RE: LDAPS

2020-09-03 Thread Robitaille, Cameron



Thank you Martin, I have it working, I appreciate your time in responding!  All 
the best,

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.

-Original Message-
From: Martin Nadvornik  
Sent: September 3, 2020 3:34 PM
To: Piler User 
Subject: Re: LDAPS

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hi Cameron,

it should work if you set the ldap host using the sheme "ldaps://". It might 
also be required to add "TLS_REQCERT never" to your ldap.conf as specified in 
http://www.mailpiler.org/wiki/current:ldap-authentication.
You can also have a look at
https://bitbucket.org/jsuto/piler/issues/930/ldaps-auth-against-ad-not-working
for an example

Cheers,
Martin

Am 2020-09-03 15:00, schrieb Robitaille, Cameron:
> Hello:
>
> Does anyone have some documentation regarding configuring LDAPS in the 
> config-site.php?
>
> Thanks,
>
> Cameron




LDAPS

2020-09-03 Thread Robitaille, Cameron
Hello:

Does anyone have some documentation regarding configuring LDAPS in the 
config-site.php?

Thanks,

Cameron


RE: SSO Issues

2020-04-17 Thread Robitaille, Cameron
I have it working now.  I downgraded the webui code from 1.38 to 1.37 and it 
magically started working.  

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.


-Original Message-
From: s...@acts.hu  
Sent: April 17, 2020 12:45 PM
To: Piler User 
Subject: Re: SSO Issues

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hello,

look at the mail log file. Piler syslogs all events. For starters, check 
config-site.php, and verify that you have enabled ldap authentication.
Then check the ldap server, port, ldap helper user account settings.
Also check if there's any traffic from the archive to the ldap server.

Janos


On 2020-04-17 18:10, Robitaille, Cameron wrote:
> Hi:
>
> So I reinstalled everything according to documentation and again, I 
> can login as admin@local with no issue but I can't get any LDAP users 
> logged in even though the logs say they are authenticated.  Is there 
> any other logging I should be checking or turning on?
>
> Thanks,
>
> Cameron Robitaille
> Network Administrator
> Waypoint Centre for Mental Health Care Advancing Understanding. 
> Improving Lives.
>
> 500 Church Street
> Penetanguishene ON  L9M 1G3
> (705) 549-3181 ext. 2834
> crobitai...@waypointcentre.ca
>
> This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
> privileged or confidential information intended only for the use of 
> the individual or organization named above.  Any distribution, copy or 
> action taken in reliance of the contents of this communication by 
> anyone other than the intended recipient(s) is Strictly Prohibited.
> If you have received this communication in error, please notify the 
> sender at the above email address and delete this email.
>
>
> -Original Message-
> From: s...@acts.hu 
> Sent: April 16, 2020 4:40 PM
> To: Piler User 
> Cc: Robitaille, Cameron 
> Subject: Re: SSO Issues
>
> CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do 
> not click links or open attachments unless you recognize the sender 
> and know the content is safe. If you are unsure, please delete the 
> message.
>
> Hello Cameron,
>
> based on the ntlm logs the authentication is successful, and apache 
> also says granted. Please check out the mail log as well as apache's 
> error log for additional clues.
>
> Also check if you can login by using ldap authentication, ie. not 
> using sso.php but rather the usual login.php.
>
> Janos
>
>
> On 2020-04-16 21:49, Robitaille, Cameron wrote:
>>
>> I am hoping there is an easy answer to this as I am about to pull my 
>> hair out.  I am installing to a new server in the hopes of migrating 
>> from an existing install.
>>
>> I have everything installed and I can log in as the admin@local user.
>> I configured the LDAP auth with the SSO configuration and I can run 
>> and get good results from manually running ntlm_auth with a valid 
>> user.  I copied the working config from the other server into my 
>> config-site.php.  When I try to SSO it just spins although the log
>> says:
>>
>> [Thu Apr 16 15:40:47.512194 2020] [:debug] [pid 4441]
>> mod_auth_ntlm_winbind.c(1041): [client 10.10.95.2:31200] doing ntlm 
>> auth dance [Thu Apr 16 15:40:47.512209 2020] [:debug] [pid 4441]
>> mod_auth_ntlm_winbind.c(484): [client 10.10.95.2:31200] Using 
>> existing auth helper 4591 [Thu Apr 16 15:40:47.512238 2020] [:debug] 
>> [pid 4441]
>> mod_auth_ntlm_winbind.c(703): [client 10.10.95.2:31200] parsing reply 
>> from helper to KK
>> TlRMTVNTUAADGAAYAIBcAVwBmABYFgAWAFgSABIAbgD0AQAABYKIogoAukcPBEnAms1Y9ke05O4HIhc6wmMAcgBvAGIAaQB0AGEAaQBsAGwAZQBEADQANwA2ADYAMwA1ADAAVgB8kPWCQbl+hlzCxJzjB1b2AQEAAABUXDbtJhTWAV0K8qKcAAGzAAIAFABNAEgAQwBQAC4ATwBOAC4AQwBBAAEAEABNAEEASQBMAEEAUgBDAEgABAAiAHcAYQB5AHAAbwBpAG4AdABjAGUAbgB0AHIAZQAuAGMAYQADADQAbQBhAGkAbABhAHIAYwBoAC4AdwBhAHkAcABvAGkAbgB0AGMAZQBuAHQAcgBl

