Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-12 Thread Henri Menke
I got it working using the patch below. One has to rebuild the format using context --make; contextjit --make; mtxrun --script plain --make; mtxrunjit --script plain --make for the changes to take effect. --- typo-brk.lua2016-10-12 11:15:31.769189346 +0200 +++ typo-brk.lua

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-12 Thread Otared Kavian
On 11 Oct 2016, at 15:58, Henri Menke wrote: >> […] > > I have to correct myself, it just looked like it worked. It didn't generate > the PDF due to > > Fatal Error > Your format does not match the base files! > > The search continues. Hi Henri, The error is

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread luigi scarso
On Tue, Oct 11, 2016 at 3:58 PM, Henri Menke wrote: > I have to correct myself, it just looked like it worked. It didn't generate > the PDF due to > > Fatal Error > Your format does not match the base files! > > The search continues. To be sure, just give context

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread Henri Menke
On 10/11/2016 03:45 PM, Mojca Miklavec wrote: > On 11 October 2016 at 15:33, Henri Menke wrote: >> On 10/10/2016 03:59 PM, Mojca Miklavec wrote: >>> On 10 October 2016 at 15:31, Henri Menke wrote: I have found another thread reporting the same problem

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread Arthur Reutenauer
> Okay. This does not make *any* sense! I started merging files until the bug > disappeared and it happened when I merged cont-new.mkiv. The diff is > > -\newcontextversion{2016.05.17 10:06} > +\newcontextversion{2016.07.01 16:28} > > So this is basically the version number. Can someone

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread Mojca Miklavec
On 11 October 2016 at 15:33, Henri Menke wrote: > On 10/10/2016 03:59 PM, Mojca Miklavec wrote: >> On 10 October 2016 at 15:31, Henri Menke wrote: >>> I have found another thread reporting the same problem >>> >>> https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html >>> >>> However, Hans

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread Henri Menke
On 10/10/2016 03:59 PM, Mojca Miklavec wrote: > On 10 October 2016 at 15:31, Henri Menke wrote: >> I have found another thread reporting the same problem >> >> https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html >> >> However, Hans only replied with »has been fixed already«. >> >> Does

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread Henri Menke
On 10/10/2016 03:59 PM, Mojca Miklavec wrote: > On 10 October 2016 at 15:31, Henri Menke wrote: >> I have found another thread reporting the same problem >> >> https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html >> >> However, Hans only replied with »has been fixed already«. >> >> Does

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-11 Thread Henri Menke
On 10/10/2016 03:59 PM, Mojca Miklavec wrote: > On 10 October 2016 at 15:31, Henri Menke wrote: >> I have found another thread reporting the same problem >> >> https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html >> >> However, Hans only replied with »has been fixed already«. >> >> Does

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-10 Thread Mojca Miklavec
On 10 October 2016 at 15:31, Henri Menke wrote: > I have found another thread reporting the same problem > > https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html > > However, Hans only replied with »has been fixed already«. > > Does anyone know how to find the fix? Unless Hans remembers

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-10 Thread Henri Menke
I have found another thread reporting the same problem https://www.mail-archive.com/ntg-context@ntg.nl/msg82349.html However, Hans only replied with »has been fixed already«. Does anyone know how to find the fix? Cheers, Henri On 10/10/2016 02:03 PM, Thomas A. Schmitz wrote: > On 10/10/2016

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-10 Thread Ulrike Fischer
Am Mon, 10 Oct 2016 13:49:47 +0200 schrieb Henri Menke: > does it also compile on latest beta when there is a hyphen in the filename? Works fine for me with system > ConTeXt ver: 2016.10.08 00:11 MKIV beta fmt: 2016.10.10 int: english/english and a file "test-error.tex". Btw:

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-10 Thread Thomas A. Schmitz
On 10/10/2016 01:49 PM, Henri Menke wrote: Dear Thomas, does it also compile on latest beta when there is a hyphen in the filename? BTW, the example can be simplified a little by just using \setbreakpoints[compound] instead of my complicated hyphen thing (Updated example is below.). Also

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-10 Thread Henri Menke
Dear Thomas, does it also compile on latest beta when there is a hyphen in the filename? BTW, the example can be simplified a little by just using \setbreakpoints[compound] instead of my complicated hyphen thing (Updated example is below.). Also I'm very sure that it is mainly related to the

Re: [NTG-context] Paranormal bug in TL 2016

2016-10-10 Thread Thomas A. Schmitz
On 10/10/2016 12:14 PM, Henri Menke wrote: Dear list, at some point my document started throwing an error ! error: (nodes): trying to delete an attribute reference of a non attribute node I managed to extract a minimal example which shows the error (below). However, the error only occurs