Re: [NTG-context] simpleslides placeTitle undefined control sequence

2012-11-18 Thread Wolfgang Schuster
Am 17.11.2012 um 19:58 schrieb Ondřej Hošek ondra.ho...@gmail.com: On Sat, Nov 17, 2012 at 9:21 AM, Thomas A. Schmitz thomas.schm...@uni-bonn.de wrote: Or wait: did you download the modules during the last three days? I may have uploaded a wrong version; can you try again with the latest?

Re: [NTG-context] simpleslides placeTitle undefined control sequence

2012-11-18 Thread Thomas A. Schmitz
On 11/17/2012 07:58 PM, Ondřej Hošek wrote: Just to be sure, I re-downloaded ConTeXt Standalone (it's now on 2012.11.16), unpacked the newest simpleslides from modules.contextgarden.net in texmf-modules (overwriting the existing files), and, compiling my minimal example, got the same error. For

Re: [NTG-context] simpleslides placeTitle undefined control sequence

2012-11-18 Thread Ondřej Hošek
On Son, 2012-11-18 at 13:08 +0100, Thomas A. Schmitz wrote: Sorry, my bad - new revision, can you try again? Thanks, that fixed it! Cheers, ~~ Ondra ___ If your question is of interest to others as well, please add

Re: [NTG-context] simpleslides placeTitle undefined control sequence

2012-11-17 Thread Thomas A. Schmitz
On 11/16/2012 06:18 PM, Ondřej Hošek wrote: Hi, I've encountered another simpleslides problem, which can probably be chalked up to mkiv's moving target status. Minimal example: \usemodule[simpleslides] \setupTitle[title=Hi] \starttext \placeTitle \stoptext I can't reproduce this here; your

Re: [NTG-context] simpleslides placeTitle undefined control sequence

2012-11-17 Thread Thomas A. Schmitz
On 11/17/2012 09:04 AM, Thomas A. Schmitz wrote: I can't reproduce this here; your test file compiles and produces the expected output. Or wait: did you download the modules during the last three days? I may have uploaded a wrong version; can you try again with the latest? Thomas

Re: [NTG-context] simpleslides placeTitle undefined control sequence

2012-11-17 Thread Ondřej Hošek
On Sat, Nov 17, 2012 at 9:21 AM, Thomas A. Schmitz thomas.schm...@uni-bonn.de wrote: Or wait: did you download the modules during the last three days? I may have uploaded a wrong version; can you try again with the latest? Just to be sure, I re-downloaded ConTeXt Standalone (it's now on