun | fileio: loading configuration file
'C:/context/tex/texmf/web2c/texmfcnf.lua'

MTXrun | fileio: loading configuration file
C:/context/tex/texmf/web2c/texmf.cnf

MTXrun | fileio: preparing 'configuration' for 'C:/context/tex/texmf/web2c'

MTXrun | fileio: 'configuration' saved in
'C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/trees/53ad5f8b88994bdd02baa17501789699.lua'

MTXrun | fileio: 'configuration' compiled to
'C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/trees/53ad5f8b88994bdd02baa17501789699.luc'

MTXrun | fileio: locating list of '/texmf'




and recompiled format every time I run Context. This is very time consuming.

But this is not true when I compile documents inside my TEXMF tree, for
example in c:\context\tex\texmf-project directory.


Any help?


I still have some questions about the ConTeXt itself, but first I would like
to solve these problems. If you need any additional information I am ready
to send it.


Thanks.


Ivo Solnicky
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems using new beta

2010-06-07 Thread Hongwen Qiu

于 2010年06月07日 16:37, Ivo Solnický 写道:
On Sunday, after I installed new package, I realized, that my workflow 
is broken.
The ConTeXt beta was broken, and it should work now. So, you may need to 
upgrade the whole.

___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems using new beta

2010-06-07 Thread Ivo Solnický
Hi,

I didn't received answer by mail, so I have to answer this way.

Thanks for the help, I updated context and now it works OK.

But the problem with recompilation of format file remains. Any idea?

Ivo

2010/6/7 Ivo Solnický ivo.solni...@gmail.com

 Hi all!

 I am just new to ConTeXt, I have played with it for one week. I have
 installed standard ConTeXt minimals installation and no other TeX distro is
 installed on my MS Vista computer. I use also TeXworks editor.
 On Sunday, after I installed new package, I realized, that my workflow is
 broken.
 I received next message in my TeXworks editor, the same for command line:

 MTXrun | run 1: luatex
 --fmt=C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/formats/cont-en
 --lua=C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/formats/cont-en.lui
 --backend=pdf ./dopis.tex

  This is LuaTeX, Version beta-0.60.1-2010060523 (Web2C 2010) (rev 3685)

 \write18 enabled.

 ! I can't find file `./dopis.tex'.

 * ./dopis.tex

  Please type another input file name:


 I have my documents in C:\Users\Ivo\TeX directory and ConTeXt worked fine
 until the new sync.


 When I tried to find what is wrong, I realized strange thing. When I move
 my document somewhere inside my TEXMF tree (C:\context\tex), it works.

 For example I copied dopis.tex into c:\context\tex\texmf-project and
 everything was ok.


 Maybe it is my mistake, but I am not experienced enough to find it. But it
 worked before.


 Maybe this is related to another problem I have. When I compile ConTeXt
 documents from my user directory, MTXrun said:


 MTXrun | warning: source mismatch (luv: 768743af5acbbfb6f306763f3da964ca 
 bin: a6c26bf5f4881a58ccc3eed80ae65790), forcing remake

 MTXrun | fileio: loading configuration file
 'C:/context/tex/texmf/web2c/texmfcnf.lua'

 MTXrun | fileio: loading configuration file
 C:/context/tex/texmf/web2c/texmf.cnf

 MTXrun | fileio: preparing 'configuration' for 'C:/context/tex/texmf/web2c'

 MTXrun | fileio: 'configuration' saved in
 'C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/trees/53ad5f8b88994bdd02baa17501789699.lua'

 MTXrun | fileio: 'configuration' compiled to
 'C:/context/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/2fea56f92e5267d7cc9662e4d5f52e1e/trees/53ad5f8b88994bdd02baa17501789699.luc'

 MTXrun | fileio: locating list of '/texmf'

 


 and recompiled format every time I run Context. This is very time
 consuming.

 But this is not true when I compile documents inside my TEXMF tree, for
 example in c:\context\tex\texmf-project directory.


 Any help?


 I still have some questions about the ConTeXt itself, but first I would
 like to solve these problems. If you need any additional information I am
 ready to send it.


 Thanks.


 Ivo Solnicky


___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems using new beta

2010-06-07 Thread Thomas A. Schmitz

On Jun 7, 2010, at 3:19 PM, Ivo Solnický wrote:

 Hi,
 
 I didn't received answer by mail, so I have to answer this way.
 
 Thanks for the help, I updated context and now it works OK.
 
 But the problem with recompilation of format file remains. Any idea?
 
 Ivo

If I understood your first message correctly, you are storing your tex 
documents within your context directory. This is a VERY bad idea because

1. mkiv checks the checksum of your context tree. When it changes, it will 
regenerate the format, that's what you see happening

2. in case of an update, your files could get deleted or overwritten.

ConTeXt (and TeX in general) can be a bit overwhelming at first if you have 
never used such a system. I don't know how experienced you are with computers 
in general, but I would suggest you read some introductory material on TeX 
(though I admit that I just looked around a bit, and couldn't find any simple 
document which explains the TeX directory structure and how to use it).

Thomas
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] Problems with new beta

2005-03-18 Thread Thomas A . Schmitz
After finding the zip (thanks to Patrick!) and installing, everything 
works fine now, thanks! (Was away from my mail yesterday).

Best
Thomas
On Mar 17, 2005, at 10:13 AM, Hans Hagen wrote:
get the lmr zip from our site and unzip it in your tree; otherwise, try
___
ntg-context mailing list
ntg-context@ntg.nl
http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context


Re: [NTG-context] Problems with new beta

2005-03-17 Thread Hans Hagen
Thomas A.Schmitz wrote:
Just installed the new beta. Now every run of texexec dies with lots of 
messages like this:

kpathsea: Running mktexmf ec-lmcsc10
! I can't find file `ec-lmcsc10'.
* ...four; mag:=1; nonstopmode; input ec-lmcsc10
Please type another input file name
! Emergency stop.
* ...four; mag:=1; nonstopmode; input ec-lmcsc10
Transcript written on mfput.log.
grep: ec-lmcsc10.log: No such file or directory
What gives?
get the lmr zip from our site and unzip it in your tree; otherwise, try
\setupencoding[default=texnansi]
since nothing changed there
Hans
-
  Hans Hagen | PRAGMA ADE
  Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
 tel: 038 477 53 69 | fax: 038 477 53 74 | www.pragma-ade.com
 | www.pragma-pod.nl
-
___
ntg-context mailing list
ntg-context@ntg.nl
http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context


[NTG-context] Problems with new beta

2005-03-16 Thread Thomas A . Schmitz
Just installed the new beta. Now every run of texexec dies with lots of 
messages like this:

kpathsea: Running mktexmf ec-lmcsc10
! I can't find file `ec-lmcsc10'.
* ...four; mag:=1; nonstopmode; input ec-lmcsc10
Please type another input file name
! Emergency stop.
* ...four; mag:=1; nonstopmode; input ec-lmcsc10
Transcript written on mfput.log.
grep: ec-lmcsc10.log: No such file or directory
What gives?
Thomas
___
ntg-context mailing list
ntg-context@ntg.nl
http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context