RE: SSO Issues

2020-04-17 Thread Robitaille, Cameron
Hi:

In the hope that there are no stupid questions, what is the path of the mail 
log file?

I can confirm that the config-site.php has ldap enabled (cleaned up for 
sharing):

$config['ENABLE_SSO_LOGIN'] = 1;
$config['ENABLE_LDAP_AUTH'] = 1;
$config['LDAP_HOST'] = 'dc.domain.com';
$config['LDAP_HELPER_DN'] = 'CN=ADUser,DC=domain,DC=com';
$config['LDAP_HELPER_PASSWORD'] = 'Password';
$config['LDAP_MAIL_ATTR'] = 'mail';
$config['LDAP_BASE_DN'] = 'dc=mhcp,dc=on,dc=ca';
$config['LDAP_AUDITOR_MEMBER_DN'] = 'CN=Mail_Auditors,OU=Security 
Groups,DC=domain,DC=com';
$config['LDAP_ADMIN_MEMBER_DN'] = 'CN=Mail_Admins,OU=Security 
Groups,DC=domain,DC=com';
$config['REWRITE_MESSAGE_ID'] = 1;

I can see as I shared in the other logs that the user is being authenticated 
from AD and Apache.  The ldap server, port and helper user account are all the 
same as the current production system that is working with no issues.

Thank you for taking the time to look at this with me, I appreciate it!

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.


-Original Message-
From: s...@acts.hu  
Sent: April 17, 2020 12:45 PM
To: Piler User 
Subject: Re: SSO Issues

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hello,

look at the mail log file. Piler syslogs all events. For starters, check 
config-site.php, and verify that you have enabled ldap authentication.
Then check the ldap server, port, ldap helper user account settings.
Also check if there's any traffic from the archive to the ldap server.

