Re: [Paraview] [Paraview-developers] ParaView 5.4.0 Release Candidate 1 binaries are available for download

2017-05-16 Thread David Lonie
On Tue, May 16, 2017 at 9:22 AM, Cory Quammen wrote: >> I have a laptop with an NVidia 840M and an integrated GPU (Intel HD 5500). I >> have to manually enable the NVidia card for ParaView to get rid of this >> behaviour, so it looks like the Intel card is at fault. >

Re: [Paraview] Export Scene in Vector Graphic Format not Working Correctly

2017-04-27 Thread David Lonie
Hi Faraz, The vector graphic export in VTK/ParaView has always been tricky and, unfortunately, somewhat flaky. Many objects, most notably those that have textures applied for color, do not come out correctly when exporting through the GL2PS library, which VTK/ParaView are currently using. These

Re: [Paraview] Custom source glyph error

2017-01-04 Thread David Lonie
colored glyphs. > > Thanks, Bob > > On 4 January 2017 at 17:25, David Lonie <david.lo...@kitware.com> wrote: > >> I believe the issue here is that the glyph source must be polydata at the >> moment. Does a dataset surface filter (or similar) help? >> >>

Re: [Paraview] Custom Glyph

2017-01-04 Thread David Lonie
On Wed, Jan 4, 2017 at 2:55 PM, Bob Flandard wrote: > Hi Dave, > > The multi-colored glyph mechanism using using multi-block data is already > supported (see attached), but as I mentioned in my original message, > there's an error with it if the input point data to the

Re: [Paraview] Custom Glyph

2017-01-04 Thread David Lonie
cc'ing this reply to the list. On Wed, Jan 4, 2017 at 12:36 PM, Bob Flandard wrote: > Hi Dave, > > That sounds like an exciting feature. Will it be able to use a multiblock > source from the pipeline? > Yes -- there will be a drop-down menu on the property panel that lets

Re: [Paraview] Newer object always in front in Render View

2017-01-04 Thread David Lonie
The cmake config looks ok to me. What sort of graphics set up are you using? Is this mesa, or on a GPU? It sounds like a driver bug or something may be causing the depth test to break, or maybe there's a misconfigured framebuffer. Does an earlier version of ParaView work on the same system? Dave

Re: [Paraview] Custom source glyph error

2017-01-04 Thread David Lonie
I believe the issue here is that the glyph source must be polydata at the moment. Does a dataset surface filter (or similar) help? I mentioned on the other thread that I'm working on improving the glyph representation so you won't need to use the filter to get custom glyphs. This patch will also

Re: [Paraview] Custom Glyph

2017-01-04 Thread David Lonie
I'm currently working on adding the ability to use custom glyphs with ParaView's glyph mapper. It will allow you to select a pipeline connection for the glyph type (rather than the static list of arrow, sphere, etc). Should be available in the next few weeks. Dave On Tue, Jan 3, 2017 at 4:41

Re: [Paraview] Memory-saving method for data passing

2016-12-01 Thread David Lonie
Many VTK objects have a ShallowCopy method that does what you want. You can shallow copy the entire datasets (which just copies pointers to data into a new dataset container), or selectively copy e.g. points. Datasets can easily share components. For instance, if you have two grids that have the

Re: [Paraview] Vectorized data assignment

2016-11-07 Thread David Lonie
On Mon, Nov 7, 2016 at 9:50 AM, Christian Gabriel < cgabr...@matrix-solutions.com> wrote: > Thanks Dave. > > > > That’s good to know. My background is actually in C++ programming, but the > SDK I’m trying to link in is natively in C# and wrapped with Python. I > could try mix-code programming

Re: [Paraview] Vectorized data assignment

2016-11-07 Thread David Lonie
On Mon, Nov 7, 2016 at 9:00 AM, Christian Gabriel < cgabr...@matrix-solutions.com> wrote: > Good day. > > > > I found this example code > > : > > > > # Create the points > > points =

