[NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
I installed ConTeXt in 2009 in my laptop and wrote some documents. Now I have installed ConTeXt in other computer and tried to process some of those documents but it doesn't work. It looks that there is something wrong with Metapost/Metafun. I have tried a simple program like \starttext Testing

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread luigi scarso
On Mon, May 28, 2012 at 2:43 PM, Alfredo Catalina alfredo.catal...@gmail.com wrote: I installed ConTeXt in 2009 in my laptop and wrote some documents. Now I have installed ConTeXt in other computer and tried to process some of those documents but it doesn't work. It looks that there is

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
Sorry, that's right, it works. I forgot the definition. I have been trying some things before. In fact the problem is this: \starttext Testing \startuseMPgraphic{gh} textX:=87.51u; textY:=96.31u; pic:=thelabel.urt(btex {Test} etex scaled 1.00,(0,0)); draw pic shifted (textX, textY);

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Hans Hagen
On 28-5-2012 15:35, Alfredo Catalina wrote: Sorry, that's right, it works. I forgot the definition. I have been trying some things before. In fact the problem is this: \starttext Testing \startuseMPgraphic{gh} textX:=87.51u; textY:=96.31u; picture pic; pic:=thelabel.urt(btex {Test} etex

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread luigi scarso
On Mon, May 28, 2012 at 3:35 PM, Alfredo Catalina alfredo.catal...@gmail.com wrote: Sorry, that's right, it works. I forgot the definition. I have been trying some things before. In fact the problem is this: \starttext Testing \startuseMPgraphic{gh} textX:=87.51u; textY:=96.31u;

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
Thank you. I check it, and you are right. I forgot to include the definitions when I cut and paste that part of the code. I thought the problem was related to the btex command, but it's not. The first line is: u=1.000mm; linecap:=butt; linejoin:=mitered; path pp; picture pic; labeloffset:=0; I

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread luigi scarso
On Mon, May 28, 2012 at 5:36 PM, Alfredo Catalina alfredo.catal...@gmail.com wrote: Thank you. I check it, and you are right. I forgot to include the definitions when I cut and paste that part of the code. I thought the problem was related to the btex command, but it's not. The first line is:

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
I've tried to compile that code and I got: ! terminal: picture ! Isolated expression. to be read again ; * ...3u yscaled 60.09u shifted (69.85u,20.30u) ; ; . system tex error on line 17 in file kk.tex: terminal:

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread luigi scarso
On Mon, May 28, 2012 at 6:11 PM, Alfredo Catalina alfredo.catal...@gmail.com wrote: I've tried to compile that code and I got: ! terminal: picture ! Isolated expression. to be read again    ; * ...3u yscaled 60.09u shifted (69.85u,20.30u) ;

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
I checked that I have shell_escape = t shell_escape.context = t shell_escape_commands.context = mtxrun,luatools,texmfstart,texexec,mpost in C:\context\tex\texmf\web2c\texmf.cnf Please find attached the file log (kk.log). Thanks in advance. kk.log Description: Binary data

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
Contents of the log file: (kk.tex ConTeXt ver: 2011.05.18 18:04 MKIV fmt: 2012.5.28 int: english/english system cont-new.mkiv loaded (C:/context/tex/texmf-context/tex/context/base/cont-new.mkiv system beware: some patches loaded from cont-new.mkiv ) system kk.top

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread luigi scarso
On Mon, May 28, 2012 at 8:54 PM, Alfredo Catalina alfredo.catal...@gmail.com wrote: Contents of the log file: (kk.tex ConTeXt  ver: 2011.05.18 18:04 MKIV  fmt: 2012.5.28  int: english/english system  cont-new.mkiv loaded Ah --- are you running mkiv ? It's ok with mkii, ie mtxrun

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread luigi scarso
On Mon, May 28, 2012 at 9:06 PM, luigi scarso luigi.sca...@gmail.com wrote: Ah --- are you running mkiv ? It's ok with mkii, ie mtxrun texexec kk.tex I need to check with mkiv, ie context kk.tex mkiv has draw externalfigure while mkii has externalfigure This is ok \starttext Testing

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
This is what I get with mtxrun texexec kk.tex This is pdfTeX, Version 3.1415926-2.4-1.40.13 (TeX Live 2012/W32TeX) (format=cont-en 2012.5.28) 28 MAY 2012 21:18 entering extended mode \write18 enabled. (c:/context/tex/texmf-context/web2c/natural.tcx) **kk.tex (./kk.tex ConTeXt ver: 2012.05.26

Re: [NTG-context] thelabel problem

2012-05-28 Thread Alfredo Catalina
Yes!!! It works!! Now I can use both commands and it works! I very much appreciate your support. Thanks Luigi! On Mon, May 28, 2012 at 10:20 PM, luigi scarso luigi.sca...@gmail.comwrote: On Mon, May 28, 2012 at 9:20 PM, Alfredo Catalina alfredo.catal...@gmail.com wrote: This is what I get