[NTG-context] setuptyping in MKIV

2009-08-21 Thread Aditya Mahajan

Hi,

If I set option to empty in setuptyping, the output of \starttyping 
stoptyping is colored.


\setuptyping[option=]
\starttext
\starttyping
% This is a test
\stoptyping
\stoptext

This works fine in MKII, but in MKIV the % is colored. The color goes away 
if I set option=none. I think this is a bug, but cannot figure out its 
cause.


Aditya
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : https://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] setuptyping in MKIV

2009-08-21 Thread Hans Hagen

Aditya Mahajan wrote:

Hi,

If I set option to empty in setuptyping, the output of \starttyping 
stoptyping is colored.


\setuptyping[option=]
\starttext
\starttyping
% This is a test
\stoptyping
\stoptext

This works fine in MKII, but in MKIV the % is colored. The color goes 
away if I set option=none. I think this is a bug, but cannot figure out 
its cause.


it's just the fallback:

   \edef\prettyidentifier{\executeifdefined{\??ty\??ty\ascii}{TEX}}%

add

\setvalue{\??tp:\c!option:\empty}{\let\obeycharacters\relax}

to buff-ver.mkiv and it will work ok


-
  Hans Hagen | PRAGMA ADE
  Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
 tel: 038 477 53 69 | fax: 038 477 53 74 | www.pragma-ade.com
 | www.pragma-pod.nl
-
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : https://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___


Re: [NTG-context] setuptyping in MKIV

2009-08-21 Thread Aditya Mahajan

On Sat, 22 Aug 2009, Hans Hagen wrote:


Aditya Mahajan wrote:

Hi,

If I set option to empty in setuptyping, the output of \starttyping 
stoptyping is colored.


\setuptyping[option=]
\starttext
\starttyping
% This is a test
\stoptyping
\stoptext

This works fine in MKII, but in MKIV the % is colored. The color goes away 
if I set option=none. I think this is a bug, but cannot figure out its 
cause.


it's just the fallback:

  \edef\prettyidentifier{\executeifdefined{\??ty\??ty\ascii}{TEX}}%

add

\setvalue{\??tp:\c!option:\empty}{\let\obeycharacters\relax}

to buff-ver.mkiv and it will work ok


Thanks.

Aditya
___
If your question is of interest to others as well, please add an entry to the 
Wiki!

maillist : ntg-context@ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
archive  : https://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
wiki : http://contextgarden.net
___