Re: [openstack-dev] A question about strange behavior of oslo.config in eclipse

2015-02-23 Thread Doug Hellmann
On Mon, Feb 23, 2015, at 01:29 AM, Joshua Zhang wrote: Hi Doug, I can't find above error when using the latest codes (2015-02-22), but new error occur ( see [1] ). I feel it has no concern with the code(ConfigOpts.import_opt), the same code can be run in both bash and pycharm,

Re: [openstack-dev] A question about strange behavior of oslo.config in eclipse

2015-02-22 Thread Joshua Zhang
Hi Doug, I can't find above error when using the latest codes (2015-02-22), but new error occur ( see [1] ). I feel it has no concern with the code(ConfigOpts.import_opt), the same code can be run in both bash and pycharm, it just didn't work in eclipse+pydev. It looks like there are some

Re: [openstack-dev] A question about strange behavior of oslo.config in eclipse

2015-02-13 Thread Doug Hellmann
On Thu, Feb 12, 2015, at 07:19 AM, Joshua Zhang wrote: Hi Doug, Thank you very much for your reply. I don't have any codes, so no any special codes as well. Only thing I did is that: 1, use devstack to install a fresh openstack env, all are ok. 2, import neutron-vpnaas

Re: [openstack-dev] A question about strange behavior of oslo.config in eclipse

2015-02-12 Thread Joshua Zhang
Hi Doug, Thank you very much for your reply. I don't have any codes, so no any special codes as well. Only thing I did is that: 1, use devstack to install a fresh openstack env, all are ok. 2, import neutron-vpnaas directory (no any my own codes) into eclipse as pydev project, for

Re: [openstack-dev] A question about strange behavior of oslo.config in eclipse

2015-02-10 Thread Doug Hellmann
On Tue, Feb 10, 2015, at 04:29 AM, Joshua Zhang wrote: Hi Stacker, A question about oslo.config, maybe a very silly question. but pls tell me if you know, thanks in advance. I know oslo has removed 'olso' namespace, oslo.config has been changed to oslo_config, it also retains