Re: [Paraview] ParaView 5.2 Release Candidate 3 available for download

2016-11-04 Thread David Lonie
On Fri, Nov 4, 2016 at 10:18 AM, Armin Wehrfritz wrote: > Hi, > > I tested 5.2 RC3 and encountered an issue when reading OpenFOAM cases. > > The problem only occurs when the OpenFOAM data (i.e. the mesh or fields) > are written in binary format. I setup two test cases that are

Re: [Paraview] Paraview 4.4.0 crashes when exporting scene without rasterization of 3D objects

2016-10-28 Thread David Lonie
On Fri, Oct 28, 2016 at 2:46 PM, Simon Couture wrote: > I try to export scene with the cylinder source as I described in my first > e-mail, I save it to .svg format, unchecking the Rasterize 3D geometry. > This time Paraview does not crash, however upon opening the .svg

Re: [Paraview] Paraview 4.4.0 crashes when exporting scene without rasterization of 3D objects

2016-10-28 Thread David Lonie
I just grabbed the 4.4 release on linux and it works fine, so it sounds like something specific to the windows builds. 4.4 is quite dated at this point. Do you still see this issue on newer versions of paraview? http://www.paraview.org/download/ Dave On Fri, Oct 28, 2016 at 12:27 AM, Simon

Re: [Paraview] [Paraview-developers] ParaView 5.2 Release Candidate 1 available for download

2016-10-13 Thread David Lonie
On Thu, Oct 13, 2016 at 7:18 AM, Gena Bug via ParaView < paraview@paraview.org> wrote: > On 11.10.2016 18:15, Utkarsh Ayachit wrote: > >> Folks, >> >> Among several new features, this release includes anti-aliasing >> support [1]. Currently, it's off by default. I'd encourage all testers >> and

Re: [Paraview] ParaView 5.2 Release Candidate 1 available for download

2016-10-13 Thread David Lonie
Hi Gena, I can confirm this, and it looks like there's an open bug report for the issue: https://gitlab.kitware.com/paraview/paraview/issues/15724 That should get updated when this gets addressed. In the meantime, changing the background color manually (via the "Background" options in the

Re: [Paraview] Can't export to vector graphics in ParaView 5.0

2016-10-11 Thread David Lonie
On Tue, Oct 11, 2016 at 2:54 PM, Nicolás Guarín-Zapata wrote: > It might be known in the mailing list. But it is not written in the wiki > > http://www.paraview.org/Wiki/ParaView/Vector_Graphics_Export Updated. ___ Powered

Re: [Paraview] Can't export to vector graphics in ParaView 5.0

2016-10-11 Thread David Lonie
The GL2PS library that we use to generate the vector exports didn't support our new rendering backend, so there was a brief period of time where VTK/ParaView applications using the OpenGL2 backend had to have the vector graphics export disabled. This included the 5.0 release. Since then we've

Re: [Paraview] VTK File Format

2016-10-05 Thread David Lonie
That's correct -- the cell information specifies the points by index. You can find more information on the VTK file formats here: http://www.vtk.org/wp-content/uploads/2015/04/file-formats.pdf HTH, Dave On Wed, Oct 5, 2016 at 9:19 AM, Sellmann, Kai Asaad < asaad.sellm...@rwth-aachen.de> wrote:

[Paraview] At last -- Anti-aliasing in ParaView!

2016-09-29 Thread David Lonie
I'm happy to announce that ParaView now includes an option for FXAA anti-aliasing, which works quite nicely for both serial and parallel rendering. It is available in the current master branch on gitlab/github, but is disabled by default so you'll need to check some boxes in the Settings to use

Re: [Paraview] a lot of Generic Warning for vtkBuffer in PV5.1

2016-09-06 Thread David Lonie
D.cxx > (New method). > If you are interested, I can send you those 3 files. > > Have a good day. > > Claire > > On 08/12/16 15:21, David Lonie wrote: > > Oops, I sent that too quickly -- the vtkBuffer.h line should actually be: > >vtkTemplateTypeMa