Janos


On 2020-04-17 18:10, Robitaille, Cameron wrote:
> Hi:
>
> So I reinstalled everything according to documentation and again, I 
> can login as admin@local with no issue but I can't get any LDAP users 
> logged in even though the logs say they are authenticated.  Is there 
> any other logging I should be checking or turning on?
>
> Thanks,
>
> Cameron Robitaille
> Network Administrator
> Waypoint Centre for Mental Health Care Advancing Understanding. 
> Improving Lives.
>
> 500 Church Street
> Penetanguishene ON  L9M 1G3
> (705) 549-3181 ext. 2834
> crobitai...@waypointcentre.ca
>
> This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
> privileged or confidential information intended only for the use of 
> the individual or organization named above.  Any distribution, copy or 
> action taken in reliance of the contents of this communication by 
> anyone other than the intended recipient(s) is Strictly Prohibited.
> If you have received this communication in error, please notify the 
> sender at the above email address and delete this email.
>
>
> -Original Message-
> From: s...@acts.hu 
> Sent: April 16, 2020 4:40 PM
> To: Piler User 
> Cc: Robitaille, Cameron 
> Subject: Re: SSO Issues
>
> CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do 
> not click links or open attachments unless you recognize the sender 
> and know the content is safe. If you are unsure, please delete the 
> message.
>
> Hello Cameron,
>
> based on the ntlm logs the authentication is successful, and apache 
> also says granted. Please check out the mail log as well as apache's 
> error log for additional clues.
>
> Also check if you can login by using ldap authentication, ie. not 
> using sso.php but rather the usual login.php.
>
> Janos
>
>
> On 2020-04-16 21:49, Robitaille, Cameron wrote:
>>
>> I am hoping there is an easy answer to this as I am about to pull my 
>> hair out.  I am installing to a new server in the hopes of migrating 
>> from an existing install.
>>
>> I have everything installed and I can log in as the admin@local user.
>> I configured the LDAP auth with the SSO configuration and I can run 
>> and get good results from manually running ntlm_auth with a valid 
>> user.  I copied the working config from the other server into my 
>> config-site.php.  When I try to SSO it just spins although the log
>> says:
>>
>> [Thu Apr 16 15:40:47.512194 2020] [:deb

RE: SSO Issues

2020-04-17 Thread Robitaille, Cameron
Hi:

So I reinstalled everything according to documentation and again, I can login 
as admin@local with no issue but I can't get any LDAP users logged in even 
though the logs say they are authenticated.  Is there any other logging I 
should be checking or turning on?

Thanks,

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.


-Original Message-
From: s...@acts.hu  
Sent: April 16, 2020 4:40 PM
To: Piler User 
Cc: Robitaille, Cameron 
Subject: Re: SSO Issues

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hello Cameron,

based on the ntlm logs the authentication is successful, and apache also says 
granted. Please check out the mail log as well as apache's error log for 
additional clues.

Also check if you can login by using ldap authentication, ie. not using sso.php 
but rather the usual login.php.

Janos


On 2020-04-16 21:49, Robitaille, Cameron wrote:
>
> I am hoping there is an easy answer to this as I am about to pull my 
> hair out.  I am installing to a new server in the hopes of migrating 
> from an existing install.
>
> I have everything installed and I can log in as the admin@local user.
> I configured the LDAP auth with the SSO configuration and I can run 
> and get good results from manually running ntlm_auth with a valid 
> user.  I copied the working config from the other server into my 
> config-site.php.  When I try to SSO it just spins although the log
> says:
>
> [Thu Apr 16 15:40:47.512194 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(1041): [client 10.10.95.2:31200] doing ntlm 
> auth dance [Thu Apr 16 15:40:47.512209 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(484): [client 10.10.95.2:31200] Using existing 
> auth helper 4591 [Thu Apr 16 15:40:47.512238 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(703): [client 10.10.95.2:31200] parsing reply 
> from helper to KK
> 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\n
> [Thu Apr 16 15:40:47.519444 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(741): [client 10.10.95.2:31200] got response:
> AF MHCP.ON.CA\\user
> [Thu Apr 16 15:40:47.519499 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(787): [client 10.10.95.2:31200] authenticated 
> MHCP.ON.CA\\user [Thu Apr 16 15:40:47.519522 2020] [authz_core:debug] 
> [pid 4441]
> mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626:
> authorization result of Require valid-user : granted [Thu Apr 16 
> 15:40:47.519535 2020] [authz_core:debug] [pid 4441]
> mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626:
> authorization result of : granted
>
> I would read this that it was successful but the page just spins and 
> nothing ever happens, the search never comes up.
>
> I am using version 1.38.  Thanks,
>
> Cameron Robitaille
> Network Administrator
> Waypoint Centre for Mental Health Care Advancing Understanding. 
> Improving Lives.
>
> 500 Church Street
> Penetanguishene ON  L9M 1G3
> (705) 549-3181 ext. 2834
> crobitai...@waypointcentre.ca
>
> This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
> privileged or confidential information intended only for the use of 
> the individual or organization named above.  Any distribution, copy or 
> action taken in reliance of the contents of this communication by 
> anyone other than the intended recipient(s) is Strictly Prohibited.
> If you have received this communication in error, please notify the 
> sender at the above email address and delete this email.


