Re: [NTG-context] Weird frontmatter behaviour

2007-07-31 Thread Wolfgang Schuster
On Tue, 31 Jul 2007 00:18:28 -0400
Jeff Smith [EMAIL PROTECTED] wrote:

 Hi all!
 
 I have a well-defined project with its products, components and environment
 file. The structure works and all that, so my problem that I am going to
 describe below is not there.
 
 In my document structure, each product corresponds to one Part.
 
 My environment file defines no header whatsoever for the very first page of
 a Part section (header=high).
 
 When a Part is in the frontmatter, the header does not disappear. When the
 same part is in the bodymatter, it works -- the header is not there.
 
 Here is my main project file when I attempt to test exactly that, with only
 two parts (no need for more at the moment):
 
 \startproject These
 \environment env_these
 
 \startfrontmatter
 \product prod_liminaire
 \stopfrontmatter
 
 \startbodymatter
 \product prod_liminaire
 \product prod_p1
 \stopbodymatter
 
 \stopproject
 
 The product called prod_liminaire currently contains my title page only. I
 do know that doing exactly the above makes no sense, but like I said I did
 that only to test out the problem.
 
 So, when I compile this, prod_liminaire has a header in the frontmatter, but
 it has NO header in the bodymatter. It's the very same file to the very last
 byte, only in a different sectionblock. And it behaves differently.
 
 What's wrong? I'm really at loss over this. I obviously want no header in
 the frontmatter Parts, that's where my product prod_liminaire normally goes.
 
 Thanks in advance! Any help is appreciated, as always!
 Jeff Smith

Hi Jeff,

project are only meant to collect products with the same settings.

Your current project should be a product and your product should be a
component, you can also load components in components.

Wolfgang
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : https://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


[NTG-context] Weird frontmatter behaviour

2007-07-30 Thread Jeff Smith
Hi all!

I have a well-defined project with its products, components and environment
file. The structure works and all that, so my problem that I am going to
describe below is not there.

In my document structure, each product corresponds to one Part.

My environment file defines no header whatsoever for the very first page of
a Part section (header=high).

When a Part is in the frontmatter, the header does not disappear. When the
same part is in the bodymatter, it works -- the header is not there.

Here is my main project file when I attempt to test exactly that, with only
two parts (no need for more at the moment):

\startproject These
\environment env_these

\startfrontmatter
\product prod_liminaire
\stopfrontmatter

\startbodymatter
\product prod_liminaire
\product prod_p1
\stopbodymatter

\stopproject

The product called prod_liminaire currently contains my title page only. I
do know that doing exactly the above makes no sense, but like I said I did
that only to test out the problem.

So, when I compile this, prod_liminaire has a header in the frontmatter, but
it has NO header in the bodymatter. It's the very same file to the very last
byte, only in a different sectionblock. And it behaves differently.

What's wrong? I'm really at loss over this. I obviously want no header in
the frontmatter Parts, that's where my product prod_liminaire normally goes.

Thanks in advance! Any help is appreciated, as always!
Jeff Smith
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : https://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___