Re: [Paraview] a lot of Generic Warning for vtkBuffer in PV5.1

2016-08-12 Thread David Lonie
Oops, I sent that too quickly -- the vtkBuffer.h line should actually be: vtkTemplateTypeMacro(vtkBuffer, vtkObject) with the template argument. Dave ___ Powered by www.kitware.com Visit other Kitware open-source projects at

Re: [Paraview] a lot of Generic Warning for vtkBuffer in PV5.1

2016-08-10 Thread David Lonie
On Wed, Aug 10, 2016 at 9:48 AM, claire.guilb...@cea.fr wrote: > When running ParaView 5.1 in debug with DEBUG_LEAKS=ON, I have several times > the following message : > > Generic Warning: In …/vtkDebugLeaks.cxx, line 285: > Deleting unknown object: vtkBuffer > > When I

Re: [Paraview] Depth rendering issues on ParaView Desktop 5.1.0

2016-08-09 Thread David Lonie
On Mon, Aug 8, 2016 at 9:55 PM, Júlio Hoffimann wrote: > According to the Arch Linux documentation > (https://wiki.archlinux.org/index.php/xorg#Driver_installation), the Intel > driver has priority over the others, is it being picked up in the log? I'm afraid this is

Re: [Paraview] Depth rendering issues on ParaView Desktop 5.1.0

2016-08-08 Thread David Lonie
Hi Julio, On Sun, Aug 7, 2016 at 2:01 PM, Júlio Hoffimann wrote: > Hi David, > > I downloaded all 4.x.x releases and everything works as expected. I > downloaded ParaView 5.0.1 and ParaView 5.1.2, both give me the following > error message about the driver: > > libGL

Re: [Paraview] Depth rendering issues on ParaView Desktop 5.1.0

2016-08-05 Thread David Lonie
The only other thing I can think of is that it might be an issue with the new depth peeling code, which is used to blend layers of translucent geometry. However, from the look of the screenshots, it appears that all of the geometry is opaque, in which case depth peeling wouldn't be used. Still,

Re: [Paraview] Depth rendering issues on ParaView Desktop 5.1.0

2016-08-05 Thread David Lonie
That is very odd. I use arch linux as well and don't see this here. I'm suspecting a graphics driver issue at this point. Try running paraview with the "--mesa-llvm" command line argument and see if it fares better. That will force paraview to use a software-based OpenGL implementation and bypass

Re: [Paraview] Depth rendering issues on ParaView Desktop 5.1.0

2016-08-04 Thread David Lonie
This looks like the front faces of the surface have been culled. In the properties tab, enable advanced properties (the gear button) and locate the "Backface representation" setting. It's usually set to "Follow Frontface", but "Cull Frontface" will give results like you're seeing. Does changing

Re: [Paraview] Opacity Issues

2016-06-29 Thread David Lonie
On Wed, Jun 29, 2016 at 3:48 AM, Paluszek, Lukasz < lukasz.palus...@airbus.com> wrote: > I tested the patch by simply replacing the two modified files and the new > peeling worked with parallel rendering. > Great! > I noticed, however, that I cannot load any state files saved before the >

Re: [Paraview] Minor bug in OPENFOAM import filter

2016-06-28 Thread David Lonie
On Tue, Jun 28, 2016 at 3:06 PM, David Lonie <david.lo...@kitware.com> wrote: > On Sat, Jun 25, 2016 at 1:02 PM, Eugene de Villiers < > e.devilli...@engys.com> wrote: > >> Hi Takuya, David, >> >> That would be perfect. What kind of timeline are we looking

Re: [Paraview] Minor bug in OPENFOAM import filter

2016-06-28 Thread David Lonie
On Sat, Jun 25, 2016 at 1:02 PM, Eugene de Villiers wrote: > Hi Takuya, David, > > That would be perfect. What kind of timeline are we looking at to see this > in a release version? > It's difficult to say for sure. It might be out in the next patch release, but it might

