Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Eugene Lee
On Thu, Nov 13, 2003 at 12:59:11AM -0500, Jake McHenry wrote: : : -Original Message- : From: Jake McHenry [mailto:[EMAIL PROTECTED] : Sent: Thursday, November 13, 2003 12:53 AM : To: [EMAIL PROTECTED] : Subject: [PHP] $_POST bug? : : I have 5 fields, all 1 character in length,

Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Kim Steinhaug
My system (win2000 IIS) also handles 0, and webserver (redhat apache) also handles 0. Your system sounds faulty in some way, what browser are U using and what version of PHP. I know from earlier experience that some versions of Netscape behaves strange on the form elements, meaning when posting

RE: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Jake McHenry
-Original Message- From: Eugene Lee [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, November 13, 2003 3:48 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: Re: [PHP] $_POST bug? On Thu, Nov 13, 2003 at 12:59:11AM -0500, Jake McHenry wrote: : : -Original Message- : From: Jake McHenry

RE: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Jake McHenry
-Original Message- From: Kim Steinhaug [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, November 13, 2003 3:28 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: Re: [PHP] $_POST bug? My system (win2000 IIS) also handles 0, and webserver (redhat apache) also handles 0. Your system sounds faulty

Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Eugene Lee
On Thu, Nov 13, 2003 at 04:04:16AM -0500, Jake McHenry wrote: : : print_r($_POST) shows me that $_POST has the single 0 value. I solved : my problem, instead of having just if ($_POST['test']), I changed it : to if ($_POST['test'] != ). Right after I posted, I tried this, and : a couple other

Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread - Edwin -
Hi, (I think you intended to send this to the list...) On Thu, 13 Nov 2003 02:03:50 -0500 Jake McHenry [EMAIL PROTECTED] wrote: ...[snip]... I'm running RHLinux 9, php 4.2.2, apache 2.0.40 Hmm... same here. Only difference could be that I rebuilt the php RPMs to support mbstring--I'm sure

Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Burhan Khalid
Jake McHenry wrote: I've tried it on opera, netscape, IE, and mozilla right on the server. It seems to be a php condition thing, not really what's in the $_POST array, as I just posted print_r($_POST) does contain the values, it's only when I have if ($_POST['test']) that the problem occurs.

RE: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Chris Shiflett
--- Jake McHenry [EMAIL PROTECTED] wrote: print_r($_POST) shows me that $_POST has the single 0 value. I solved my problem, instead of having just if ($_POST['test']), I changed it to if ($_POST['test'] != ). Right after I posted, I tried this, and a couple other things.. The problem only

RE: [PHP] $_POST bug?

2003-11-13 Thread Jake McHenry
-Original Message- From: Eugene Lee [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, November 13, 2003 4:28 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: Re: [PHP] $_POST bug? On Thu, Nov 13, 2003 at 04:04:16AM -0500, Jake McHenry wrote: : : print_r($_POST) shows me that $_POST has the single 0

RE: [PHP] $_POST bug?

2003-11-12 Thread Jake McHenry
-Original Message- From: Jake McHenry [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, November 13, 2003 12:53 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: [PHP] $_POST bug? I have 5 fields, all 1 character in length, numbers being entered. If zero's are entered in the boxes, and the form is

Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-12 Thread - Edwin -
On Thu, 13 Nov 2003 00:59:11 -0500 Jake McHenry [EMAIL PROTECTED] wrote: ...[snip]... Just to test, I changed the input field length to 3, and every time I tried it, single 0 does not create the $_POST variable. Double 0's create it, along with any other numbers, it's only when a single 0 is

Re: [PHP] $_POST bug?

2003-11-12 Thread Ryan Thompson
On Thursday 13 November 2003 00:59, Jake McHenry wrote: -Original Message- From: Jake McHenry [mailto:[EMAIL PROTECTED] Sent: Thursday, November 13, 2003 12:53 AM To: [EMAIL PROTECTED] Subject: [PHP] $_POST bug? I have 5 fields, all 1 character in length, numbers being