[openstack-dev] [Ironic] Getting reply back from external DHCP server.

2015-01-13 Thread Peeyush Gupta
to Ironic server, which results in timeout for the instance. I want to know how Ironic is handling external DHCP, do I need to make changes other than putting dhcp_provider=none? Thanks, -- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com

Re: [openstack-dev] [Ironic] How to get past pxelinux.0 bootloader?

2014-12-09 Thread Peeyush Gupta
So, basically if I am using pxe driver, I would have to provide pxelinux.0? On 12/09/2014 03:24 PM, Fox, Kevin M wrote: You probably want to use the agent driver, not the pxe one. It lets you use bootloaders from the image. From: Peeyush Gupta Sent: Monday

[openstack-dev] [Ironic] How to get past pxelinux.0 bootloader?

2014-12-08 Thread Peeyush Gupta
to avoid. Can anyone please help me with this situation? I don't want to go through pxelinux.0 bootloader, I just directly want to transfer kernel and initrd images. Thanks. -- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com ___ OpenStack-dev mailing list

Re: [openstack-dev] [Ironic] Proposing new meeting times

2014-11-17 Thread Peeyush Gupta
/openstack-dev -- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com ___ OpenStack-dev mailing list OpenStack-dev@lists.openstack.org http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack-dev

Re: [openstack-dev] [Ironic] A mascot for Ironic

2014-11-16 Thread Peeyush Gupta
-- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com ___ OpenStack-dev mailing list OpenStack-dev@lists.openstack.org http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack-dev

Re: [openstack-dev] [Ironic] Changing our weekly meeting format

2014-11-13 Thread Peeyush Gupta
@lists.openstack.org http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack-dev -- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com ___ OpenStack-dev mailing list OpenStack-dev@lists.openstack.org http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack

[openstack-dev] [Devstack][Ironic] Is devstack gate broken?

2014-09-27 Thread Peeyush Gupta
. Anyone else having the same issue? Should I try something else to make it work? Thanks, -- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com ___ OpenStack-dev mailing list OpenStack-dev@lists.openstack.org http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo

Re: [openstack-dev] [Devstack][Ironic] Is devstack gate broken?

2014-09-27 Thread Peeyush Gupta
On 09/27/2014 08:15 PM, Sean Dague wrote: On 09/27/2014 10:42 AM, Peeyush Gupta wrote: Hi all, I have been trying to deploy ironic using devstack, but getting this error: 2014-09-27 14:34:07.758 | ++ err_trap 2014-09-27 14:34:07.759 | ++ local r=1 2014-09-27 14:34:07.760 | stack.sh failed

Re: [openstack-dev] [Ironic] Error in deploying ironicon Ubuntu 12.04

2014-09-16 Thread Peeyush Gupta
is if this is a problem with precise or with devstack script? On 09/15/2014 08:44 PM, Peeyush Gupta wrote: Hi, I reran the script after commenting out the docker.io line. Here is the error I am getting: 2014-09-15 13:25:04.977 | + mysql -uroot -ppassword -h127.0.0.1 -e 'DROP DATABASE

Re: [openstack-dev] [Ironic] Error in deploying ironicon Ubuntu 12.04

2014-09-15 Thread Peeyush Gupta
/apts/ironic. I won't promise that everything will work after that, but chances are good. // jim Thanks, -- Peeyush Gupta gpeey...@linux.vnet.ibm.com ___ OpenStack-dev mailing list OpenStack-dev@lists.openstack.org http://lists.openstack.org/cgi-bin

[openstack-dev] [TripleO] 'qemu-img: error while reading sector xxxxxx: Input/Output error

2014-08-20 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have done a TripleO setup using RDO instack. Now, I am trying to deploy an overcloud on physical servers. I entered all the required parameters in deploy-baremetal-overcloudrc and when I ran instack-deploy-overcloud, I get the following  error in nova-compute logs: 2014-08-20

[openstack-dev] [TripleO] Error: Node Not Found

2014-08-14 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have successfully done a tripleo setup using RDO instack in  a virtual machine environment. Now, I deleted the overcloud and  I am trying to add a physical node to the setup, but I get the error as the setup has failed.  Here are the nova logs: 2014-08-14 04:55:02.449 2208 WARNING

[openstack-dev] [Heat][TripleO] Heat can't retrieve stack list

2014-08-04 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to set up tripleo using instack. When I try to deploy overcloud, I get a heat related  error. Here it is: [stack@localhost ~]$ heat stack-list ERROR: Timeout while waiting on RPC response - topic: engine, RPC method: list_stacks info: unknown Now, heat-engine is