Re: [Paraview] Opacity Issues

2016-06-27 Thread David Lonie
86607 Donauwörth > > Germany > > Tel.: +49 (90) 671 8231 > > Fax.: +49 (90) 671 9122 > > lukasz.palus...@airbus.com > > > > *From:* David Lonie [mailto:david.lo...@kitware.com] > *Sent:* 24 June 2016 21:22 > *To:* Paluszek, Lukasz > *Cc:* paraview@paravi

Re: [Paraview] Opacity Issues

2016-06-24 Thread David Lonie
On Fri, Jun 24, 2016 at 2:15 PM, David Lonie <david.lo...@kitware.com> wrote: > On Fri, Jun 24, 2016 at 1:10 PM, Paluszek, Lukasz < > lukasz.palus...@airbus.com> wrote: > >> It doesn’t happen all the time, I suppose you need a fairly large surface >> dataset. I

Re: [Paraview] Opacity Issues

2016-06-24 Thread David Lonie
On Fri, Jun 24, 2016 at 1:10 PM, Paluszek, Lukasz < lukasz.palus...@airbus.com> wrote: > It doesn’t happen all the time, I suppose you need a fairly large surface > dataset. I managed to reproduce the problem on a wavelet source (attached > state file), try increasing the number of elements if

Re: [Paraview] Minor bug in OPENFOAM import filter

2016-06-24 Thread David Lonie
Hi Eugene, On Wed, Jun 22, 2016 at 11:45 AM, Eugene de Villiers wrote: > Attached find a small case > Thanks -- I've loaded this up and can reproduce the error. The error occurs in vtkFoamEntryValue::ReadList, which contains the following comment: // general-purpose

Re: [Paraview] Opacity Issues

2016-06-24 Thread David Lonie
On Fri, Jun 24, 2016 at 11:15 AM, Paluszek, Lukasz < lukasz.palus...@airbus.com> wrote: > Hello, > > > > In Paraview 5.1.0 with OpenGL2, I have black slices throughout the model > when opacity is on in parallel mode (see attached picture). When switching > depth peeling off, the black slices

Re: [Paraview] Minor bug in OPENFOAM import filter

2016-06-22 Thread David Lonie
On Wed, Jun 22, 2016 at 8:04 AM, Eugene de Villiers wrote: > Hi, > > > > We have come across a minor, but annoying bug in the Paraview OPENFOAM > reader. > Hi Eugene, I'll take a look at this. I'm not terribly familiar with openfoam files, so if you could send me that

Re: [Paraview] [EXTERNAL] Re: Rendering issue with cross-sections in 3D

2016-06-17 Thread David Lonie
Has anyone tested OpenGL1 vs. OpenGL2 backends on master? It may be an issue with the recent changes to depth peeling. OpenGL1 will still use the old implementation, OpenGL2 (not on mesa) will use the new version. On Fri, Jun 17, 2016 at 5:34 AM, Cory Quammen wrote: >

Re: [Paraview] antialiasing in export scene, vector graphics, font selection

2016-06-06 Thread David Lonie
On Fri, Jun 3, 2016 at 5:03 PM, Mark Lohry wrote: > 1) Assuming "export scene" is the preferred way to output images, how do I > get anti-aliasing of the produced image? I see no option for it. Failing > that -- if I choose to not rasterize the image, I'm losing some color >

Re: [Paraview] Paraview 5.0.1: Export Scene to pdf -- appears in white

2016-05-20 Thread David Lonie
On Fri, May 20, 2016 at 10:19 AM, Ramiro James Rebolledo Cormack < ramre...@gmail.com> wrote: > > I compile paraview in my laptop (ubuntu 16.04) and my desktop (ubuntu > 14.04) with exactly the same options in ccmake, in particular: OpenGL. > In my laptop 'Export to pdf' works perfect. > Is this

Re: [Paraview] Paraview 5.0.1: Export Scene to pdf -- appears in white

2016-05-20 Thread David Lonie
On Thu, May 19, 2016 at 10:16 PM, Utkarsh Ayachit < utkarsh.ayac...@kitware.com> wrote: > + Not sure what's the deal with 4.0.1, but it's too old at this point > so let's ignore that. > + When you downloaded ParaView 5.0.1 from paraview.org, starting with > 5.0.1, we are using a new

