[NTG-context] url bug with frenchpunctuation

2011-06-20 Thread Steffen Wolfrum
Hi, I am no french, but this *must* be wrong: a space after http?! Run this minimal example, please: \starttext \mainlanguage[fr]\setcharacterspacing[frenchpunctuation] test, in: \hyphenatedurl{http://www.test.fr}. \stoptext Could someone confirm ... and (is necessary) Hans can fix this?

Re: [NTG-context] url bug with frenchpunctuation

2011-06-20 Thread Hans Hagen
On 20-6-2011 3:46, Steffen Wolfrum wrote: I am no french, but this *must* be wrong: a space after http?! Run this minimal example, please: \starttext \mainlanguage[fr]\setcharacterspacing[frenchpunctuation] test, in: \hyphenatedurl{http://www.test.fr}. \stoptext if it's wrong in that

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-21 Thread Alan Stone
Does this mean... dump Windows XP ? On Sat, Sep 20, 2008 at 2:25 PM, Alan Stone [EMAIL PROTECTED] wrote: On Sat, Sep 20, 2008 at 2:08 PM, Hans Hagen [EMAIL PROTECTED] wrote: Alan Stone wrote: Tested the following... \starttext \useURL [myURL] [http://www.a.com] [] [wxyz] 1.

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Alan Stone
ConTeXt ver: 2008.09.16 19:49 MKIV fmt: 2008.9.20 int: english/english texmfstart texexec --lua test_url It still doesn't compile. Log file in attachement. -- Best, Alan * ConTeXt ver: 2008.09.16 19:49 MKIV fmt: 2008.9.20 int: english/english * Windows XP Home SP3 On Fri, Sep 19, 2008 at

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Taco Hoekwater
Alan Stone wrote: ConTeXt ver: 2008.09.16 19:49 MKIV fmt: 2008.9.20 int: english/english texmfstart texexec --lua test_url It still doesn't compile. Log file in attachement. Works for me (linux and running the bleeding edge of course). Not only does it work, it also has no valgrind

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Hans Hagen
Alan Stone wrote: ConTeXt ver: 2008.09.16 19:49 MKIV fmt: 2008.9.20 int: english/english texmfstart texexec --lua test_url It still doesn't compile. Log file in attachement. \starttext \useURL [url] [http://www.a.com] [] [wxyz] % this does NOT compile test \url[url] test

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Taco Hoekwater
Hans Hagen wrote: Alan Stone wrote: works ok on my machine (windows vista) Perhaps it will help if Alan sends his binary to someone else on Windows XP SP3 (if there is someone). That way, at least local configuration problems can be ruled out as cause ? Best wishes, Taco

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Alan Stone
Tested the following... \starttext \useURL [myURL] [http://www.a.com] [] [wxyz] 1. \url[myURL] \blank 2. \goto{wherever}[url(myURL)] \blank 3. \goto{wherever}[{url(myURL)}] \blank 4. \goto{wherever}[url[myURL]] \blank 5. \goto{wherever}[{url[myURL]}] \stoptext It compiles, only 1. works

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Hans Hagen
Alan Stone wrote: Tested the following... \starttext \useURL [myURL] [http://www.a.com] [] [wxyz] 1. \url[myURL] \blank 2. \goto{wherever}[url(myURL)] \blank \setupinteraction[state=start] \useURL [myURL] [http://www.a.com] [] [wxyz] \starttext \url[myURL] \blank

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Peter Münster
On Sat, Sep 20 2008, Alan Stone wrote: texmfstart texexec --lua test_url It still doesn't compile. Are you running a recent luatex (0.29.0)? Just to be sure, I would clean up the cache and the working directory at your place: rm -rf .../texmf-cache/luatex-cache/* context --purgeall Cheers,

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Alan Stone
On Sat, Sep 20, 2008 at 2:08 PM, Hans Hagen [EMAIL PROTECTED] wrote: Alan Stone wrote: Tested the following... \starttext \useURL [myURL] [http://www.a.com] [] [wxyz] 1. \url[myURL] \blank 2. \goto{wherever}[url(myURL)] \blank \setupinteraction[state=start] \useURL [myURL]

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-20 Thread Alan Stone
On Sat, Sep 20, 2008 at 1:53 PM, Peter Münster [EMAIL PROTECTED] wrote: On Sat, Sep 20 2008, Alan Stone wrote: texmfstart texexec --lua test_url It still doesn't compile. Are you running a recent luatex (0.29.0)? luatex --version This is LuaTeX, Version snapshot-0.29.0-2008072009

[NTG-context] URL bug

2008-09-19 Thread Alan Stone
\setupinteraction[state=start] %\useURL [url] [http://www.a.com] [] [x] % this compiles %\useURL [url] [http://www.a.com] [] [xy]% this compiles %\useURL [url] [http://www.a.com] [] [xyz]% this compiles \useURL [url] [http://www.a.com] [] [wxyz] % this does NOT compile %\useURL

Re: [NTG-context] URL bug

2008-09-19 Thread Peter Münster
On Fri, Sep 19 2008, Alan Stone wrote: \useURL [url] [http://www.a.com] [] [wxyz] % this does NOT compile Perhaps an update will help. It works here with: MtxRun | current version: 2008.09.16 19:49 This is LuaTeX, Version snapshot-0.29.0-2008072108 Cheers, Peter --