RE: SSO Issues

2020-04-16 Thread Robitaille, Cameron
Sorry, I should say that it is the same issue when I try the login.php page as 
well.

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.


-Original Message-
From: s...@acts.hu  
Sent: April 16, 2020 4:40 PM
To: Piler User 
Cc: Robitaille, Cameron 
Subject: Re: SSO Issues

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hello Cameron,

based on the ntlm logs the authentication is successful, and apache also says 
granted. Please check out the mail log as well as apache's error log for 
additional clues.

Also check if you can login by using ldap authentication, ie. not using sso.php 
but rather the usual login.php.

Janos


On 2020-04-16 21:49, Robitaille, Cameron wrote:
>
> I am hoping there is an easy answer to this as I am about to pull my 
> hair out.  I am installing to a new server in the hopes of migrating 
> from an existing install.
>
> I have everything installed and I can log in as the admin@local user.
> I configured the LDAP auth with the SSO configuration and I can run 
> and get good results from manually running ntlm_auth with a valid 
> user.  I copied the working config from the other server into my 
> config-site.php.  When I try to SSO it just spins although the log
> says:
>
> [Thu Apr 16 15:40:47.512194 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(1041): [client 10.10.95.2:31200] doing ntlm 
> auth dance [Thu Apr 16 15:40:47.512209 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(484): [client 10.10.95.2:31200] Using existing 
> auth helper 4591 [Thu Apr 16 15:40:47.512238 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(703): [client 10.10.95.2:31200] parsing reply 
> from helper to KK
> 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\n
> [Thu Apr 16 15:40:47.519444 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(741): [client 10.10.95.2:31200] got response:
> AF MHCP.ON.CA\\user
> [Thu Apr 16 15:40:47.519499 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(787): [client 10.10.95.2:31200] authenticated 
> MHCP.ON.CA\\user [Thu Apr 16 15:40:47.519522 2020] [authz_core:debug] 
> [pid 4441]
> mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626:
> authorization result of Require valid-user : granted [Thu Apr 16 
> 15:40:47.519535 2020] [authz_core:debug] [pid 4441]
> mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626:
> authorization result of : granted
>
> I would read this that it was successful but the page just spins and 
> nothing ever happens, the search never comes up.
>
> I am using version 1.38.  Thanks,
>
> Cameron Robitaille
> Network Administrator
> Waypoint Centre for Mental Health Care Advancing Understanding. 
> Improving Lives.
>
> 500 Church Street
> Penetanguishene ON  L9M 1G3
> (705) 549-3181 ext. 2834
> crobitai...@waypointcentre.ca
>
> This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
> privileged or confidential information intended only for the use of 
> the individual or organization named above.  Any distribution, copy or 
> action taken in reliance of the contents of this communication by 
> anyone other than the intended recipient(s) is Strictly Prohibited.
> If you have received this communication in error, please notify the 
> sender at the above email address and delete this email.


RE: SSO Issues

2020-04-16 Thread Robitaille, Cameron
Hi:

Thanks for the reply!  The log I included was actually from the ssl_error_log, 
there isn't anything else in that log.  The  mailarchiver-error.log doesn't 
have anything related to this as well.  What is interesting is when I did the 
installation, the web files weren't copied, I had to manually copy over the 
webui files and manually create the .htaccess.  Is that normal or did something 
break on the install?  I feel like the redirection isn't working quite as 
expected.

Thanks,

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.


-Original Message-
From: s...@acts.hu  
Sent: April 16, 2020 4:40 PM
To: Piler User 
Cc: Robitaille, Cameron 
Subject: Re: SSO Issues

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hello Cameron,

based on the ntlm logs the authentication is successful, and apache also says 
granted. Please check out the mail log as well as apache's error log for 
additional clues.

Also check if you can login by using ldap authentication, ie. not using sso.php 
but rather the usual login.php.