Re: [Paraview] Paraview 5.0.0 pdf, eps, svg export

2016-02-29 Thread David Lonie
Just to chime in, a new vector graphics backend is implemented for OpenGL2 and should be available in the new release. It's functionality is limited compared to the old one (most things are just rasterized to the image background with vectorized text, etc overlayed), but it will produce output of

Re: [Paraview] ParaView Binary Installer 5.0 - Linux 64 bit - Scene Export : SVG, EPS and PDF formats missing

2016-02-09 Thread David Lonie
On Tue, Feb 9, 2016 at 11:59 AM, Tomislav Maric wrote: > I am using ParaView 5.0 from the 64 bit binary installer on on Arch > Linux. When I click on File->Export Scene, I can't find the SVG, EPS and > PDF formats. Due to differences in the OpenGL features available to

Re: [Paraview] Labels using mathtext notation

2015-12-04 Thread David Lonie
On Thu, Dec 3, 2015 at 5:42 PM, Hahn, Steven E. wrote: > Hi Dave, > > Thank you for looking into and quickly fixing this issue. Will this bugfix > be included in ParaView 5? > Yes, this should be fixed in the next release. Dave ___

Re: [Paraview] Labels using mathtext notation

2015-12-03 Thread David Lonie
The bugfix is in master, see https://gitlab.kitware.com/vtk/vtk/merge_requests/955. Thanks again for the report! On Tue, Dec 1, 2015 at 1:56 PM, David Lonie <david.lo...@kitware.com> wrote: > Hi Steven, > > Thanks for the report. I've confirmed this issue and opened a bug

Re: [Paraview] Labels using mathtext notation

2015-12-01 Thread David Lonie
Hi Steven, Thanks for the report. I've confirmed this issue and opened a bug for it: http://www.vtk.org/Bug/view.php?id=15859 I'll try to have this fixed soon, but in the meantime, it looks like adding some whitespace between the $$ (e.g. "$x $") will workaround the bug. Thanks, Dave On Tue,

Re: [Paraview] segmentation fault with netCDF when loading state file

2015-10-30 Thread David Lonie
On Wed, Oct 28, 2015 at 9:47 PM, Ryan Abernathey wrote: > Yes, I can confirm that this state loads without crashing in 4.4. > The fields are not actually accessible at the current timestep (appear > with a "?"), but can be rewound to the beginning and restarted without

Re: [Paraview] segmentation fault with netCDF when loading state file

2015-10-27 Thread David Lonie
Hi Ryan, I'm looking into this issue. I download the sample data you provided, and the state file loads and renders fine for me with the current (as of this morning) master branch of ParaView. What version of ParaView are you using? Can you test the latest master branch? It appears that whatever

Re: [Paraview] Latex preamble (bold math ) in paraview

2015-06-01 Thread David Lonie
On Mon, Jun 1, 2015 at 12:35 PM, Raj Kumar Manna rajphysics@gmail.com wrote: I have seen the answer http://tex.stackexchange.com/questions/595/how-can-i-get-bold-math-symbolsbefore But \mathbf does not give the latex bold font, it just gives bold font without the latex font. I would

Re: [Paraview] eps outputting in paraview

2015-05-07 Thread David Lonie
Hi Zuoguang, For the first image -- what happens with Rasterize 3D Geometry left on? The GL2PS library used to generate the vector graphics formats can't handle geometry which is shaded using textures, which I suspect is the issue here. Rasterizing these objects is, unfortunately, the only way to

Re: [Paraview] Labeling of axis

2015-05-04 Thread David Lonie
On Mon, May 4, 2015 at 3:20 AM, Julia Weißflog julia.weissf...@geophysik.tu-freiberg.de wrote: Thanks for your reply, i have uploaded a sample here https://mathmaster.mathe.tu-freiberg.de/index.php/s/UoQ506K29Db6b7E Notice how the axis labels are blurry while the colobar text looks fine.

