Re: [OpenWrt-Devel] [PATCH] ar71xx: fix 100/10mbps ethernet link issues on mynet range extender

2015-06-12 Thread Christian Lamparter
On Tuesday, June 09, 2015 09:24:41 PM Christian Lamparter wrote: On Tuesday, June 09, 2015 09:05:46 AM Florian Fainelli wrote: On Jun 9, 2015 7:36 AM, Christian Lamparter chunk...@googlemail.com wrote: On Wednesday, June 03, 2015 05:20:22 PM Christian Lamparter wrote: Actually, I

Re: [OpenWrt-Devel] [PATCH] ar71xx: fix 100/10mbps ethernet link issues on mynet range extender

2015-06-09 Thread Florian Fainelli
On Jun 9, 2015 7:36 AM, Christian Lamparter chunk...@googlemail.com wrote: On Wednesday, June 03, 2015 05:20:22 PM Christian Lamparter wrote: The mynet range extender hardware is suffering from ethernet link loss when booting with a recent openwrt image. This only happens on 100mbps links,

Re: [OpenWrt-Devel] [PATCH] ar71xx: fix 100/10mbps ethernet link issues on mynet range extender

2015-06-09 Thread Christian Lamparter
On Tuesday, June 09, 2015 09:05:46 AM Florian Fainelli wrote: On Jun 9, 2015 7:36 AM, Christian Lamparter chunk...@googlemail.com wrote: On Wednesday, June 03, 2015 05:20:22 PM Christian Lamparter wrote: The mynet range extender hardware is suffering from ethernet link loss when

Re: [OpenWrt-Devel] [PATCH] ar71xx: fix 100/10mbps ethernet link issues on mynet range extender

2015-06-06 Thread Florian Fainelli
Florian On Jun 5, 2015 2:18 PM, Dave Taht dave.t...@bufferbloat.net wrote: TX delay setting? What else can it do? This is a delay between the transmit data lines and the transmit clock on a RGMII interface. Based on PCB designs, this is something that may have to be configured to align clock

Re: [OpenWrt-Devel] [PATCH] ar71xx: fix 100/10mbps ethernet link issues on mynet range extender

2015-06-05 Thread Dave Taht
TX delay setting? What else can it do? My dream has been to find a way to set the tx completion interrupt to only return with a soft set rate. So if I had a gigE connection but my uplink was only 10Mbits, it would return the interrupt after 1.3ms had expired. this would let me get away entirely