Janos


On 2020-04-16 21:49, Robitaille, Cameron wrote:
>
> I am hoping there is an easy answer to this as I am about to pull my 
> hair out.  I am installing to a new server in the hopes of migrating 
> from an existing install.
>
> I have everything installed and I can log in as the admin@local user.
> I configured the LDAP auth with the SSO configuration and I can run 
> and get good results from manually running ntlm_auth with a valid 
> user.  I copied the working config from the other server into my 
> config-site.php.  When I try to SSO it just spins although the log
> says:
>
> [Thu Apr 16 15:40:47.512194 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(1041): [client 10.10.95.2:31200] doing ntlm 
> auth dance [Thu Apr 16 15:40:47.512209 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(484): [client 10.10.95.2:31200] Using existing 
> auth helper 4591 [Thu Apr 16 15:40:47.512238 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(703): [client 10.10.95.2:31200] parsing reply 
> from helper to KK
> 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\n
> [Thu Apr 16 15:40:47.519444 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(741): [client 10.10.95.2:31200] got response:
> AF MHCP.ON.CA\\user
> [Thu Apr 16 15:40:47.519499 2020] [:debug] [pid 4441]
> mod_auth_ntlm_winbind.c(787): [client 10.10.95.2:31200] authenticated 
> MHCP.ON.CA\\user [Thu Apr 16 15:40:47.519522 2020] [authz_core:debug] 
> [pid 4441]
> mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626:
> authorization result of Require valid-user : granted [Thu Apr 16 
> 15:40:47.519535 2020] [authz_core:debug] [pid 4441]
> mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626:
> authorization result of : granted
>
> I would read this that it was successful but the page just spins and 
> nothing ever happens, the search never comes up.
>
> I am using version 1.38.  Thanks,
>
> Cameron Robitaille
> Network Administrator
> Waypoint Centre for Mental Health Care Advancing Understanding. 
> Improving Lives.
>
> 500 Church Street
> Penetanguishene ON  L9M 1G3
> (705) 549-3181 ext. 2834
> crobitai...@waypointcentre.ca
>
> This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
> privileged or confidential information intended only for the use of 
> the individual or organization named above.  Any distribution, copy or 
> act

SSO Issues

2020-04-16 Thread Robitaille, Cameron
Hi:

I am hoping there is an easy answer to this as I am about to pull my hair out.  
I am installing to a new server in the hopes of migrating from an existing 
install.  

I have everything installed and I can log in as the admin@local user.  I 
configured the LDAP auth with the SSO configuration and I can run and get good 
results from manually running ntlm_auth with a valid user.  I copied the 
working config from the other server into my config-site.php.  When I try to 
SSO it just spins although the log says:

[Thu Apr 16 15:40:47.512194 2020] [:debug] [pid 4441] 
mod_auth_ntlm_winbind.c(1041): [client 10.10.95.2:31200] doing ntlm auth dance
[Thu Apr 16 15:40:47.512209 2020] [:debug] [pid 4441] 
mod_auth_ntlm_winbind.c(484): [client 10.10.95.2:31200] Using existing auth 
helper 4591
[Thu Apr 16 15:40:47.512238 2020] [:debug] [pid 4441] 
mod_auth_ntlm_winbind.c(703): [client 10.10.95.2:31200] parsing reply from 
helper to KK 
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\n
[Thu Apr 16 15:40:47.519444 2020] [:debug] [pid 4441] 
mod_auth_ntlm_winbind.c(741): [client 10.10.95.2:31200] got response: AF 
MHCP.ON.CA\\user
[Thu Apr 16 15:40:47.519499 2020] [:debug] [pid 4441] 
mod_auth_ntlm_winbind.c(787): [client 10.10.95.2:31200] authenticated 
MHCP.ON.CA\\user
[Thu Apr 16 15:40:47.519522 2020] [authz_core:debug] [pid 4441] 
mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626: authorization result 
of Require valid-user : granted
[Thu Apr 16 15:40:47.519535 2020] [authz_core:debug] [pid 4441] 
mod_authz_core.c(809): [client 10.10.95.2:31200] AH01626: authorization result 
of : granted

I would read this that it was successful but the page just spins and nothing 
ever happens, the search never comes up.