Re: [Paraview] exporting selection labels to an SVG as editable/movable text-objects

2015-01-23 Thread David Lonie
On 23/01/15 11:44, Dr. Roman Grothausmann wrote: Hi Dave, Again some issues concerning this old topic: On 22/05/14 14:11, David Lonie wrote: On Thu, May 22, 2014 at 6:22 AM, Dr. Roman Grothausmann grothausmann.ro...@mh-hannover.de wrote: Many thanks for fixing the Label exporter issue

Re: [Paraview] PDF-Export

2014-11-07 Thread David Lonie
Forgot to CC the list: On Fri, Nov 7, 2014 at 9:16 AM, David Lonie david.lo...@kitware.com wrote: On Fri, Nov 7, 2014 at 8:46 AM, yannic.eich...@hsu-hh.de wrote: Thank you for your fast reply. If tried different settings, but nothing really works. If i make a tick at rasterize 3D geometry

Re: [Paraview] PDF-Export

2014-11-06 Thread David Lonie
What settings are you using for the export? This wiki page explains what the options do, and what the limitations of the exporter are: http://www.paraview.org/Wiki/ParaView/Vector_Graphics_Export The grey coloring sounds like there's a texture mapped surface being rendered, which cannot be

Re: [Paraview] Questions on vector images output

2014-10-20 Thread David Lonie
Hi Mikhail, 1) The triangulation artifacts you're seeing are likely due to antialiasing in the viewer. Turning AA off (or using a different viewer) should make the gaps between the triangles disappear and the surface should appear smooth again. 2) The axis labels are 3D objects with rotations

Re: [Paraview] exporting selection labels to an SVG as editable/movable text-objects

2014-06-06 Thread David Lonie
On Fri, Jun 6, 2014 at 3:17 AM, Dr. Roman Grothausmann grothausmann.ro...@mh-hannover.de wrote: Hi Dave, Many thanks for Your quick answer. I checked exporting the labels of selections, where the text export works as expected (SVG attached). For using Paraview SVG export in latex it would

Re: [Paraview] exporting selection labels to an SVG as editable/movable text-objects

2014-06-05 Thread David Lonie
could be doing wrong? Many thanks for looking into this. Roman On 22/05/14 14:11, David Lonie wrote: Hi Roman, On Thu, May 22, 2014 at 6:22 AM, Dr. Roman Grothausmann grothausmann.ro...@mh-hannover.de wrote: Many thanks for fixing the Label exporter issue. It does work with 4.1 to get

Re: [Paraview] exporting selection labels to an SVG as editable/movable text-objects

2014-05-22 Thread David Lonie
Hi Roman, On Thu, May 22, 2014 at 6:22 AM, Dr. Roman Grothausmann grothausmann.ro...@mh-hannover.de wrote: Many thanks for fixing the Label exporter issue. It does work with 4.1 to get the text exported into e.g. an SVG. However, the text is always rendered as paths (always consists of

Re: [Paraview] Export vectorial images in Paraview

2014-03-26 Thread David Lonie
On Wed, Mar 26, 2014 at 1:43 PM, Enrique Lizarraga-Garcia enriliz...@gmail.com wrote: Dear Utkarsh, Thank you for your reply. However, I still have a similar problem: the bar title and the bar numbers are vectorial, whereas the streamlines, glyph, etc are all in raster format (see

Re: [Paraview] PDF export missing colors

2014-02-25 Thread David Lonie
: Where do I find Interpolate Scalars Before Mapping? Here is a screenshot of my window: http://folk.ntnu.no/jonvegar/pdf/screenshot.jpg 2014-02-24 19:03 GMT+01:00 David Lonie david.lo...@kitware.com: Conversation moved here from: http://www.kitware.com/blog/home/post/508 Jon

[Paraview] PDF export missing colors

2014-02-24 Thread David Lonie
Conversation moved here from: http://www.kitware.com/blog/home/post/508 Jon, In the Coloring section of the Properties tab, what is selected in the drop-down box? Also, is Interpolate Scalars Before Mapping enabled? Dave ___ Powered by