[openstack-dev] [Tripleo][Heat] Heat is not able to create swift cloud server

2014-07-21 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to set up tripleo using instack with RDO. Now, when deploying overcloud, the script is failing consistently with CREATE_FAILED error: + heat stack-create -f overcloud.yaml -P AdminToken=efe958561450ba61d7ef8249d29b0be1ba95dc11 -P

[openstack-dev] [TripleO] devtest error in netwrok

2014-07-15 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to set up tripleO on a ubuntu 12.04 virtual machine. Now i am following this guide:  http://docs.openstack.org/developer/tripleo-incubator/devtest.html Now, when I run devtest_testenv.sh command, I get the following error: error: internal error Network is already in

[openstack-dev] [Tuskar] Not able to set up the stack

2014-07-14 Thread Peeyush Gupta
Hi, I have been trying to set up TripleO. To do that, i first installed ironic with devstack. So, I have three baremetal node. Then I went on to install tuskar and tuskar-ui using their respective installation guides i.e.  https://github.com/openstack/tuskar/blob/master/doc/source/INSTALL.rst and 

[openstack-dev] [devstack] Error in running rabbit-mq server

2014-04-17 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I am trying to setup OpenStack on Ubuntu 12.04 using devstack. Here is the error I am getting: Setting up rabbitmq-server (2.7.1-0ubuntu4) ... Starting rabbitmq-server: FAILED - check /var/log/rabbitmq/startup_{log, _err} rabbitmq-server. invoke-rc.d: initscript rabbitmq-server, action

[openstack-dev] [Heat] heat is not present in keystone service-list

2014-04-08 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to install heat with devstack. As shown here http://docs.openstack.org/developer/heat/getting_started/on_devstack.html  I added the IMAGE_URLS to the locarc file. Then I ran unstack.sh and then stack.sh. Now, when I run heat stack-list, I get the following error:    

[openstack-dev] Working with Vagrant and packstack

2013-11-29 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to set up an openstack environment using vagrant and packstack. I provisioned a Fedora-19 VM  through vagrant and used a shell script to take care of installation and other things. The first thing that shell script does is yum install -y openstack-packstack and then

[openstack-dev] Error during puppet run

2013-09-19 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to install openstack using packstack on Fedora 19. Now, when I run packstack --allinone, I get the  following error:  ERROR : Error during puppet run : Error: mysqladmin -u root  password 'b6ca73d0f2ce' returned 1 instead of one of [0] Can anyone help me to

Re: [openstack-dev] Error during puppet run

2013-09-19 Thread Peeyush Gupta
idea about this? Thanks,   ~Peeyush Gupta From: Craig E. Ward cw...@isi.edu To: Peeyush Gupta gpeey...@ymail.com; OpenStack Development Mailing List openstack-dev@lists.openstack.org Sent: Thursday, 19 September 2013 9:18 PM Subject: Re: [openstack-dev] Error

[openstack-dev] Doubt regarding Resource Tracker

2013-09-11 Thread Peeyush Gupta
Hi, I have been trying to understand the working of resource tracker. I understand that it is responsible to retrieve the data from the host and save it to the database. What I am not able to figure out is how exactly the compute node table is populated for the first time? Because after that

[openstack-dev] Conductor API has no attribute xxxxxx

2013-09-10 Thread Peeyush Gupta
Hi all, I have been trying to add a new table to the database. Now, I have created  the table and I am going through conductor API to populate/update it. I have  defined some function to achieve the task. There function are defined in conductor  and db api, along with in conductor.manage and

Re: [openstack-dev] Conductor API has no attribute xxxxxx

2013-09-10 Thread Peeyush Gupta
Hi Dan, Yeah, I figured that out. I was already using objects, but I didn't add the interface to the conductor.rpcapi. It's working fine now. Thanks.   ~Peeyush Gupta From: Dan Smith d...@danplanet.com To: Peeyush Gupta gpeey...@ymail.com; OpenStack

[openstack-dev] Host capabilities are not getting updated

2013-08-21 Thread Peeyush Gupta
Hi, I have been trying to use some additional capabilities in host. As shown in the following link: http://russellbryantnet.wordpress.com/2013/05/21/availability-zones-and-host-aggregates-in-openstack-compute-nova/ I created a flavor and an aggregate. But when I try to boot the instance using