I am using version 1.38.  Thanks,

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.



RE: Upgrade from 1.34 to 1.37

2020-02-27 Thread Robitaille, Cameron



Awesome, thanks for taking the time to respond.  I am all good.

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.

-Original Message-
From: s...@acts.hu  
Sent: February 26, 2020 1:44 PM
To: Piler User 
Subject: Re: Upgrade from 1.34 to 1.37

CAUTION: This email originated from outside of the organization. Do not click 
links or open attachments unless you recognize the sender and know the content 
is safe. If you are unsure, please delete the message.

Hello Cameron,

well, for starters check out
http://www.mailpiler.org/wiki/current:upgrade
Basically you get the tarball, run configure with the same parameters as 
before, run make clean all, make install. And update the gui as well.
Then restart piler daemons, and you should be fine.

Janos

On 2020-02-26 16:07, Robitaille, Cameron wrote:
> Hi:
>
> I realize this is a minor update but I had a quick question about it.
> Do I simply follow the install instructions again to get the upgrade 
> complete or is there some other things I need to do?
>
> Thanks,
>
> Cameron Robitaille
>
> Network Administrator
>
> Waypoint Centre for Mental Health Care
>
> Advancing Understanding. Improving Lives.
>
> 500 Church Street
>
> Penetanguishene ON  L9M 1G3
>
> (705) 549-3181 ext. 2834
>
> crobitai...@waypointcentre.ca
>
> This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
> privileged or confidential information intended only for the use of 
> the individual or organization named above.  Any distribution, copy or 
> action taken in reliance of the contents of this communication by 
> anyone other than the intended recipient(s) is Strictly Prohibited.
> If you have received this communication in error, please notify the 
> sender at the above email address and delete this email.




Upgrade from 1.34 to 1.37

2020-02-26 Thread Robitaille, Cameron
Hi:

I realize this is a minor update but I had a quick question about it.  Do I 
simply follow the install instructions again to get the upgrade complete or is 
there some other things I need to do?

Thanks,

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 2834
crobitai...@waypointcentre.ca

This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.



Encrypted Emails

2018-04-05 Thread Robitaille, Cameron
Hi:

I opened an issue at Bitlocker as well.  I am seeing in the mail log that all 
the email being received from my Exchange server is encrypted as:

Apr  5 14:55:39 archive piler-smtp[3228]: connected from 10.1.151.109:13538 on 
descriptor 6 (active connections: 1)
Apr  5 14:55:39 archive piler-smtp[3228]: received: SVH9T4ZEEX5FXDPF, from=, 
size=6583, client=10.1.151.109
Apr  5 14:55:39 archive piler-smtp[3228]: disconnected from 10.1.151.109 on 
descriptor 6 (0 active connections)
Apr  5 14:55:40 archive piler[7748]: 3/SVH9T4ZEEX5FXDPF: discarding: archiving 
policy: 
*domain=,from=,to=,subject=,body=,size0,att.name=,att.type=,att.size0,spam=0*
Apr  5 14:55:40 archive piler[7748]: 3/SVH9T4ZEEX5FXDPF: 
40005ac6713620a49b0400b8a3edfd2d, size=6583/0, attachments=0, 
reference=<80801026-26e5-4754-a9bd-a4038cdac...@gmail.com>, 
message-id=<4f5a8a28-652c-4523-9168-9e210332e...@gmail.com>, retention=0, 
folder=0, delay=0.0033, status=discarded

I am really not sure where to check for this.  Thanks,

Cameron Robitaille
Network Administrator
Waypoint Centre for Mental Health Care
Advancing Understanding. Improving Lives.

500 Church Street
Penetanguishene ON  L9M 1G3
(705) 549-3181 ext. 4636
crobitai...@waypointcentre.ca


This electronic transmission and accompanying attachments may contain 
privileged or confidential information intended only for the use of the 
individual or organization named above.  Any distribution, copy or action taken 
in reliance of the contents of this communication by anyone other than the 
intended recipient(s) is Strictly Prohibited.  If you have received this 
communication in error, please notify the sender at the above email address and 
delete this email.