Re: [Paraview] display bonds between atoms using paraview

2013-10-04 Thread David Lonie
On Thu, Oct 3, 2013 at 5:10 PM, Jian Luo laurenjaso...@gmail.com wrote: Hi everyone, I am in the field of atomic simulation. Paraview can display atoms beautifully, but I currently cannot find a way to draw bonds between atoms within certain distance. Can anyone help me with this? Thanks

Re: [Paraview] Export image without background

2013-09-26 Thread David Lonie
Hi Roberto, To remove the background, uncheck the Draw background and Rasterize 3D geometry checkboxes in the Export Options dialog that appears after setting the filename. Dave On Thu, Sep 26, 2013 at 6:53 AM, Roberto Di remigio roberto.diremi...@gmail.com wrote: Dear all, is there a way

Re: [Paraview] ParaView 3.98.1: Problems with Space Navigator

2013-04-04 Thread David Lonie
...@kitware.com wrote: One another possibility could be is that SN does not really offer tracker and we are expecting tracker data so the code somewhere is broke. Can you create a new interactor style and just listen for buttons and analogs? On Wed, Apr 3, 2013 at 8:38 AM, David Lonie

Re: [Paraview] ParaView 3.98.1: Problems with Space Navigator

2013-04-03 Thread David Lonie
On Wed, Apr 3, 2013 at 7:58 AM, Nenad Vujicic nena...@gmail.com wrote: Dear Dave, Thank you for your ideas. Unfortunately, there are no errors / warnings emitted during startup or while running ParaView. Also, I tried several times with restarting ParaView and always checked if listening is

Re: [Paraview] ParaView 3.98.1: Problems with Space Navigator

2013-04-02 Thread David Lonie
On Mon, Apr 1, 2013 at 3:35 PM, Nenad Vujicic nena...@gmail.com wrote: Hello everyone! I'm trying to make my Space Navigator working in ParaView v3.98.1 on my Windows 8 machine. I built sources without problems (using VS2012, with qt 4.8.4, python 2.7.3, boost 1.53.0, OpenMPI 1.6.2, VRPN

Re: [Paraview] ParaView 3.98.1: Problems with Space Navigator

2013-04-02 Thread David Lonie
On Tue, Apr 2, 2013 at 12:39 PM, Nenad Vujicic nena...@gmail.com wrote: Dear Dave, Aashish, Thank you very much for your responses. I'm sorry, I tried dummy buttons with both v3.98.1 and current master ParaView sources, but they didn't help me. Also, I'm still able to select visibility with

Re: [Paraview] ParaView 3.98.1: Problems with Space Navigator

2013-04-02 Thread David Lonie
On Tue, Apr 2, 2013 at 12:52 PM, Nenad Vujicic nena...@gmail.com wrote: Dear Dave, It doesn't happen anything, like I didn't touch my 3d mouse. Btw, here is what is outputted on standard output when I execute 'vrpn_print_devices device0@localhost': on left button pressed: Button

Re: [Paraview] Line thickness vector image

2013-03-29 Thread David Lonie
let me know if you think this is something which can be solved in the next few weeks or if I should look at other ways of exporting the images (non-vector)? Thanks a lot, Nik On 3/19/2013 2:14 PM, David Lonie wrote: On Tue, Mar 19, 2013 at 2:26 PM, Nikolay Kostov kos...@rice.edu wrote

Re: [Paraview] VRPN Plugin problem

2013-03-22 Thread David Lonie
doing it in the 3.98 RC1, but it might be that i just forgot it). Now it's building, hopefully and probably that was the only needed fix to make it work. Should I have further problem i'll let you know, thanks for all the help, you saved my day ;) Best, Emiliano Il 21/03/13 19:03, David

Re: [Paraview] VRPN Plugin problem

2013-03-22 Thread David Lonie
On Fri, Mar 22, 2013 at 7:54 AM, Emiliano Pastorelli hoganc...@gmail.comwrote: Hi Guys, checking in the CMakeCache was probably enough to enlighten me about the fact that sometimes i'm dumb ;) I had activated the VRPlugin, but not the PARAVIEW_USE_VRUI and PARAVIEW_USE_VRPN (i don't remember

