Re: [openstack-dev] [nova] nova-network stuck at get semaphores lock when startup

2014-08-07 Thread Chen CH Ji
Just to clarify , I think your case would be run nova-network ,then ^C or abnormally shutdown it and it might be during the period of holding a semaphore without releasing it, right? guess all component other than nova have this problem ? so maybe remove this [nova] can get more input ... Best

Re: [openstack-dev] [nova] nova-network stuck at get semaphores lock when startup

2014-08-07 Thread Alex Xu
On 2014?08?07? 17:13, Chen CH Ji wrote: Just to clarify , I think your case would be run nova-network ,then ^C or abnormally shutdown it and it might be during the period of holding a semaphore without releasing it, right? yes, you are right. thanks for the clarify. guess all component

Re: [openstack-dev] [nova] nova-network stuck at get semaphores lock when startup

2014-08-07 Thread Ben Nemec
Unfortunately this is a known issue. We're working on a fix: https://bugs.launchpad.net/oslo/+bug/1327946 On 08/07/2014 03:57 AM, Alex Xu wrote: When I startup nova-network, it stuck at trying get lock for ebtables. @utils.synchronized('ebtables', external=True) def

Re: [openstack-dev] [nova] nova-network stuck at get semaphores lock when startup

2014-08-07 Thread Alex Xu
Oops, thanks On 2014年08月07日 22:08, Ben Nemec wrote: Unfortunately this is a known issue. We're working on a fix: https://bugs.launchpad.net/oslo/+bug/1327946 On 08/07/2014 03:57 AM, Alex Xu wrote: When I startup nova-network, it stuck at trying get lock for ebtables.