Re: javac ImageNoise, file location

2012-01-25 Thread Alexander Burger
On Tue, Jan 24, 2012 at 09:24:01PM +0100, Christian Kellermann wrote: * Jon Kleiser jon.klei...@usit.uio.no [120124 21:14]: With the ImageNoise script file in some other directory than the picoLisp, where the ersatz and tmp are, then I get ClassNotFoundException: ImageNoise; otherwise it

Re: javac ImageNoise, file location

2012-01-25 Thread Jon Kleiser
On 1/25/12 11:51 AM, Alexander Burger wrote: On Tue, Jan 24, 2012 at 09:24:01PM +0100, Christian Kellermann wrote: * Jon Kleiserjon.klei...@usit.uio.no [120124 21:14]: With the ImageNoise script file in some other directory than the picoLisp, where the ersatz and tmp are, then I get

Re: javac ImageNoise, file location

2012-01-25 Thread Alexander Burger
On Wed, Jan 25, 2012 at 12:25:33PM +0100, Jon Kleiser wrote: Yes, if tmp/ already exists, then it works. Maybe the tmp/ should be created if it doesn't already exist ...? You mean in the ersatz/pil wrapper script, before the JVM is started? I would be reluctant to do so, because tmp/ is

Re: javac ImageNoise, file location

2012-01-25 Thread Jon Kleiser
On Wed, Jan 25, 2012 at 12:25:33PM +0100, Jon Kleiser wrote: Yes, if tmp/ already exists, then it works. Maybe the tmp/ should be created if it doesn't already exist ...? You mean in the ersatz/pil wrapper script, before the JVM is started? I would be reluctant to do so, because tmp/ is

javac ImageNoise, file location

2012-01-24 Thread Jon Kleiser
Hi Alex, I just tried your ImageNoise code, found here http://rosettacode.org/wiki/Image_noise#PicoLisp. I may have tried it, or some other javac sample code, earlier, as the following problem rang a bell: With the ImageNoise script file in some other directory than the picoLisp, where the ersatz

Re: javac ImageNoise, file location

2012-01-24 Thread Christian Kellermann
Hi Jon, * Jon Kleiser jon.klei...@usit.uio.no [120124 21:14]: With the ImageNoise script file in some other directory than the picoLisp, where the ersatz and tmp are, then I get ClassNotFoundException: ImageNoise; otherwise it works as intended. Is it possible to modify the ImageNoise code so