Re: [Paraview] VRPN Plugin problem

2013-03-21 Thread David Lonie
On Thu, Mar 21, 2013 at 12:55 PM, Aashish Chaudhary aashish.chaudh...@kitware.com wrote: On Thu, Mar 21, 2013 at 11:00 AM, Emiliano Pastorelli emiliano.pastore...@gmail.com wrote: Hi Aashish, actually it happened on both the actual operating system (Debian Weezy) and the older one

Re: [Paraview] VRPN Plugin problem

2013-03-21 Thread David Lonie
On Thu, Mar 21, 2013 at 1:01 PM, Emiliano Pastorelli hoganc...@gmail.comwrote: Thanks Aashish, on the ubuntu 12.10 system i had temporary solved the problem loading the VR plugin from a slightly older paraview build i had around, it worked, but that means that i was still not using all the

Re: [Paraview] Line thickness vector image

2013-03-19 Thread David Lonie
On Sat, Mar 16, 2013 at 4:25 PM, Nikolay Kostov kos...@rice.edu wrote: Is it possible to specify the line thickness in some way when exporting an image as a vector format (e.g. pdf)? ** I know it used to be possible before*.* It is not possible to change this at the moment. In which

Re: [Paraview] Compiling error

2012-12-04 Thread David Lonie
Hi Tom, On Mon, Dec 3, 2012 at 11:43 AM, Tom T tomt...@yahoo.com wrote: Hi everyone, I've been trying so far unsuccessfully to compile paraview and I'm not sure what the error message means. [snip]

Re: [Paraview] Compiling error

2012-12-04 Thread David Lonie
Bug created: http://paraview.org/Bug/view.php?id=13700 On Tue, Dec 4, 2012 at 8:44 AM, David Lonie david.lo...@kitware.com wrote: Hi Tom, On Mon, Dec 3, 2012 at 11:43 AM, Tom T tomt...@yahoo.com wrote: Hi everyone, I've been trying so far unsuccessfully to compile paraview and I'm not sure

Re: [Paraview] VR-Plugin (VRPN connection) linker error

2012-12-03 Thread David Lonie
Hi Stephan, On Mon, Dec 3, 2012 at 6:19 AM, Stephan Rogge stephan.ro...@tu-cottbus.de wrote: I’ve tried recently the new VR-Plugin with GUI support and I have to say at first: Thank god for having a GUI to configure VR(PN) related things.. ☺ Furthermore, I want to give a small advice: During

Re: [Paraview] Undefined symbols when building an example reader plugin

2012-11-13 Thread David Lonie
On Tue, Nov 13, 2012 at 10:44 AM, Cory Quammen cquam...@cs.unc.edu wrote: Just a followup: My plugins build and link against ParaView 3.98-RC1 without error, so a regression has been introduced since then. Cory On Tue, Nov 13, 2012 at 9:50 AM, Cory Quammen cquam...@cs.unc.edu wrote:

Re: [Paraview] Undefined symbols when building an example reader plugin

2012-11-13 Thread David Lonie
On Tue, Nov 13, 2012 at 11:05 AM, David Lonie david.lo...@kitware.com wrote: On Tue, Nov 13, 2012 at 10:44 AM, Cory Quammen cquam...@cs.unc.edu wrote: Just a followup: My plugins build and link against ParaView 3.98-RC1 without error, so a regression has been introduced since then. Cory

[Paraview] Paraview Visualization Ambiguity an a 2nd order Tetrahedra

2012-10-30 Thread David Lonie
On Tue, Oct 30, 2012 at 10:57 AM, Berk Geveci berk.gev...@kitware.com wrote: Merhaba Umut, I would give it a bit more time before compiling ParaView for vector graphics. We are still working on resolving issues and making improvements. We also don't have any documentation yet. I CC'ed David.