Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-04-01 Thread Malte Stien
Hi Wolfgang, Thank you so much for that. It did work. And yes, I was wondering whether there was a more elegant way of doing this. This way of setting and using variables does not seem to be all that well documented; it's not in the ConTeXt Manual, presumably because it is new, right? I think

Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-04-01 Thread Hans Hagen
On 1-4-2012 12:35, Malte Stien wrote: Hi Wolfgang, Thank you so much for that. It did work. And yes, I was wondering whether there was a more elegant way of doing this. This way of setting and using variables does not seem to be all that well documented; it's not in the ConTeXt Manual,

Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-03-31 Thread Malte Stien
Hi all, Hi Hans, Thank you for the fix. Okay, so now I am on ConTeXt ver: 2012.03.30 16:16 MKIV fmt: 2012.3.31 int: english/english which does indeed fix the little problem I posted yesterday. However, I still have one more issue. Again, I condensed it down to something very close to a

Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-03-31 Thread Wolfgang Schuster
Am 31.03.2012 um 14:20 schrieb Malte Stien: Hi all, Hi Hans, Thank you for the fix. Okay, so now I am on ConTeXt ver: 2012.03.30 16:16 MKIV fmt: 2012.3.31 int: english/english which does indeed fix the little problem I posted yesterday. However, I still have one more issue.

[NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-03-30 Thread Malte Stien
Hi again, After I had some issues with \externalfigure, Hans suggested to me that I use a newer version of ConTeXt. So, rather than using the latest current (which seems to be from May 2011) ConTeXt ver: 2011.05.18 18:04 MKIV fmt: 2011.12.6 int: english/english I am not using the latest

Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-03-30 Thread Hans Hagen
On 30-3-2012 11:35, Malte Stien wrote: argument doifelsemarking(\ascii So that's in the (by now ancient) current and not th ebets I assume? Hans - Hans Hagen | PRAGMA ADE

Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-03-30 Thread Malte Stien
Hans, No, everything works in the (by now ancient) current but is broken in the beta. I am trying to switch to the beta as you suggested, but am being held up by some errors, the first one of which is this Regards, Malte. On 30/03/2012, at 20:44, Hans Hagen wrote: On 30-3-2012 11:35, Malte

Re: [NTG-context] Strange errors on using setupheader

2012-03-30 Thread Hans Hagen
On 30-3-2012 11:47, Malte Stien wrote: Hans, No, everything works in the (by now ancient) current but is broken in the beta. I am trying to switch to the beta as you suggested, but am being held up by some errors, the first one of which is this Ah, I forgot to rename a macro ... new beta in